- Πόντοι
- 898
Ok Boomer! HahahahaΠάντως δεν είναι τυχαίο που οι χορδές λέγονται boomers
όχι είναι και για νέους της generation X!
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ok Boomer! HahahahaΠάντως δεν είναι τυχαίο που οι χορδές λέγονται boomers
Καλησπέρα, έβαλα PAFoid N+ καιΠανέμορφη
Δεν πρόσεξα αν είπες ποιο σετ από gas έβαλες . Περιμένουμε πλήρες review
Μπράβο Doc έγραψες πάλι, πολύ ωραίο όργανο!
Χαίρομαι που σου άρεσε!!! Για το μπράτσο έχεις δίκιο! Το πρόβλημά μου δεν ήταν το πάχοα του τόσο , όσο οι δεκάρες χορδές τις οποίες έχω ξεσυνηθίσει...σουπερ κατασκευη σουπερ ηχος οι μαγνητες ειναι το κατι αλλο.... καρφι στον fender blues dlx πρεπει να το ακουσεις για να το πιστεψεις...επισης πολυ καλα κλειδια..το μονο μειον ειναι οτι δεν ειναι δικη μου.....
αργυρη αυτο που ειπες για το μανικι στα πρωτα ταστα οτι ισως να θελει λιγο φαγωμα ακομα εμενα μετα απο κανα 15λεπτο δεν με ενοχλουσε καθολου..
Σε ευχαριστώ Θάνο! Δεν τελειώσαμε έχουμε να κάνουμε και το κλιπ!!Μπράβο Αργύρη για την κατασκεύη και την παρουσίαση.?
Μόλις έβαλα τις 10-38 το όργανο ήρθε εκεί που έπρεπε. Ξέρω το debate που υπάρχει πάνω στο θέμα. Εμένα αυτό το σετ εκτός του ότι μου “θεράπευσε" την τενοντίτιδα , μου έδωσε έναν ήχο που μου αρέσει πολύ και μια άνεση που δεν την αλλάζω. Σκαστές μπάσες που δεν μπουκώνουν αλλά πάλλονται και έχουν systain και γεμάτες πρίμες. Πολύ καλή ισορροπία. Μου πήρε κανένα μήνα να το συνηθίσω αλλά μετά δεν το άλλαζα. Ήδη παρήγγειλα από το Θωμά άλλα 20 σετ με τη βοήθεια του ΣΦ. Το αντιστοιχο βίντεο του Beato νομίζω εξηγεί πολλά με το συγκριτικό μεγέθους χορδών. Είναι θέμα γούστου και τουλάχιστον στα δικά μου χέρια και αυτιά το σετ αυτό βγάζει νόημα πολύ περισσότερο από άλλα μπουκωμένα σετ
Δωσε του λίγο χρόνο ?Το δοκίμασα και δεν μου κάνει. Η δυσκολία(και επιθυμια) μου ήταν πάντα να μου ειναι πιο εύκολες στα bends/vibrato οι e & B (bends 1μιση τόνου). Με δυσκολεύει πολύ σε αυτό. Επισης η D κάπως πιο σφιχτή στην αίσθηση. Ηχητικά ειναι χάρμα (όχι πολυ "χαρμοτερα" απο 9s) αλλά με εχασε στο comfort.
Επειδή θα συναντηθούμε με Reverend EZ την Κυριακή για να γίνει τονική επιθεώρηση καλό θα ήτω να βρεθούμε! Δεν είχες εκείνη τη δουλειά να τελειώσεις επειγόντως στο εργαστήριο Κυριακή απόγιομα;Eμένα οι (5)9αρες μου βελτιωσαν το παιξιμο και με γλυτωσαν απο δευτερη τενοντίτιδα. Κυρίως απο την υπερπροσπάθεια στα σηκώματα σε μι και σι. Οπότε το να ξαναπάω σε 10-13 ήταν δώρο-αδωρο. Αν ήμουν πιο λεπτολόγος θα πηγαινα σε 8 αντι για 9. Αλλά αν ειχα τα χέρια και μπορουσα, 10s και 11s ασυζητητί. Πάντα κάτι χάνεις, κατι κερδίζεις. Το chime και το clonk και το thump της .46 δεν το εχει η .38. και μου λειπει ακόμη κι εμενα που παιζω με .42 μπασα. Ειδικα τώρα που βαζω και λιγο chet atkins με τον αντιχειρα, η 38 ειναι μαστιγιο.
Έχω δοκιμασει πολλά πράματα, κουρδίσματα, κράματα, τεχνοτροπίες. Καταλήγω στα πιο απλά/εξελιγμένα/user friendly.
Το κορίτσι φέρε πριν ξαναγινει lockdown και πάθουμε στερητικό πάλι.
Είναι 10-38 και στις Gibson μου άρεσε ακόμα πιο πολύ γιατί «καθαρίζει» τις μπάσες.Μπράβο Doc άψογη και αυτό που είπες για τους p@f που ακούγονται σαν single ωραίο μάλλον η κορίνα τ@ κάνει όλα ίσως και το 9-38
αυτο το σετ πάει σε 7ender
Παίζω χρόνια με 11-49 να δω οταν θάρθει η ώρα τι θα βάλω στις Les Paul μάλλον 10-42