• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

15 Σταγόνες Μπλούζ Βροχής Live!

Καλημέρα σε όλους. Πληροφορήθηκα ότι το Τσίλι δεν βγήκε στις ποσότητες που εγώ θα επιθυμούσα (ίσως από λάθος συνεννόηση). Ο σκοπός μου δεν ήταν μόνο να το γευτούν οι φίλοι του ΝΟΙΖ αλλά να το καταναλώσουν όλο. Για να αποζημιωθώ λοιπόν απέναντι στα παιδιά που δεν το γεύτηκαν επαρκώς, παρακαλώ να μου σταλεί μέσω π.μ μία ταχυδρομική διέυθυνση ώστε να τους ταχυδρομήσω ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ το βιβλίο μαζί με το CD. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για τα παιδιά που έδωσαν το παρόν. Αυτό ούτως ή άλλως θα το έκανα για τα παιδιά του ΝΟΙΖ. ΘΑ έπαιρναν το βιβλίο και το CD από τα χέρια μου. Gregg, Distortion και όποιοι άλλοι, στείλτε π.μ σε εμένα ή το Γιάννη το Μεθενίτη και θα κανονίσω να σας έρθουν.

Ευχαριστώ και πάλι

Φωτογραφία0027.jpg

Ευχαριστήριο… bump  εκ μέρους των  Trap  σε όλο τον κόσμο του noiz  που με την παρουσία του υποστήριξε  το event 

Τα  ‘κακός’ θέματα ήταν πολλά ,αρκετά δεν κατάφεραν να λυθούν παρά  ταύτα  από το τίποτα βγήκε  μια πολύ καλή βράδια  αποδεικνύοντας περίτρανα  οτι έχοντας θέληση  πετυχαίνεις  ευγενείς σκοπούς.

Ο Δημήτρης Επικούρης  έχει μόνο ευγενείς σκοπούς

epikouris είπε:
Πληροφορήθηκα ότι το Τσίλι δεν βγήκε στις ποσότητες που εγώ θα επιθυμούσα
Δεν μαγειρεύεις  καμία κατσαρόλα  ακόμα.....  την διεύθυνση την ξέρεις  ;D

Korgious είπε:
Την επόμενη ημέρα του γεγονότος,στα πόσα db βρήκατε τον πισινό σας!?
Ε!, δεν έφαγαν κι' όλοι όσο μερικοί. :D

Nestoras είπε:
Ε!, δεν έφαγαν κι' όλοι όσο μερικοί. :D
Κανένας δεν έφαγε όσο ο μερικός  ;) ;D 8)

Στα πόσα db (και πάνω) μπορούσατε να ακούσετε την επόμενη μέρα;

Α ρε Lazy, έχεις βρωμίσει τα καλύτερα αφτιά..... ;D

Στέλνω κυματομορφή...καθίστε καλά!

Με πείραξαν τα ντοριτοειδη κρακεράκια και όχι το τσίλι.

Επισυνάπτω ντοκουμέντα.

Στην 1η φώτο βλέπετε ''μαλωμένους'' τους Marathon και Faltsoo. O λόγος ήταν ότι ο στυλίστας τους έντυσε με το ίδιο στυλ,και  όλο το βράδυ δεν μιλιόντουσαν. :D

Στην 2η φώτο βλέπετε στα δεξιά ένα ζευγάρι χαλασμένα αυτιά.

Με τις υγείες μας.

29012011024.jpg

29012011028_1.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και στη 2η και 3η κάποιους από τους καλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών. :P

Nestoras είπε:
Και στη 2η και 3η κάποιους από τους καλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών. :P
Όντως, ο Marillion είναι πολύ καλός.

ο Μαριλιον ήταν το παληκάρι?...και δεν είπαμε καμια κουβέντα περι ροκ καταστάσεων. :(

Επισυνάπτω άλλο ένα ντοκουμέντο.

29012011027.jpg

Καλά, άσε θα ανεβάσω εγώ αύριο μερικές που βλέπονται και δεν είναι τραβηγμένες με κινητό με το χέρι στο πηρούνι και το μάτι στη πιατέλα.

Korgious είπε:
Τσαμπα φωτογράφιση ήταν! Ας πλήρωνες να σε έκανα εξώφυλο.
Για αυτό σου δώσαν τόσα πιάτα chilli con carne.

Με την προϋπόθεση ότι δεν λες αστεία, δεν φωτογραφίζεις, δεν ποστάρεις.

Αλλά τελικά, όπως σου είπα, αν δεν τα χεις σε παρτιτούρα, δεν τα καταλαβαίνεις.

Πάλι καλά που βάρυνες και δεν ζήτησες να παίξεις.

Όχι βέβαια ότι θα ξεχώριζες στη βαβούρα  :-\

Έχεις χάρη όμως που σαι καλό παιδί (και στα keyboards τα πας καλά) και σ' αγαπάμε (και τα 2 γκρουπ  ;)) και όλα σου τα συγχωρούμε.  :-*

Α ρε μάγκες, καλά να είσαστε όλοι σας. Εξιτήριο από το Αγλαϊτσα σήμερα. Ουφ! Έχασα το πάρτι αλλά δεν πειράζει! Ανεβάζω μια φωτό των CARGO που μου έστειλε φίλος.

Περιμένω ΠΜ και άλλων ΝΟΙΖάδων που ήταν εκεί και δεν έχουν το βιβλίο να τους το στείλω, έτσι από μένα.

BluesCargo-2.jpg

Korgious είπε:
ο Μαριλιον ήταν το παληκάρι?...και δεν είπαμε καμια κουβέντα περι ροκ καταστάσεων. :(

Επισυνάπτω άλλο ένα ντοκουμέντο.
Ρε μπαγασα Korgious με εβαλες στο ματι του φακου σου κ δεν σε πηρα χαμπαρι!!!! Με καμερα στυλο ησουνα? ;D Κ ειχαμε πολλα να πουμε!!!!! :) Eιδες τι παθαινεις οταν καθεσαι διπλα απο φιρμες!!!!

Εχω κ εγω video documents που θα τα διαπραγματευτω με τον audiokosta!!!

Καλη η γκρινια ,μπας και αρχισουν να μπαινουν τα πραγματα σε μια σειρα , αλλα το

συμπερασμα ειναι οτι ,νομιζω , ολοι το ευχαριστηθηκαμε το διασκεδασαμε ,ειδαμε φιλους , θα ριχναμε και κανενα χορο αν υπηρχε χωρος ,ηπιαμε τις μπυρες μας ,καναμε

τις πλακες μας  .      Αν δεν ηταν και αδελφιστικο το τσιλι........

γιατι γκρινιαζετε ?

ο ηχος ηταν μια χαρα για το συγκεκριμενο χωρο.

απλως ...πολυ δυνατα.

ειδικοτερα..

1, στη πρωτη μπαντα ξυριζε η ντραμς

2, στη δευτερη μπαντα ξυριζε η φυσαρμονικα

3, στη τριτη μπαντα ξυριζε η telecaster.

τζαμπα ξυρισμα  ;D

αααα...και το πρωτο γκρουπ δεν ειχε καλο μικροφωνο στους blues cargo που αλλαξανε μικροφωνο φανηκε η διαφορα... ::)

για το τσιλι ουδεν σχολιον ....δεν το πλησιασα (με πλησιαζε αυτο  ;D )

:)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back