• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

15 Σταγόνες Μπλούζ Βροχής Live!

epikouris είπε:
Ελάτε νωρίς για το chilly...
Ναι ρε συ, σιγά μη στηθούμε κι από νωρίς για το συσσίτιο της U.N.R.R.A. (ούντρα για τους γνωρίζοντες). Είπαμε δύσκολοι καιροί αλλά όχι έτσι.

Βγάλτο μια συγκεκριμένη ώρα (κατά τις 10-10:30) και όποιος είναι εκεί κέρδισε (ή έχασε ;D). Οι υπόλοιποι που έρχονται αργά ως ντίβες (γκουχ γκουχ ονοματαδελεμευπολήψειςδεθίγουμε), ούτε ταπεράκι για το σπίτι.

epikouris είπε:
ΥΓ: Στους "νοσταλγούς" του περασμένου Σεπτέμβρη (μπλουζ φέστιβαλ) θα δοθούν Τιμής ένεκεν κάποιες αφίσες που "ξέμειναν". Έχουν πλέον κειμηλιακή αξία.
Να σημειώσω ότι μου έχουν μείνει και εμένα κάποιες αφίσες. Είναι τυπωμένες σε χαρτόνι. Σκέφτομαι να τις διαθέσω σε εκπροσώπους του ωραίου φύλου που θα είναι πολύ καλές μαζί μου. Είμαι ένα σιχαμερό γουρούνι. Οϊνκ.

Οι υπόλοιποι που έρχονται αργά ως ντίβες (γκουχ γκουχ ονοματαδελεμευπολήψειςδεθίγουμε), ούτε ταπεράκι για το σπίτι.
Πέστα ρε Κωστάκη να μη τα λέω εγώ... άντε με τις ντίβες πια...  ;D ;D ;D

Εξάλλου ας μην ξεχνάμε ότι το τσίλι είναι για άντρες. Τουλάχιστον ΑΥΤΟ το τσίλι. Only the brave.  8)

audiokostas είπε:
Η μόνη καούρα που δεν θα έχουμε, θα είναι για μετρονόμο.
εννοώ μετρονόμο στις κουταλιές του τσίλι...

Θα χουμε κουταλομηχανές, δεν χρειάζονται βοηθητικές.....

The Genius Loci είπε:
Να σημειώσω ότι μου έχουν μείνει και εμένα κάποιες αφίσες. Είναι τυπωμένες σε χαρτόνι. Σκέφτομαι να τις διαθέσω σε  που θα είναι πολύ καλές μαζί μου. Είμαι ένα σιχαμερό γουρούνι. Οϊνκ.
Και αν η χαρτονένια αφίσα του Αιγαλεώτικου μπλουζ φεστιβάλ είναι το μοναδικό δέλεαρ που έχεις για τις εκπροσώπους του ωραίου φύλου............. σε βλέπω να τις κρεμάς στο κελί της μονής σου.

audiokostas είπε:
Θα χουμε κουταλομηχανές, δεν χρειάζονται βοηθητικές.....

Και αν η χαρτονένια αφίσα του Αιγαλεώτικου μπλουζ φεστιβάλ είναι το μοναδικό δέλεαρ που έχεις για τους εκπροσώπους του ωραίου φύλου............. σε βλέπω να τις κρεμάς στο κελί της μονής σου.
Τόσα χρόνια νόμιζα ότι ήταν το μυαλό μου, αλλά τελικά όλες με θέλουν για το κορμί μου. Αυτός είναι και ο λόγος που το έριξα στα μπλουζ.

ΥΓ: Ρεμάλια, να οργανωθούμε για τα χαμαλίκια γιατί δεν χρειάζεται να την πληρώσει ο Ιωάννου πάλι. Το βασικότερο είναι πιστεύω να υπάρχουν 2-3 άτομα στο μαγαζί, για το κατέβασμα και το Σάββατο για το στήσιμο.

ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ τ. ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ

Παρασκευάζεται από βοδινό και πρόβειο κρέας. Είναι πολύ καυτερό. Περιέχει αλάτι, πιπέρι κόκκινο πολύ καυτερό, κύμινο και έξτρα καρυκεύματα.

Έχει ύψος 24cm, πλάτος7cm.

Ζυγίζει 0,200-0,400 gr.

Αύριο η παραλαβή. Σάββατο το μαγείρεμα

kaisarias.jpg

epikouris είπε:
ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ τ. ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ

Παρασκευάζεται από βοδινό και πρόβειο κρέας. Είναι πολύ καυτερό. Περιέχει αλάτι, πιπέρι κόκκινο πολύ καυτερό, κύμινο και έξτρα καρυκεύματα.

Έχει ύψος 24cm, πλάτος7cm.

Ζυγίζει 0,200-0,400 gr.

Αύριο η παραλαβή. Σάββατο το μαγείρεμα
Ωχ ωχ ωχ!!!! Ρε Δημητρη φερε κ τιποτα σπιρουλινες για μας τους Βιο Βιο!!!!! ;D

Ποιος θα το φαει ολο αυτο καλε? Ασε που θα ειναι φωτιαααα σκετη!!!

Παντως θα το δοκιμασω....!!!! :o

Marillion είπε:
Ποιος θα το φαει ολο αυτο καλε?
Άσε ρε φίλος...θα είμαστε και εμείς εκεί...και ο φίλος μου ο Audiokostas... ;D

Θα αναστενάξουν οι γείτονες το βράδυ από τις αέριες μπόμπες !

Επικουρη?...με τις παραθέσεις σου...Super Market Προσφορών έκανες το Νοιζ!

Χαλάλι σου φίλε μου !  ;D

marathon είπε:
Άσε ρε φίλος...θα είμαστε και εμείς εκεί...και ο φίλος μου ο Audiokostas... ;D
O φιλος σου ο Audiokostas? Α τα φτειαξατε επιτελους? ;D

Ανεστη ολο σε blues happenings σε βλεπω κ ανησυχω!! Αλλα ονειρα ειχα για σενα!!! :)

Καλημέρα σε όλους. Τα υλικά αγοράστηκαν (όλα) χτες και μεταφέρθηκαν στο σπίτι. Σαββάτο μεσημέρι ο Βασίλης ο TGL έρχεται και ξεκινάει η διαδικασία. Πάμε για 5 μεγάλες κατσαρόλες. Για να μην τσουρουφλιστεί κανένας, παράγγειλα και σουτζούκια "γλυκά" τα οποία θα αναμειχθούν με τα καυτερά και θα προστεθεί και μπόλικος κιμάς. Συνεπώς, καμμία ανησυχία για πολύ κάψιμο. Γιώργη ξεκίνα δίαιτα από σήμερα. Επίσης αγοράστηκαν μπωλ, πλαστικά κουτάλια κλπ. Υπολογίζω γύρω στις 7 να τα έχουμε μεταφέρει στο μαγαζί. Παρακαλώ θερμά τους NOIZάδες που σκοπεύουν να έρθουν, να έρθουν νωρίς για το τσίλι. Μετά το event και αν αποσπάσω θετικές κριτικές για τη μαγειρική μου, θα ανεβάσω τη συνταγή (backing track) ώστε να μπορεί όποιος θέλει να αυτοσχεδιάσει ελεύθερα. Από το feedback που παίρνει ο Παύλος, προβλέπεται χαμός πάντως.

Xe xe ,εχω ξεκινησει την διαιτα κ το Σαββατο πιστευω να εχω ορεξη για φαγητο!!!!

Α ρε Δημητρη , εισαι αρχηγος!!! ;)

Marillion είπε:
O φιλος σου ο Audiokostas? Α τα φτειαξατε επιτελους? ;D
με τον Κώστα πάντα τα είχαμε... ;D

Ανεστη ολο σε blues happenings σε βλεπω κ ανησυχω!! Αλλα ονειρα ειχα για σενα!!!
προσπαθώ να καταλάβω τι βρίσκουν στα blues...και πάντα θα έχω την ελπίδα, ότι οι φίλοι μου θα κάνουν το βήμα παραπάνω...ίσως στο επόμενο live ;)

Λοιπόν, το πανηγύρι θα ξεκινήσει γύρω στις 9:30.

Θα μιλήσουν (λίγο) φίλοι του Blues και του Επικούρη (αλλά βέβαια και ο ίδιος) για το βιβλίο (που είναι και ο λόγος της εκδήλωσης - να μην ξεχνιόμαστε) και μετά έχει (πολύ) φαι μετά μουσικής με Rag, Trap & Cargo (ωραίος τίτλος για κομμάτι ;D) κι αν η νύχτα είναι ακόμα νέα και ωραία και αντέχουμε από το τσίλι και τη μπύρα που θα χουμε φάει, η σκηνή θα ναι εκεί και τις αντοχές μας (και των από κάτω) τις δοκιμάζουμε.

Marillion είπε:
Xe xe ,εχω ξεκινησει την διαιτα κ το Σαββατο πιστευω να εχω ορεξη για φαγητο!!!!
Πως κι έτσι βρε συ Ονούφριε; Έφαγες κατά λάθος τίποτα στερεάς μορφής τη βδομάδα που πέρασε;

Έχει parking εκεί πέρα ή θα γυρνάμε γύρω-γύρω και θα βρίζουμε τον Επικούρη?

Ήρθε η μέρα. Όλα έτοιμα χάρη στη εξαιρετικά συγκινητική συμπαράσταση των φίλων από το ΝΟΙΖ αλλά και του μπλουζ.

Πήρα και τα ανάλογα blessings από τον μεγάλο αρχηγό, τον προπάτορα της φυλής  του μπλουζ. Ηλία, thanks for your blessings, man.

Πάμε λοιπόν.....................................

marathon είπε:
Έχει parking εκεί πέρα ή θα γυρνάμε γύρω-γύρω και θα βρίζουμε τον Επικούρη?
Χωρίς να έχω άμεση γνώση ξέρω ότι το μαγαζί είναι δίπλα στο μετρό, άρα κάνει το παρκάρισμα αναγκαστικά δύσκολο, το Σαββατόβραδο!
Εγώ πάντως με μετρό με βλέπω να έρχομαι (με την Εύη βέβαια...)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back