Να πω κι εγώ τα δικά μου...
Καταρχήν ήταν μία πολύ ωραία βραδιά. Επόμενο Live με blues, θα έχω μαζί μου και την πεθερά μου, αφού τρελαίνεται για τέτοια μουσική (!!!!!).
Το μαγαζί ήταν απαράδεκτο, δυστυχώς. Αδιοργάνωτος ο χώρος, οι γκαρσόνες δεν ξέραν καν τι προσφέρει το μαγαζί, τα φώτα άναβαν και έσβηναν όποτε νά'ναι, και γενικά ήταν ένα απλό μπάχαλο. Το γεγονός ότι μόλις άνοιξε το μαγαζί, για εμένα ΔΕΝ το δικαιολογεί, ειδικά αν ζητάει είσοδο, κλπ...
Τώρα στα υπόλοιπα. Δυστυχώς (και πάλι), ο Δημήτρης (Επικούρης ντε) έπρεπε να φύγει, και έτσι τα γκέμια πήρε ο Νακασιάν, που έκανε έναν μικρό πρόλογο, όπως και ήταν κανονισμένο, εξ'όσων ξέρω, και μετά... το τίποτα, αφού ο Δημήτρης δεν ήταν παρόν.
Και κάτι, δυστυχώς, για τη μουσική, για να περάσω στα θετικά: ΠΟΛΥ δυνατά η μουσική, χωρίς λόγο... ΠΟΛΥ δυνατά...
Η μουσική ξεκίνησε με τους Loose Rag, που μου άρεσαν πολύ! Ειδικά το νέο μέλος τους, ο Pascal, έδεσε πολύ ωραία, έστω και με τόσες λίγες πρόβες. Αν και λίγο κουμπωμένος στην αρχή, νομίζω ότι πήγε πολύ πολύ καλά, όπως και όλοι οι άλλοι και η μπάντα!
Οι Blues trap επίσης πήγαν πολύ καλά, και γενικά έπαιξαν πολύ ωραία πράγματα...
Έπρεπε να φύγω όμως, και έτσι δε μπόρεσα να δω Ιωάννου!
Του είπα όμως συγχαρητήρια, πριν ξεκινήσει... ;D
Η βραδιά, παρόλα τα παραπάνω δυστυχώς, για εμένα ήταν υπέροχη. Γέλιο, χαρά, ωραία μουσική, παρέα, μπύρα, το φανταστικό πολίτικο τσίλι... Όλα καλά. Και μακάρι να γίνει πάλι κάτι τέτοιο σε καλύτερο χώρο, που να είναι για τέτοια πράγματα!