• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

15 Σταγόνες Μπλούζ Βροχής Live!

marathon είπε:
Έχει parking εκεί πέρα ή θα γυρνάμε γύρω-γύρω και θα βρίζουμε τον Επικούρη?
Πήρες τελικά δίωρη ή διανυκτέρευση?

Παιδιά parking θα βρείτε. Ολόκληρη Θηβών χώρια τα στενάκια. Είναι και η πλατεία Εσταυρωμένου σχετικά κοντά. Για να μην ψάχνεστε, θα δείτε μία ΔΕΗ εκεί δίπλα. Η μισή Μοσχονησίων είναι πεζόδρομος και υπάρχει και ένα γυμνάσιο επί της συγκεκριμένης οδού. Δεν χάνεστε με τίποτα

marathon είπε:
Έχει parking εκεί πέρα ή θα γυρνάμε γύρω-γύρω και θα βρίζουμε τον Επικούρη?
Για να μην τα πολυλογούμε... μπείτε στο maps.in.gr και δώστε τη διεύθυνση. Περιμένω... εντάξει, το βρήκατε; Μπράβο!

Ειδικά για Σαββατόβραδο, και επειδή οι... ιθαγενείς θα έχουν φύγει για αλλού με τα αυτοκίνητά τους  ;D, είναι εύκολο να παρκάρετε σε αρκετούς από τους γύρω δρόμους. Ακόμα και πάνω στη Θηβών θα υπάρχουν θέσεις ελεύθερες. Θα πρότεινα να κοιτάξετε και κάποιο δρόμο κάτω από την Ιερά Οδό (π.χ. Μπότσαρη, Μάκρης, Καποδιστρίου) όπως και τις Κων/πόλεως και Ανδριανουπόλεως. Υπενθυμίζω ότι στο Αιγάλεω παρκάρουμε και στις ΔΥΟ πλευρές του δρόμου. Ναι, πρόκειται για τοπικό νόμο  8). Θα βρείτε να παρκάρετε σίγουρα.

Φυσικά και το Μετρό είναι μια εξαιρετική λύση.

(edit: τα μεγάλα πνεύματα... όσο έγραφα απαντούσε ο Επικούρης!)

The Genius Loci είπε:
Φυσικά και το Μετρό είναι μια εξαιρετική λύση.
Φίλος, ρώτησα για μετρό από Μαραθώνα και μου είπανε από το 2020...και βλέπουμε...

Για αυτό σου λέω Ανέστη, μετακόμισε στο Αιγάλεω να βρεις την υγεία σου. Έλα εδώ που έχουμε μετρό, μπλουζ και ωραίες γυναίκες. Τι κάθεσαι εκεί στην ερημιά...........

epikouris είπε:
Για αυτό σου λέω Ανέστη, μετακόμισε στο Αιγάλεω να βρεις την υγεία σου. Έλα εδώ που έχουμε μετρό, μπλουζ και ωραίες γυναίκες. Τι κάθεσαι εκεί στην ερημιά...........
καλά...πλάκα με κάνεις.... ;D ;D

DSCN0140.JPG

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
marathon είπε:
καλά...πλάκα με κάνεις.... ;D ;D
Η συγκεκριμένη φωτό είναι πριν του τη πέσει ο ρυγχοφόρος. ;D

σουπερ βραδια ακουγεται!! Μακαρι να τα καταφερω. Ελπιζω να τα πουμε εκει παιδες!!!

over n' out

Nestoras είπε:
Η συγκεκριμένη φωτό είναι πριν του τη πέσει ο ρυγχοφόρος. ;D
Βασικά .. .είναι πριν την κρίση.

Τώρα είναι συνεταίρος σε free style ψητοπωλείο στο Βερολίνο ΒΕΡΟΛΙΝΟ.

http://dl.dropbox.com/u/3646606/marathon-doner-berlin.jpg

harilatron είπε:
Βασικά .. .είναι πριν την κρίση.

Τώρα είναι συνεταίρος σε free style ψητοπωλείο στο Βερολίνο ΒΕΡΟΛΙΝΟ.

http://dl.dropbox.com/u/3646606/marathon-doner-berlin.jpg
Κορυφαια φωτο!!! ;D

Περασαμε υπεροχα χθες βραδυ , ολη η καλη παρεα του noiz , δυστυχως ο Επικουρης η ψυχη της εκδηλωσης ηταν απων λογω καποιου προσωπικου προβληματος (ευχομαι ολα καλα Δημητρη). Η μαγειρικη του σπεσιαλ!!! ( εμαθα κ ο TGL  εβαλε το χερακι του περα απο τον σεφ Επικουρη)

Το μαγαζι βεβαια δεν προσφερεται για live (πως αλλωστε οταν ολη η προσοψη ειναι τζαμαρια ) κ γιαυτο ο ηχος ειχε τα θεματακια του, φανταζομαι ποση προσπαθεια θα εκαναν ολα τα παιδια για αυτη την αξιοπρεπη κατασταση!! Ομως η καλη διαθεση ολων κ η ζεστασια της παρεας μας αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις απο την χθεσινη βραδια!!

Οι μπαντες πολυ καλες, οι Loose Rag ανανεωμενοι με τον Γιωργη τον Pascal  στην κιθαρα μου αρεσαν παρα πολυ. Περα απο το δεσιμο που θα ερθει με τον καιρο μιας κ η μεταγραφη ειναι φρεσκια ειχαν μια ''καθαροτητα'' στον ηχο τους κ μια φρεσκαδα.

Οι trap  αντιπροσωπευουν μια πιο dark κατασταση στο blues  που προσωπικα δεν με πολυσυγκινει κ λιγο με κουρασαν.

Οι cargo κορυφαιοι οπως παντα!!!

Παντα τετοια φιλοι!!!!

Μεταξύ σπιτιού και Αγλαΐας Κυριακού όπου από χτες το βράδυ νοσηλεύεται η μικρή μου, έτσι στα πεταχτά, ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ΟΛΑ τα παιδιά του ΝΟΙΖ που τίμησαν την εκδήλωση. Ξεκινώ με το Γιάννη το Μεθενίτη που από την πρώτη στιγμή στήριξε την εκδήλωση. Λόγια δεν βρίσκω για τα αδέρφια μου Κώστα και Βασίλη, Βασίλη και Κώστα. Σας χρωστάω πολλά. Χίλια ευχαριστώ στο Νέστορα, Ανέστη, το αδέρφι μου και συμπολίτη το Γιώργη και σε όλα τα παιδιά. Ζητώ συγνώμη αν κάποιον ξέχασα.Είσαστε ψυχάρες όλοι σας. Έμαθα πως είχε κόσμο και πως ο κόσμος έμεινε σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος. Αυτό ήθελα, αυτό τελικά μετράει. Να περνάει ο κόσμος καλά. Θέλω και σχόλια για το τσίλι. Ο Βασίλης, το έκανε με τις παρεμβάσεις του λίγο πιο "αντρικό".

Καλά να είσαστε και πάλι ευχαριστώ.

Εξαιρετική βραδιά από όλες τις απόψεις. Εκτός από τα γκρουπ, φοβερό και το τζαμάρισμα προς το τέλος με Blues Cargo και Gregg. Δημήτρη, τα περαστικά μας.

Δημήτρη εύχομαι ότι θέμα υγείας εμφανίστηκε χτες,να φύγει και να λυθεί διαπαντώς.

Μας έλειψες.

Σε ευχαριστούμε για την πανέμορφη,γεμάτη γεύση και μουσική βραδιά που μας προσέφερες.

Ειδικά αυτήν την δύσκολη για όλους μας εποχή, είσαι μια καλλιτεχνική όαση.

Έφυγα χορτάτος από το τσίλι που όχι μόνο αντρίκιο ήταν,όχι μόνο γευστικότατο,αλλά πάνω από όλα ήταν vintage blues !Ο Βασίλης ξέρει το τι χτες καταβρόχθισα !

Τα παιδιά σε κάθε μπάντα,εξαιρετικά.Ο Ιωάννου άλλημια φορά αυθεντικός (μου χε λείψει,είχα χρόνια να τον δω).

Οι Loose Rag βρίσκονται σε νέα πιο ώριμα και πιο μουσικά μονοπάτια.

Χάρηκα που είδα παλιούς γνώριμους,τους άκουσα,μου είπαν τα νέα τους,τα πειράγματά τους.

Χάρηκα ειλικρινά,ανθρώπινα,καλλιτεχνικά.

Ευχαριστώ προσωπικά !

Δημήτρη σε ευχαριστούμε για την όμορφη βραδιά.

Περαστικά στην κόρη.

Πολλά μπράβο για το τσίλι!  :D

Κατ'αρχας συγχαρητηρια για τη διοργανωση της βραδιας στον Δημητρη τον Επικουρη και σε οσους βοηθησαν.

Και οι 3 μπαντες τα εσπασαν εν συνεχεια.

Παντα τετοια.

Δημητρη περαστικα για την κορουλα και απο μενα.

Δημήτρη, τις ευχές μου φίλε για γρήγορα και ανώδυνα περαστικά στο κορίτσι σου.

Όσο για τα υπόλοιπα που διαβάζω, μακάρι νάμουν εκεί...

ΝΟΣΤΙΜΑ ΜΠΛΟΥΖ!!! afto ine  ;D!!

HOORAY!!

Να ευχαριστήσω τον Δημήτρη (Επικούρη) για το τρελλό τρέξιμο που έκανε εν παραλλήλω με τη δουλειά του και τα οικογενειακά του (τα πράγματα απ΄ότι έμαθα πάνε καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν έτσι). Κάθε επιτυχία στο βιβλίο Δημήτρη.

Να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Ιωάννου που ξεπατώθηκε να κουβαλάει και να στήνει (εξ' ολοκλήρου) το ανεπαρκέστατο (επιεικώς χαρακτηριζόμενο >:() για live μαγαζί. Και μετά έπαιξε γεμάτος ενέργεια. Και ξέστησε. Και κουβάλησε ξανά όλο τον εξοπλισμό στο studio. Ότι και να πω, λίγο θα ναι. Ήρωας.

Να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μας του Noiz (σκέφτηκα το nicknamoαράδιασμα αλλά φοβάμαι μην ξεχάσω κανέναν) που ήλθαν να στηρίξουν την εκδήλωση αλλά ταυτόχρονα δημιούργησαν ιδανική ατμόσφαιρα (αλήτες, τη σκούφια σας πετάτε για χαβαλέ) και για μας (και το νέο μέλος στην παρθενική του live εμφάνιση) αλλά και για όλα τα γκρουπ που παίξαν. Σας ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά. Ειλικρινά.

Και βέβαια ευχαριστώ τον lgbesios για το μπάσο  ;).

Κρίμα που δεν έκανα και χρήση του pedalακίου για να κάνω το review και με συνθήκες live. Επιφυλάσσομαι.

Σόρρυ που δεν έκατσα μέχρι τέλους. Θα φροντίσω να μην επαναληφθεί.

Πάντα τέτοια.

Ευχαριστώ κι' εγώ όσους ήρθαν, όσους έπαιξαν και όσους διοργάνωσαν τη βραδιά. Όσους είπαν έναν καλό λόγο.

Επίσης ευχαριστώ τους Loose Rag που με παρότρυναν, με ενθάρρυναν και μου εμπιστεύτηκαν μια θέση στη μπάντα τους- παρότι είμαι άπειρος σχετικά.  Από το πρωί ήμουν μέσα στο άγχος- με 4 μόλις πρόβες το πρώτο live φαντάζει ακόμα πιο δύσκολο...

Βέβαια το όποιο άγχος μου έφυγε μετά τα δύο πρώτα κομμάτια του σετ.

Στη συνέχεια το διασκέδασα αφάνταστα.

Τους Blues Cargo τους είχαν ξαναδεί και ήμουν έτοιμος να ξαναεντυπωσιαστώ. Πράγμα που συνέβη.

Ωστόσο, μου άρεσαν πολύ και οι Small Blues Trap... ιδιαίτερα στα πιο "σκοτεινά" και ροκίζοντα κομμάτια τους. Χάρηκα που γνώρισα ορισμένα από τα μέλη των δύο μπαντών- ωραίοι τύποι όλοι τους.

Να είμαστε όλοι καλά και να περνάμε πάντα έτσι όμορφα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να πω κι εγώ τα δικά μου...

Καταρχήν ήταν μία πολύ ωραία βραδιά. Επόμενο Live με blues, θα έχω μαζί μου και την πεθερά μου, αφού τρελαίνεται για τέτοια μουσική (!!!!!).

Το μαγαζί ήταν απαράδεκτο, δυστυχώς. Αδιοργάνωτος ο χώρος, οι γκαρσόνες δεν ξέραν καν τι προσφέρει το μαγαζί, τα φώτα άναβαν και έσβηναν όποτε νά'ναι, και γενικά ήταν ένα απλό μπάχαλο. Το γεγονός ότι μόλις άνοιξε το μαγαζί, για εμένα ΔΕΝ το δικαιολογεί, ειδικά αν ζητάει είσοδο, κλπ...

Τώρα στα υπόλοιπα. Δυστυχώς (και πάλι), ο Δημήτρης (Επικούρης ντε) έπρεπε να φύγει, και έτσι τα γκέμια πήρε ο Νακασιάν, που έκανε έναν μικρό πρόλογο, όπως και ήταν κανονισμένο, εξ'όσων ξέρω, και μετά... το τίποτα, αφού ο Δημήτρης δεν ήταν παρόν.

Και κάτι, δυστυχώς, για τη μουσική, για να περάσω στα θετικά: ΠΟΛΥ δυνατά η μουσική, χωρίς λόγο... ΠΟΛΥ δυνατά...

Η μουσική ξεκίνησε με τους Loose Rag, που μου άρεσαν πολύ! Ειδικά το νέο μέλος τους, ο Pascal, έδεσε πολύ ωραία, έστω και με τόσες λίγες πρόβες. Αν και λίγο κουμπωμένος στην αρχή, νομίζω ότι πήγε πολύ πολύ καλά, όπως και όλοι οι άλλοι και η μπάντα!

Οι Blues trap επίσης πήγαν πολύ καλά, και γενικά έπαιξαν πολύ ωραία πράγματα...

Έπρεπε να φύγω όμως, και έτσι δε μπόρεσα να δω Ιωάννου! :( Του είπα όμως συγχαρητήρια, πριν ξεκινήσει...  ;D

Η βραδιά, παρόλα τα παραπάνω δυστυχώς, για εμένα ήταν υπέροχη. Γέλιο, χαρά, ωραία μουσική, παρέα, μπύρα, το φανταστικό πολίτικο τσίλι... Όλα καλά. Και μακάρι να γίνει πάλι κάτι τέτοιο σε καλύτερο χώρο, που να είναι για τέτοια πράγματα!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back