• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

15 Σταγόνες Μπλούζ Βροχής Live!

The Genius Loci είπε:
Πελάτη μου, ξέρω πολύ καλά τι είναι το τσίλι, εννοούσα κάτι ΕΠΙΠΛΕΟΝ αυτού.  ;)
Ο Τσίλιας και το Τσίλι  ;D

Η ερώτηση του Γέροντα όμως ήτο valid.  ;)

.... ο βασικός άξονας αναφοράς είναι η Μουσική.  :)
Και το βιβλίο.

Επειδή μάλλον δεν το πιάσατε, η Τσίλα η σπουδαία αυτή καλλιτέχνης δεν θα πλαισιώσει την εκδήλωση?

Tsila - Mavri

Ο πιο εύκολος τρόπος σερβιρίσματος είναι ένα μπολάκι τσίλι ανά παρέα 4-5 ατόμων και έτοιμα, αγορασμένα από το s/m chips καλαμποκιού (ή nachos αν προτιμάτε).

Καλή όρεξη  ;D

Δεν ξέρω βέβαια αν είναι φρόνιμο να υπάρχουν πιάτα με chilli σε χώρο που παίζουμε .... 8)

Ήμαρτον πια με τα τσίλι και τους τροπους σερβιρίσματος,καταλήξεων και υποκοριστικών...λύσσα έγινε !

Αν το όργανο είναι ελαφρύ, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εγκαίρως σαν ρακέτα για να επιστρέψεις στο κοινό οτιδήποτε σου πετάει.  8)

Korgious, chill out man  ;D

Korgious είπε:
Ήμαρτον πια με τα τσίλι και τους τροπους σερβιρίσματος,καταλήξεων και υποκοριστικών...λύσσα έγινε !
Πληκτράκια δεν πας να αλλάξεις κανα avatar λέω γω ?

Βάλε φωτό από τον Χατζηχρήστο που έκανε τον Chilliαδόρο  ;D

Ζηλεύεις...καλό είναι.

Να φθονείς είναι κακό.

Μήπως ήσουν αμαρτωλός όταν ήσουν μικρός?

164547_1797753429700_1415681169_2031887_4635315_n.jpg

Παιδιά,

Μία διόρθωση στο κινητό του Νίκου του Κατράκη που έχει το EμΠΟΡΙΚΟΝ: Λείπει ένα μηδέν στο τέλος.

6973039620

Πριν λίγο μιλήσαμε και όλα πάνε ΟΚ

epikouris είπε:
Πριν λίγο μιλήσαμε και όλα πάνε ΟΚ
ΟΚ θα είναι, εάν κρατήσεις τον TGL....έξω από τη κουζίνα ;D ;D

Korgious είπε:
Μήπως ήσουν αμαρτωλός όταν ήσουν μικρός?
Σϊγουρα.

Δεν έχει αλλάξει τίποτα μέχρι τότε.

Πέραν από ζητήματα τρίχες.  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Επανέρχομαι γιατί το Boogie Chilly (παραφράζοντας τον John Lee Hooker) πλησιάζει. Θερμή παράκληση στους ΝΟΙΖάδες που θα τιμήσουν την εκδήλωση: Ελάτε νωρίς για το chilly. H "μπυροσβεστική" έρχεται εύκολα. Να σημειώσω επίσης πως αν κάποιος χρειάζεται οδηγίες για το πως θα έρθει, μπορεί να στείλει πμ σε μένα ή τον TGL. Επίσης, μία μικρή διόρθωση στο τηλέφωνο του ιδιοκτήτη του καταστήματος: Προσθέστε ένα μηδέν (0) στο τέλος.

ΡΑΚΑΔΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ LIVE

ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΩΝ 13- ΑΙΓΑΛΕΩ

ΤΗΛ: 210-5901102 , 6973039620

Σας ευχαριστώ όλους και πάλι.

ΥΓ: Στους "νοσταλγούς" του περασμένου Σεπτέμβρη (μπλουζ φέστιβαλ) θα δοθούν Τιμής ένεκεν κάποιες αφίσες που "ξέμειναν". Έχουν πλέον κειμηλιακή αξία.

Νωρίς  νομίζω,  λεπτομέρειες  θα ξέρει ο Δημήτρης  άκουσα οτι στο μαγαζί δεν υπάρχει ούτε καρφί στον τοίχο  ;D

Το μαγαζί είναι ένα παλιό live-άδικο. Mάλιστα εκεί είχαν παίξει οι Blues Wire με τον Νίκο Ντουνούση πάρα πολύ παλιά. Ο νέος ιδιοκτήτης είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που θέλει να κάνει κάτι το τελείως διαφορετικό στην πόλη του. Έχει πολλές και καλές ιδέες. H συγκεκριμένη εκδήλωση, θα συμπέσει με τα εγκαίνια του μαγαζιού.  Το θέμα της υποδομής το έλυσε η μεγάλη ψυχή που λέγεται Δημήτρης Ιωάννου (Blues Cargo). Παρασκευή βράδυ ο Βασίλης ο TGL, εγώ αλλά και κάποιοι άλλοι φίλοι κουβαλάμε από το σπίτι του Μήτσου τα μηχανήματα και τα πάμε στο μαγαζί. Σάββατο γύρω στις 4 θα είναι όλα έτοιμα και στημένα.

Το κουβάλημα δεν μας τρομάζει. Στην παρουσίαση του πρώτου βιβλίου στον Δήμο Αθηναίων πάλι κουβάλαγα ενισχυτές (ευτυχώς είχε φέρει και ο Ηλίας τα δικά του), στη 2η βιβλιοπαρουσίαση στο Δήμο Αιγάλεω πάλι εσείς οι Trap-αίοι κουβαλήσατε σχεδόν τα πάντα ενώ στο φεστιβάλ όχι μόνο κουβαλήσαμε αλλά σφουγγαρίζαμε και όλη μέρα τη σκηνή από τη βροχή. Θα τα καταφέρουμε και το Σάββατο. Eξασφάλισα και δωρεάν επαγγελματική βιντεοσκόπιση από φίλους στο Urban Style Magazine. Γεροί να είμαστε και ας πέφτει κουβάλημα, δεν τρέχει τίποτα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back