- Πόντοι
- 36
Δεν διαφωνούμε για το θέμα, διαφωνούμε για το αν υπάρχει καν θέμα.Grey είπε:Για ένα θέμα που προσωπικά ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να διαφωνούμε.
Και ο Μπομπ Σφουγγαράκης γ@μ@ει .&- ;D
Δεν διαφωνούμε για το θέμα, διαφωνούμε για το αν υπάρχει καν θέμα.Grey είπε:Για ένα θέμα που προσωπικά ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να διαφωνούμε.
+1000theoctapus είπε:Δεν διαφωνούμε για το θέμα, διαφωνούμε για το αν υπάρχει καν θέμα.
Και ο Μπομπ Σφουγγαράκης γ@μ@ει .&- ;D
γ@μ@ει .&...γελάει; ???theoctapus είπε:Και ο Μπομπ Σφουγγαράκης γ@μ@ει .&- ;D
Κυριολεκτικα? ;Dtheoctapus είπε:Και ο Μπομπ Σφουγγαράκης γ@μ@ει .&- ;D
...δεν είχαν βγάλει μία βρώμα...ότι το κάνει με τον Αστερία? ;D ;Dtheoctapus είπε:Και ο Μπομπ Σφουγγαράκης γ@μ@ει .&- ;D
She can't afford me. 8)Superfunk είπε:Οσο για σενα Χταποδι προχθες σε ειδα με μια ΦΟΒΕΡΗ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ την οποια you obviously can't afford.....εξηγησου ΤΩΡΑ.
Όχι ρε 'συ, σφουγγάρι δεν είναι http://en.wikipedia.org/wiki/Sponge#ReproductionΚυριολεκτικα? ;D![]()
Πάτρικ λέγεται, έχει όνομα >...δεν είχαν βγάλει μία βρώμα...ότι το κάνει με τον Αστερία? ;D ;D
Ταριφας καληνυχτακιας ;DSuperfunk είπε:+1000
Οσο για σενα Χταποδι προχθες σε ειδα με μια ΦΟΒΕΡΗ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ την οποια you obviously can't afford.....εξηγησου ΤΩΡΑ.
Σας φχαριστω!lgbesios είπε:Η ώρα η καλή![]()
marathon είπε:...δεν είχαν βγάλει μία βρώμα...ότι το κάνει με τον Αστερία? ;D ;D
Αποκλειεται..ως γνησιος καπιταλιστης ειμαι σιγουρος οτι παει αμεσως στο μπερντε....εκτος και αν μας εχει ξεφτιλίσει και καθεται και μιλαει στο μωρο για το Μαδουρο και την πεινα στην Αφρικη (στην εποχη μου,πριν απο 30 χρονια, οντως ετσι μπορει και να μαμουσες ....τωρα πλεον μαλλον οι γκομενες θα σκανε στα γελια με τετοιες αττακες.. ;D)Ritchie77 είπε:Ταριφας καληνυχτακιας ;D
άρε μπαγάσα άμα να ήμουν πλούσιος θα σου έκανα δώρο αυτό που πάει με τις telecastersSuperfunk είπε:Σας φχαριστω!
Φυσικα αν θελετε να κανετε ΔΩΡΟ και Πικασσο δεχομαι και Μιρο και Μονε...(ORIGINAL οχι reproductions....)
Εγώ θα επιμείνω (γιατί έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα στο σχολείο των παιδιών μου)...Grey είπε:Yπάρχουν άνθρωποι με λογική σε σχήμα Μπομπ Σφουγγαράκη...Τετράγωνη.
Χαρτί και μολύβι,ένα κι ένα κάνουν δυο,απόψεις επιτρέπονται μόνο μετ' αποδείξεων,κρίσεις απαραίτητα κατόπιν διαπιστευτηρίων.
Εύκολο να τους καταλάβεις,δύσκολο να τους κοντράρεις.
Υπάρχουν άνθρωποι με πιο εύκαμπτη λογική...Σαν κρέπα.
Πιο παρορμητικοί/υπερβολικοί,επιτρέπουν στο συναίσθημα να παίξει κάποιο ρόλο στο σκεπτικό τους,δεν ανατρέχουν στη βικιπαιδεία ή σε προηγούμενες δηλώσεις τους πριν γράψουν κάτι.
Δύσκολο να τους καταλάβεις,εύκολο να τους κοντράρεις.
Κάπως έτσι εξελίσσεται και τούτη δω η κουβέντα,προσπαθώντας να μπούμε ο ένας στη λογική του άλλου...Για ένα θέμα που προσωπικά ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να διαφωνούμε.
Εσύ προσωπικά LK, και χωρίς καμία διάθεση κριτικής. Τι θα προτιμούσες να διαβάσεις σήμερα στην εφημερίδα;LK είπε:Δικαίωμα έχει ο καθένας , να λέει ό,τι θέλει (δεν είμαι εγώ ο ελεγκτής) .
Αυτό που τόνισα, είναι ότι μιλάμε για ΑΛΛΟ κόσμο, και τα «αλόγιστες δαπάνες» και «πολυτέλειες» είναι έννοιες σχετικές, διότι εξαρτάται με ποιόν συγκρίνουμε ποιόν και τι ακριβώς συγκρίνουμε.
Ξανάλεω, αυτό που φαίνεται σε εσένα "υπερβολικό", σε κάποιον μπορεί να μην φαίνεται, και αυτό που σου φαίνεται «λογικό», σε κάποιον να φαίνεται «παράλογο».
Τέλος, κάποιοι μπορεί να πασχίζουν να αποκτήσουν περισσότερα (είναι στην φύση του ανθρώπου), και κάποιοι άλλοι μπορεί να μην πασχίζουν (ίσως κατάφεραν να επιβληθούν στη φύση τους).
Είναι δύο ειδήσεις που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες ενημέρωσης.atreu73 είπε:Εσύ προσωπικά LK, και χωρίς καμία διάθεση κριτικής. Τι θα προτιμούσες να διαβάσεις σήμερα στην εφημερίδα;
Α) 106 εκατομμύρια δόθηκαν για την αγορά πίνακα από άγνωστο πλειοδότη;
Ή
Β) 106 εκατομμύρια δόθηκαν για στήριξη των πληγέντων στις Φιλιππίνες από άγνωστο δωρητή;
Προσωπικά εξηγούμαι ότι κανένα πρόβλημα δεν έχω με το χρήμα. Ίσα ίσα που το αγαπάω.
Έχω πρόβλημα με το χάσιμο του μέτρου.
Εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο: Εισαι σε θέση να απαντήσεις για κάποιον άλλο; Που μπορεί να έχει κάνει και τα δύο; λέω τώρα...atreu73 είπε:Εσύ προσωπικά LK, και χωρίς καμία διάθεση κριτικής. Τι θα προτιμούσες να διαβάσεις σήμερα στην εφημερίδα;
Ή
Β) 106 εκατομμύρια δόθηκαν για στήριξη των πληγέντων στις Φιλιππίνες από άγνωστο δωρητή;
Προσωπικά εξηγούμαι ότι κανένα πρόβλημα δεν έχω με το χρήμα. Ίσα ίσα που το αγαπάω.
Δεν ρωτάς εμένα αλλά θα σου πω τι νομίζω. Προφανώς και προτιμώ το Β, ελπίζω να μην νομίζεις ότι υπάρχει κανείς εδώ μέσα που προτιμά το Α. Όμως έγινε το Α, τι να κάνουμε τώρα; Να πούμε πόσο παπάρας είναι ο εν λόγω άγνωστος αγοραστής; Από που κι ως πού; Στο πορτοφόλι του είμαστε; Να πούμε κρίμα τα λεφτά; Άντε και το λέμε. Και τι έγινε; Θα νιώσουμε καλύτερα αφού θα επιβεβαιώσουμε το υποτιθέμενο πλεόνασμα ανθρωπιάς μας; Να πούμε αυτό που λέει ο Νικόλας, ότι δηλαδή το ποσό είναι υπερβολικό; Προσωπικά δεν ξέρω να κοστολογώ έργα τέχνης, ξερεί κανείς σας;atreu73 είπε:Εσύ προσωπικά LK, και χωρίς καμία διάθεση κριτικής. Τι θα προτιμούσες να διαβάσεις σήμερα στην εφημερίδα;
Ή
Η μία εννοείται ότι αποκλείει την άλλη.LK είπε:Είναι δύο ειδήσεις που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες ενημέρωσης.
Πρέπει να διαλέξω υποχρεωτικά μία;
Άντε και σου λέω ότι προτιμώ τη 2η.
Τι σημαίνει αυτό, ότι επειδή δεν τη διάβασα, θα είμαι αρνητικός στην πρώτη;
Σου απάντησε από πάνω ο κταπόδης, πιο αναλυτικά.atreu73 είπε:Η μία εννοείται ότι αποκλείει την άλλη.
Συμφωνούμε λοιπόν. Και γω τη δεύτερη διαλέγω.