- Πόντοι
- 1,848
Ήταν ένα -σχεδόν- νεκρό φόρουμ αλλά τουλάχιστον είχε κάποια πλάκα. Τώρα επικρατεί η σοβαροφάνεια και η "αποστείρωση", και το φόρουμ οδεύει προς το τέλος του.?
1. Προσωπικά μιλώντας, εγώ με το Noiz περνάω φάσεις , οι οποίες σχετίζονται προφανώς με τις φάσεις της ζωής μου.5) Οι mods έχουν γίνει ενεργότεροι στις συζητήσεις (ή έτσι μου φαίνεται).
Πολύ εύστοχη τοποθέτηση. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο σε όλα, μα όλα, τα topics ανεξαιρέτως.Δεν ξέρω αν θέλω να ξανανοίξω το θέμα, αλλά σαν απλή παρατήρηση.
Από Χριστούγεννα ως σήμερα, πώς σας φαίνεται το noiz σαν χρήστες; Απλές παρατηρήσεις, πείτε μου αν διαφωνείτε:
1) Εξακολουθεί να υπάρχει το αρχικό "μούδιασμα" ενώ έχει περάσει αρκετός καιρός κ έχουν μεσολαβήσει γιορτές.
2) Η πλάκα σχεδόν έχει εκλείψει και όσες φορές έχουν γίνει προσπάθειες για να ελαφρύνει το κλίμα δεν είναι όπως πριν. Για την ακρίβεια κάθε φορά που έχω προσπαθήσει να πω κάτι αισθάνομαι μια άβολη βλακεία ελλείψει του Φιούζιου και ξέροντας ότι και οι υπόλοιποι χρήστες δε θα αντιδράσουν όπως παλιά.
3) Έχουν φανεί (σαν πυροτεχνήματα βέβαια) στο άκυρο παλιότεροι χρήστες περιστασιακά και με ελάχιστα σχόλια. Επίσης, έχουν δημιουργηθεί λογαριασμοί "νέοι" που ξεκάθαρα είναι παλιά μέλη που μπήκαν σε συζητήσεις απλά για να σπάσουν μπάλες (username 13-13; Σοβαρά τώρα; Ας μασήσω λίγο ακόμα κουτόχορτο)
4) Έχουν αναστηθεί topics θαμμένα δεκαετίες
5) Οι mods έχουν γίνει ενεργότεροι στις συζητήσεις (ή έτσι μου φαίνεται).
6) Η κακεντρέχεια που παίζει σε πολλαπλά νήματα είναι ανεξήγητη. Αυτήν δεν πηγαίναμε να πολεμήσουμε με τους νέους κανόνες; Γιατί αυξήθηκε; Μήπως δεν έφταιγε ο χαβαλές και τι ότι "ξεφεύγαμε";
Δεν κατηγορώ κανέναν, αντιθέτως καταθέτω το πώς μου φαίνεται η τωρινή κατάσταση. Και ότι σα να μου λείπει η παρεΐστικη διάθεση.
Φιλικά
Υπάρχει περισσότερο χώρος για ποιοτικότερες συζητήσεις, υπάρχει πραγματικά αξιοσημείωτη αύξηση στις εγγραφές τις τελευταίες 15 ημέρες (στη κυριολεξία διπλασιάστηκαν, αριθμοί που τελευταία φορά στα στατιστικά υπήρχαν πριν 7-8 χρόνια) , αλλά και αύξηση της γενικότερης κίνησης του Noiz.
Τι εννοείς;Δηλαδή, με ποιο ακριβώς τρόπο πρόλαβαν και ενημερώθηκαν οι ελληνόφωνοι μουσικοί ότι "κάτι άλλαξε στο noiz" και παρατηρούνται αυτά τα φαινόμενα;
Κακώς, γίνε μέρος της αλλαγής.προσωπικά θα ήμουν πολύ φειδωλός σε προσδοκίες
Το 95% της κίνησης του Noiz community είναι επισκέπτες. Διαβάζουν χιλιάδες κάθε μέρα.
ναι είχαμε Troll. Έναν; Γιατί εστιάζεσαι μόνο σε αυτόν; Υπάρχουν ένα σωρό άλλοι.ένας-δύο από τους καινούργιους έχουν ήδη μισο-χαρακτηρισθεί (δικαίως) ως trolls, αλλά αμέσως μετά το ποστ σας έχουμε πάλι περίπτωση ατόμου που απειλεί να μας δείρει.
Κακώς, γίνε μέρος της αλλαγής.
Ο @cos_dr έτσι είναι ο τρόπος που εκφράζεται.
Και η φατσούλα που "λυπάται" σε αυτό που έγραψα γιατί λυπάται;(τοποθετήθηκα με φατσούλες σε όλους, για να μην αναφέρομαι ξεχωριστά στον καθένα)
Οπότε το να ξέρει η διαχείριση ότι ένα μέλος έχει καλές προθέσεις και έχει αποδείξει ότι νοιάζεται για το site, αλλά εκφράζεται έτσι με αστείο τρόπο, δηλαδή να υπάρχει έτσι πιο ουσιαστική/προσωπική αντιμετώπιση και όχι να εφαρμόζονται οι κανόνες τετράγωνα και απόλυτα σαν να είμαστε ρομπότ, για εσένα είναι αρνητικό;Το γνωρίζω. Είναι σα να λέμε "μην παρεξηγείτε το θείο Νίκο που φυσάει τη μύτη του στο τραπέζι των Χριστουγέννων". Εντάξει, δεν τον παρεξηγούμε.
Δεν ξέρω για το παρελθόν, μιλάω για τώρα. Τι κάνουμε τώρα.Σειρά μου να ρωτήσω "τι εννοείς";
Ήμουν μέρος της ομάδας Διαχείρισης την "χρυσή" περίοδο που έχεις αναφέρει.
Είμαι η αλλαγή, όχι μόνο μέρος της.
Οπότε το να ξέρει η διαχείριση ότι ένα μέλος έχει καλές προθέσεις και έχει αποδείξει ότι νοιάζεται για το site, αλλά εκφράζεται έτσι με αστείο τρόπο, δηλαδή να υπάρχει έτσι πιο ουσιαστική/προσωπική αντιμετώπιση και όχι να εφαρμόζονται οι κανόνες τετράγωνα και απόλυτα σαν να είμαστε ρομπότ, για εσένα είναι αρνητικό;
Πιστεύεις μπορείς να συμβάλεις θετικά;
...το πρόβλημα είναι η ανάμιξη σε θέματα που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι γνωρίζουν?- Μη-ανάμιξη σε νήματα που δεν γνωρίζω τίποτε για το θέμα τους.
Για τα 4,5,6.Και η φατσούλα που "λυπάται" σε αυτό που έγραψα γιατί λυπάται;
Που δεν απασχολώ το noiz για το αν πάρω Μονοϋδρική ή υδροχλωρική κρεατίνη;
...το πρόβλημα είναι η ανάμιξη σε θέματα που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι γνωρίζουν?
?...το πρόβλημα είναι η ανάμιξη σε θέματα που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι γνωρίζουν?