Παιδιά είχα τα γενέθλια μου προχτές.
Εσείς μπορεί να μην το χρησιμοποιάτε, αλλά να χρησιμοποιάται αυτό μόνο του, αυτό είναι η μάστιγα. Να παίζεις πιάνο και να σου ρίχνει μόνο του βρωμερό μόριο ραστ. 2 εμ αούδιο έχουν πάει για βρούβες έτσι, το ένα το εγχείρησα κιόλας να του δώσω μια παράτα.Όχι ρε φιλωΟυζ τι μου λες τώρα...ΔΕΝ χρησιμοποιΑω πίτΣμπεντ ποτεΣ
Θα γυρίσω στα μανιτάρια.
2 εμ αούδιο έχουν πάει για βρούβες
Που να ξέρω; λε νουμερό γκανιάν κατόρζ ρούζ.Ε μα γι' αυτό ρωτάω.
Τα άλλα τα σουησόνικ λένε τίποτα ή θα κόψουνε ρόδα μυρωμένα γρήγορα κι αυτά?
Που να ξέρω; λε νουμερό γκανιάν κατόρζ ρούζ.
Αφού έχει απάνω την άρτα και τα γιάννενα και κάνει 200 250 ευρώ, πώς να μη χαλάσει;EDIT: Ωχ ωχ ωχ, αυτουνού του χάλασε γρήγορα.
Ναι, αλλά γλιτώνεις υπολογιστή/πρόγραμμα/κάρτα/ηχεία/μιντι κοντρόλλερΜπορεί να δεις και να ακούσεις τίποτα περίεργα ....
Ναι, αλλά γλιτώνεις υπολογιστή/πρόγραμμα/κάρτα/ηχεία/μιντι κοντρόλλερ
Έχω επισκευάσει encoder (αν εννοείες αυτά) . Στην ουσία απλά καθαρίζονται οι επαφές με σπρεϋ. Είναι μπελαλοδουλειά, θέλει χρόνο και υπομονή ,αλλά μετά είναι σαν καινούριο.αυτά τα ροταρυ είναι όλη η αμαρτία παιδιά. Τα πρώτα που θα χαλάσουν και το χάλασμα είναι πολύ άσχημο.
ναι, και γω έχω δυο συσκευές που κάθε ένα δυο χρόνια θέλουν άνοιγμα.Έχω επισκευάσει encoder (αν εννοείες αυτά) . Στην ουσία απλά καθαρίζονται οι επαφές με σπρεϋ. Είναι μπελαλοδουλειά, θέλει χρόνο και υπομονή ,αλλά μετά είναι σαν καινούριο.
Αν όλα αυτά στο παραπάνω πρόγραμμα πρέπει να τα γυρνάς με το mouse, χίλιες φορές τα φτηνιάρικα κουμπάκια κάποιου φτηνιάρικου controller. Για τις μεγάλες touch οθόνες δεν το συζητώ καν, ότι πιο κουραστικό έχει εφευρεθεί τα τελευταία 100 χρόνια, γι αυτό και πήγαν άπατες. Κανείς δεν κάθεται να ανεβοκατεβάζει τα χέρια του πάνω σε μια τεράστια touch screen, όταν τις ίδιες κινήσεις μπορεί να τις κάνει με ελαχιστότατη κίνηση του mouse και του δαχτύλου του.Προβολή συνημμένου 38754 Δηλαδη μπορεις να εχεις μια τεραστια οθονη, ακομα και touch αμα θελεις, και να παιζεις μπαλα με UI σαν το παραπανω, και εσυ προτιμας να ψαχνεσαι με τα φτηνιαρικα κουμπακια του φτηνιαρικου controller, ΕΛΕΟΣ
μπορεί δηλαδή κάποιος να παίξει κάτι σαν αυτά που παίζανε ο Jarre ή οι tangerine dream με ποντίκια?Αν δεν μπορεις να δουλεψεις με το mouse, τοτε δε μπαινεις στη διαδικασια των plug in. Τελεια.
Παιρνεις κανα hands on hardware synth και κανεις τη δουλεια σου.
Μα γι αυτό αγοράζουν και controllers με πλήθος κουμπιών/faders/pots κλπ πάνω, για να μην τους βγαίνει η Παναΐα ανάποδα με το mouse. ? Ένας συνδυασμός καλού(ών) controller και mouse είναι η λύση, με το αρούρι σκέτο δεν βγαίνει δουλειά.?Αν δεν μπορεις να δουλεψεις με το mouse, τοτε δε μπαινεις στη διαδικασια των plug in
μπορεί δηλαδή κάποιος να παίξει κάτι σαν αυτά που παίζανε ο Jarre ή οι tangerine dream με ποντίκια?