- Πόντοι
- 1,848
Αφτό αριστερά κοντά στον κάδο, δεν καταλαβαίνει από χινόπωρο.Αφτό δεκσηά, είναι δρόμος ή χωράφια?
Αφτό αριστερά κοντά στον κάδο, δεν καταλαβαίνει από χινόπωρο.
ΑΦτο το ξεβρασε η θαλασσα απο Χαλκιδικη που παραθεριζε κ τωρα το κοβει με τα ποδια να γυρισει πισω δε βλεπ'ς?Αφτό αριστερά κοντά στον κάδο, δεν καταλαβαίνει από χινόπωρο.
Να που χρειάζεται ένα 60x optical zoom. Άντε χτύπα ωρέ Dim μια Lumix να δεις την υγειά σου (και τα 'τεμάχια' γύρω σου...?).ΑΦτο το ξεβρασε η θαλασσα απο Χαλκιδικη που παραθεριζε κ τωρα το κοβει με τα ποδια να γυρισει πισω δε βλεπ'ς?
Γιατί να κάνεις εκπτώσεις; Πάρε ένα μακσούτοφ οπτικό σουλήνα με μια μοντούρα για την κάμερα,1800mm εστιακό βάθος. Αλλά είναι πολυ αργό f16, για κανα φεγγάρι και πλανήτη.Να που χρειάζεται ένα 60x optical zoom.
Ναι, αλλά πόσο πάει αυτό το πακέτο? Σίγουρα όχι φτηνά. Και τι θα γίνει αν θελήσω να κατέβω άμεσα από 60x zoom σε 40/30/15x? ΄Ώσπου να αλλάξεις φακό έχει πάει σπίτι της, έχει φάει και έχει πέσει για ύπνο.?Γιατί να κάνεις εκπτώσεις; Πάρε ένα μακσούτοφ οπτικό σουλήνα με μια μοντούρα για την κάμερα,1800mm εστιακό βάθος. Αλλά είναι πολυ αργό f16, για κανα φεγγάρι και πλανήτη.
Εμαθα πως στο αστεροσκοπειο αλλαζουν εξοπλισμο.Γιατί να κάνεις εκπτώσεις; Πάρε ένα μακσούτοφ οπτικό σουλήνα με μια μοντούρα για την κάμερα,1800mm εστιακό βάθος. Αλλά είναι πολυ αργό f16, για κανα φεγγάρι και πλανήτη.
Άσε που στο ζουμ ελλοχεύουν κίνδυνοι. Ξεκινάς να ζουμάρεις σε ντίνα και τελικά είναι βαγγέλης.
Καλυτερα πράιμ φόκους.
΄Ώσπου να αλλάξεις φακό έχει πάει σπίτι της, έχει φάει και έχει πέσει για ύπνο.?
Πατουσακιας ο Φιουζιος ?Με τον καλό τον φακό, θα βλέπεις μέχρι τι χρώμα έχει βάψει τα νύχια των ποδιών της.
Πατουσακιας ο Φιουζιος ?
Μην τα βλέπεις έτσι, από κοντά φαίνονται καλύτερα....Σοβαρά, αυτά τα βαμμένα νύχια εμένα με απωθούν.
Εγώ πάλι που είμαι κολλημένος μ'αυτόν, δεν πήγε το μυαλό μου...?@Waterfall-K οχι δεν ειμαι κολλημενος.
Απλα μολις ανεβασες τη φωτο σκεφτηκα :
"Τι κανει ο Χολντζγουωρθ με το τηλεσκοπιο?"
ΠσσσσσσΑπό Lumix σε Lumix υπάρχει μεγάλη διαφορά φίλος.? Μιλάμε για κάποια Lumix -ή όποια άλλη μηχανή- με zoom ...αστεροσκοπείου, όχι κάποια Lumix τσέπης.?
Προβολή συνημμένου 38436