Τι βλέπετε σήμερα/τώρα?

20230824_105518.jpg

πάρτου καμιά χύμα τροφή (καλή όμως μην το στείλεις το καημένο) από pet shop στην Βενιζέλου και τα επόμενα όνειρα θα είναι πλημμυρισμένα στα free VSTi... ?
Ό,τι χύμα κι αν τους έχω πάρει έχει πεταχτεί. Το μυρίζουν και φεύγουν. Εδώ σε κάποιες φάσεις δεν τρώγανε ούτε τα "μάρκας".? Δυστυχώς δεν μπορώ να τους πάρω τίποτα άλλο παρά ξηρά τροφή, κι αυτό γιατί δεν μιλάμε για μια-δυο γάτες, αυτές που ταΐζω παίζουν μεταξύ 5 και 15.? Ε, δεν θα πάω και φυλακή για χρέη από τις γάτες...?

Ενταξει σορρυ χτεσινο ειναι
Τι βλέπουμε ρωτάω...

@vrasidas27 Δεν μου λες εσύ ωρέ Vrasidas ΤΙ δείχνει η φωτό, μια και όχι μόνο κατάλαβες τι δείχνει, αλλά το βρήκες και αστείο?? Πες μου γιατί ο Dim είναι απασχολημένος με την ηχογράφηση της 25th Symphony in D Minor και δεν ευκαιρεί να μας πει...?

Εγώ νομίζω ότι είναι ένα στόρι simulator. Δηλαδής έχεις εκεί το στόρι, έχεις την οθόνη. Τραβάς το στόρι το ανοίγεις, βλέπεις τη θέα. Λες μπα, μ@λακία είναι, δεν ταιριάζει αυτό το στόρι με αυτή τη θέα. Λες του μάστορη, για άλλαξε βάλε μου λίγο βουνό με χιόνι. Στο βάνει. Πιάνεις το στόρι, κλείνεις στόρι, ανοίγεις στόρι. Τώρα μάλιστα! Αυτό το στόρι ταιριάζει με αυτό το τοπίο, θα το πάρω!

@Waterfall-K mk2 Βρε Καταρρακτη, αστειο βρηκα το οτι μας βαζει την πρωτη φωτο να ψαρωσουμε με τη θεα κ την τοποθεσια κ μετα μας κοτσαρει τη δευτερη λεγοντας ενα "δεν ειναι αυτο που φανταστηκατε". Γι'αυτο γελαω για το..ψαρωμα

(τωρα οθονη ειναι. προτζεκτορας ειναι θα σε γελασω)

Για να συμφωνω μαζι σου στο αη αμ γουεητινγκ που εβαλες προφανως περιμενω κ εγω να μαθω τι ακριβως εννοει ο ποιητης

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τι βλεπουμε ωρε...

Ενα σταντ του ικεα
Ένα stand του ΙΚΕΑ με μια ενσωματωμένη LCD που δείχνει φωτογραφίες με θέα τη θάλασσα? Μήπως είναι στην πραγματικότητα ένα stand του ΙΚΕΑ με μια ενσωματωμένη πύλη προς άλλους πλανήτες/διαστάσεις??

Ακόμα να καταλάβω τι πράγμα είναι αυτό που βλέπουμε.

Κατάλαβα, απάντηση δεν θα πάρω. Δεν πειράζει, βρήκα την original η οποία είναι uncut και ξεκάθαρη του τι δείχνει.?

image.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Touch screen οθονη στο νεο ντιτζιταλ στουντιο ρηβερμπ

Εχει διαλεξει το πρησετ Αριστοτελους

διαφάνεια ήταν.

Αλλά επειδή σας αγαπάω να σας βάλω το το ρηαλ θινγκ, (άκου εκεί 25η συμφωνία ?)

20191014_174322.jpg

dimsonic είπε:
Αλλά επειδή σας αγαπάω να σας βάλω το το
ghows-OH-3ad6bc9e-d6cf-0571-e053-0100007fbc09-6a4d7cd8.jpeg

μπρρρ

Εγώ νομίζω ότι είναι ένα στόρι simulator. Δηλαδής έχεις εκεί το στόρι, έχεις την οθόνη. Τραβάς το στόρι το ανοίγεις, βλέπεις τη θέα. Λες μπα, μ@λακία είναι, δεν ταιριάζει αυτό το στόρι με αυτή τη θέα. Λες του μάστορη, για άλλαξε βάλε μου λίγο βουνό με χιόνι. Στο βάνει. Πιάνεις το στόρι, κλείνεις στόρι, ανοίγεις στόρι. Τώρα μάλιστα! Αυτό το στόρι ταιριάζει με αυτό το τοπίο, θα το πάρω!

Εγώ σκέφτηκα ότι αυτό είναι ταμάμ για κάτι υπόγεια εκεί στην Πλατεία Βάθης, την Αχαρνών και τον Άγιο Νικόλαο.

Βάζεις δηλαδή παντζούρια στους τοίχους, και έχεις θέα τρομερή.

Από την μια μεριά βουνό, και από την άλλη θάλασσα.

Από ψηλά.

Και έχει και απλικέισο, να αλλάζεις από το κινητό την θέα στο δευτερόλεπτο, για να μην βαριέσαι.

Εγώ σκέφτηκα ότι αυτό είναι ταμάμ για κάτι υπόγεια εκεί στην Πλατεία Βάθης, την Αχαρνών και τον Άγιο Νικόλαο.

Βάζεις δηλαδή παντζούρια στους τοίχους, και έχεις θέα τρομερή.

Από την μια μεριά βουνό, και από την άλλη θάλασσα.

Από ψηλά.

Και έχει και απλικέισο, να αλλάζεις από το κινητό την θέα στο δευτερόλεπτο, για να μην βαριέσαι.
Κ το αντιθετο θα ειχε πλακα. Εισαι στο βουνο, ψηλα, αμφιθεατρικα (Μετσοβο αςουμε), ανοιγεις πατζουρ κ σκεφτεσαι δε μπορω να συγκεντρωθω με αυτη τη θεα. Ας βαλω μια πλατεια Βαθης να στανιαρω

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back