Τι βλέπετε σήμερα/τώρα?

We have telephone...what did you think...
Από stratophone πως πας? Έχεις κάποιο ή μόνο με [SIZE=15.4px]telephone [/SIZE]επικοινωνείς[SIZE=15.4px]??[/SIZE]

image.gif

Μαλλον βλεπω γυρισματα απο το Ηλίθιος και Πανηλίθιος Νο3

Όχι βρε, είναι το "πράσινο αυτοκίνητο".

Οικολογικό λέμε.

Αλλά ούτε μια γλάστρα δεν βάλανε οι ξεφτίλες ασούμε.

Αυτά τα "ακραία καιρικά φαινόμενα", οι καταιγίδες και η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας που μας έπρηξαν από χτες οι μετεωρολόγοι ότι θα είχαμε σήμερα, που στον Μπέζο είναι? Μόλις έκλεισα την  μπαλκονόπορτα γιατί μου ερχόταν στην μάπα καυτός νότιος άνεμος, και με το που ανοίγω το AC που έδειξε ένα ωραιότατο δροσερό 30C.??

image.png

Αυτά τα "ακραία καιρικά φαινόμενα", οι καταιγίδες και η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας που μας έπρηξαν από χτες οι μετεωρολόγοι ότι θα είχαμε σήμερα, που στον Μπέζο είναι?

Στην δυτική και βόρεια χώρα είπανε.

Εδώ θα συνεχίσει να κάνει ζιέστα.

Ναι, το κατάλαβα....??

Από Τρίτη θα δροσίσει εδώ.

Μια χαρά ήταν το μεσημεράκι πάντως.

Στους 39 πόντους ακατέβατη ήτανε η ρουφιάνα.

Άλλο Κάρριερ άλλο Σάμσουνγκ όμως.

Μιτσουμπίσι, Κάρριερ και Ντάϊκιν, είναι μια κατηγορία πάνω.

Εγώ ο φουκαράς έχω μόνο Pils.

Έβγα όξω, γδύσου, και κάτσε κάτω από την μπΌρα.

Άλλο Κάρριερ άλλο Σάμσουνγκ όμως.
To Samsung φίλος είναι κορυφαίο. Το έχω από το 2008 και δεν μασάει τίποτα λέμαι. Ότι έχω αγοράσει από αυτή την εταιρεία ήταν άψογο και δούλεψε το ίδιο για πολλά χρόνια. Αν βγάλει ποτέ synth το έχω αγοράσει με κλειστά μάτια.?

Έβγα όξω, γδύσου, και κάτσε κάτω από την μπΌρα
Νταξ'.

Απίστευτο.

Ήρθα να δω σύζυγο και τέκνα που διακοπάρουν εδώ και είναι σαν να έφυγα απ'το Τέξας και πήγα Μοντάνα.

Αυτή τη στιγμή βρέχει τόσο πολύ που νομίζω ότι αχνοφαίνεται ο Νώε να κατεβαίνει απ'το βουνό με βάρκα.

Και γύρω στους 17 κέλσιους, μπορεί και παρακάτω.

Νταξ'.

Απίστευτο.

Ήρθα να δω σύζυγο και τέκνα που διακοπάρουν εδώ και είναι σαν να έφυγα απ'το Τέξας και πήγα Μοντάνα.

Αυτή τη στιγμή βρέχει τόσο πολύ που νομίζω ότι αχνοφαίνεται ο Νώε να κατεβαίνει απ'το βουνό με βάρκα.

Και γύρω στους 17 κέλσιους, μπορεί και παρακάτω.
Βουνό κ βροχή....

Αυτά είναι 

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back