- Πόντοι
- 1,848
Αρχοντόπουλο?
Εμένα μόλις μου ήρθε μια πίτσα Fan, αλλά δεν πεινάω, θα φάω αργότερα. Απλά παράγγειλα γιατί σπίτι υπάρχει μόνο γατοτροφή.?
Αρχοντόπουλο?
σπίτι υπάρχει μόνο γατοτροφή.?
Πίστεψε με, θα το έκανε. Αλλά νταξ, μην το ξεφτιλίσουμε εντελώς το θέμα...?Έτσι όπως την κόβω, είναι ικανή να φτιάξει μουσακά νυχτιάτικα για να σου δώσει.
Πίστεψε με, θα το έκανε. Αλλά νταξ, μην το ξεφτιλίσουμε εντελώς το θέμα...?
Με είχε πάρει τηλ. το απόγευμα πάντως και ρώταγε τι να μου φτιάξει,? αλλά της είπα να κάτσει στ'αυγά της με τέτοια ζέστη. Από αύριο βλέπουμε... ?
Χτες πήρα, και της έδωσα φυσικά. Αλλά δεν τα πήρε, δεν είναι γενικά του γλυκού.? Σήμερα πχ της είπα να της παραγγείλω καμια πίτσα μια και θα έπαιρνα κι εγώ, και μου λέει "σήμερα δεν τρώω ούτε λάδι".? Κάποια γιορτή, κάποιο τάμα, δεν πολυκατάλαβα...Τουλάχιστον όποτε πας και παίρνεις γλυκά (όπως την προηγούμενη φορά) της πας κανένα να φάει?
Ρε συ της ειπες οτι ξενοτρως?Χτες πήρα, και της έδωσα φυσικά. Αλλά δεν τα πήρε, δεν είναι γενικά του γλυκού.? Σήμερα πχ της είπα να της παραγγείλω καμια πίτσα μια και θα έπαιρνα κι εγώ, και μου λέει "σήμερα δεν τρώω ούτε λάδι".? Κάποια γιορτή, κάποιο τάμα, δεν πολυκατάλαβα...
Anyway, πείνασα τώρα. Πάω στη κουζίνα να πάρω την πίτσα
Προβολή συνημμένου 37044
Θα έβαζα και λίγο ανθότυρο από πάνω, ή κατικι, ή γλυκιά μυζήθρα, ή έστω φέτα ρε παιδί μου.
Σύμφωνοι, αλλά είμαι αντιτυρικός.
Η αλήθεια είναι ότι με αυτήν την κατάσταση με μια ωραία χωριάτικη είσαι jet και δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο.Δεν ανάβω μάτι με τέτοια ζέστη, που να με πληρώνουν!
Μόνο παιδικά τυριά τρώω. Κασέρια δηλαδή που λένε. Και μεταποιημένα, ταλαγάνια, φλαμπουρίτσες, πολύ ευχάριστο μου είναι το μετσοβόνε, το τρώω με την καρδιά μου δηλαδή, όχι αγγαρεία. Αν περνάει από το χέρι μου δε βάζω τίποτα. Στη μαγειρική, γκούντα, γκράνα, μοτσαρέλλες, τέτοια. Αλλά ωμά δεν τα μπορώ, και τη φέτα δηλαδή την τρέμω. Είναι ο κρυπτονίτης μου.??Γενικώς ή μόνο για τα άσπρα?
Ναι αλλά στα (σχετικώς) κοντινά σου Καλάβρυτα- αλλά και στα μέρη του ex admin μας- παίζει η φέτα "δυναμίτης", η top of pops. Κρίμα είναι να μην τη τσακίζεις...Μόνο παιδικά τυριά τρώω
Η αλήθεια είναι ότι με αυτήν την κατάσταση με μια ωραία χωριάτικη είσαι jet και δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο.
παίζει η φέτα "δυναμίτης"
Όοοοχιιιιιιιιιι....???Κρίμα είναι να μην τη τσακίζεις...
Η αλήθεια είναι ότι με αυτήν την κατάσταση με μια ωραία χωριάτικη είσαι jet και δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο.
καναδυο μεριδες κοκορετσι ....
Τα κρεατικά το καλοκαίρι πρέπει να είναι ελαφριά, δηλαδή ψητά, χωρίς σάλτσες.Έλα τώρα με τα σαλατικά ...
Μισό αρνί και καμιά γουρνοπούλα για ορεκτικά, μέχρι να έρθει το φαΐ δηλαδή. :classic_tongue:
Τ' ακούτε ρε οι σπετζοφαγάδες; Για κάντε λίγο κράτει, γιατί και τα ασθενοφόρα είναι ντεφορμέ αυτή την περίοδο.Τα κρεατικά το καλοκαίρι πρέπει να είναι ελαφριά, δηλαδή ψητά, χωρίς σάλτσες.