Τι μουσική ακούτε τώρα;

10 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Μπορούμε να διασκευάσουμε αυτό σε ρέγγε?

Φυσικα και μπορουμε.

Παρακατω ο Αιγυπτιος χωρις τα γυαλια σε νεαροτερη ηλικια.

ab67616d0000b2733cfdf47e3c72e6ab9733ce64.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δια να ετοιμαζεσθε............

Can't get you out of my mind o τιτλος.Λαικης κοπης.
Και αύριο το βράδυ-εάν και εφόσον- δηλώνω έτοιμος ?

Πάμε για τέτοια, λαϊκά και όμορφα άσματα δηλαδή...

3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Εσύ παλικάρι μου είσαι πάντα ready an' willing. :classic_smile:

Με την τετράχορδη λατρεία μου, Neil Murray ?

Και με τούτα μου θύμισες ότι ο Murray είχε περάσει και από το ακόλουθο, στο οποίο τραγουδούσε ο Τιτάνας

Ωραία τα 3/5 των Deep Purple mark 3...?
Ε, αδελφά γκρουπ... ξέρεις πώς γίνεται ? Όταν είχε αναδουλειές το ένα μαγαζί, πήγαιναν στο άλλο...

Ε, αδελφά γκρουπ... ξέρεις πώς γίνεται ? Όταν είχε αναδουλειές το ένα μαγαζί, πήγαιναν στο άλλο...
Δεν είχε απλά αναδουλειές το άλλο "μαγαζί", ήταν εντελώς κλειστό.? Ευτυχώς ξανάνοιξε το 1984.??

2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Έπος φίλε?

Ευτυχώς στο βίντεο αυτό έχει ολόκληρο το σολο του Lord, κάποια ζώα το έχουν κουτσουρέψει σε κάποια άλλα βίντεο.?

Έπος φίλε?
θα την πω την αμαρτία μου... Παρότι είχα την τιμή και την χαρά να παίξω με τον Gillan, σαν τον Hughes τίποτα... Για τα αυτιά μου, το απόλυτο ?

Στον Hughes αναφέρεσαι?
Ε, ναι...

Είδες τώρα τι μου θυμίσατε; Με τον sir είχαμε παίξει το ακόλουθο και η Εβελίνα το είχε πει σούπερ...

Δισκάρα βεβαίως- βεβαίως...

Μπορεί να σας φανεί παράξενο (και σε άλλους), αλλά είναι ο δίσκος των purple που μου αρέσει περισσότερο από όλους.

Μπορεί να σας φανεί παράξενο (και σε άλλους), αλλά είναι ο δίσκος των purple που μου αρέσει περισσότερο από όλους.
Πειράζει που είναι και ο δικός μου αγαπημένος;

θα την πω την αμαρτία μου... Παρότι είχα την τιμή και την χαρά να παίξω με τον Gillan, σαν τον Hughes τίποτα... Για τα αυτιά μου, το απόλυτο ?
Άλλο στυλ αυτοί οι δύο, δεν μπορώ να κάνω σύγκριση, τους αγαπάω και τους δύο καθότι φανατικός DP οπαδός. Η φωνή του Hughes βέβαια τραβάει το ίδιο ακόμα και σήμερα, δεν παλεύεται ο γέροντας.? Αυτό το γκρουπ ήταν και παραμένει μια κατηγορία από μόνο του, πραγματικά σπάνια περίπτωση.

Ωραία τα 3/5 των Deep Purple mark 3...?

Ναι, αλλά για τους Trapeze δεν λες τίποτα.

Ακούω Hughes εδώ και ανατριχιάζω.

Άλλο στυλ αυτοί οι δύο, δεν μπορώ να κάνω σύγκριση, τους αγαπάω και τους δύο καθότι φανατικός DP οπαδός. Η φωνή του Hughes βέβαια τραβάει το ίδιο ακόμα και σήμερα, δεν παλεύεται ο γέροντας.? Αυτό το γκρουπ ήταν και παραμένει μια κατηγορία από μόνο του, πραγματικά σπάνια περίπτωση.
Από τους DP πέρασαν τρεις βάρδοι, μια κατηγορία από μόνος του ο καθείς- καμία αντίρρηση και μεταξύ μας και οι τρεις λατρεμένοι, ο καθένας για το στιλ του. Απλά αυτό πάντα που με "τρέλαινε" με τον Hughes ήταν αυτή η "μαύρη" funk/soul/rock φωνή στο σώμα ενός λευκού ?

Και πάμε άλλο ένα από τη δισκάρα...

Μην κουράζεσαι, βάλε όλο το album κατευθείαν.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back