Τι μουσική ακούτε τώρα;

Μιας και ήρθε και ο Μανώλης στην παρέα, ας πάμε λίγο πιο ανατολή...

ΥΓ: Τελικά πάντα καταλήγουμε στην πχιότητα ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τελικά, το βράδυ εξελίσσεται σε ξημέρωμα- αφιέρωμα Hughes. Και τότε θυμήθηκα ότι ο πάλε ποτέ "έγκριτος" δισκοκριτικός του (πάλε ποτέ) Heavy Metal, Γιάννης Κουτουβός, είχε χαρακτηρίσει το ακόλουθο "κοπριά από γομάρια" ? Χμμμμ...

ο πάλε ποτέ "έγκριτος" δισκοκριτικός του (πάλε ποτέ) Heavy Metal, Γιάννης Κουτουβός, είχε χαρακτηρίσει το ακόλουθο "κοπριά από γομάρια" ? 
Μην πω τώρα που γράφω τους περισσότερους "κριτικούς" γιατί θα μας ρίξουν μαύρο.?

Πάμε ένα ακόμα με Hughes και Lukather. Ο Okumoto είναι ο πληκτρας των Spock's Beard, όσοι ακούτε Prog τους ξέρετε φυσικά, καθώς πρόκειται ίσως για την καλύτερη Prog Rock μπάντα των τελευταίων 30+ χρόνων.

Μανώλη κομματάρα. :classic_smile:

Πολυαγαπημένος o Gary, πρέπει να έχω σχεδόν τα άπαντα, αν όχι τα άπαντα. ?

Συνεχίζουμε με κάτι πιο ήρεμο, το οποίο βρίσκεται στο "Live In Australia" του 2007. Στο organ ο τότε άγνωστος Lachy Doley.

Συγνώμη φίλος, το ομολογώ, πάλι υπέπεσα στην πχιότητα. Αλλά αυτή η πχιότητα μου είναι ακαταμάχητη, εκτός από λατρεμένη... Τα υπόλοιπα αύριο, καθότι σε λίγο θα λαλήσουν τα κοκόρια ?

6 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Αλλά αυτή η πχιότητα μου είναι ακαταμάχητη, εκτός από λατρεμένη... 

Και τότε θυμήθηκα ότι ο πάλε ποτέ "έγκριτος" δισκοκριτικός του (πάλε ποτέ) Heavy Metal, Γιάννης Κουτουβός, είχε χαρακτηρίσει το ακόλουθο "κοπριά από γομάρια" ? Χμμμμ...

Αληθεια τωρα?Παρα το οτι λατρευω το αλμπουμ δε μπορω να μην παραδεχθω οτι ως φραση ειναι επος.

"Κοπριά από γομάρια" ελιωσα.?

Δεν αντικαθίσταται ο Taylor Hawkins, αλλά ο Josh είναι φοβερός ντράμερ. Πώς άλλωστε θα είχε παίξει για Sting, Danny Elfman, κλπ;

Πολύ καλό live με ωραία vibes.

Punk Jazz

Το παρακάτω βίντεο είναι χάλια οπτικά και ακουστικά αλλά είναι ένα

ντοκουμέντο οtι όλα μπορούν να συμβούν.

Minutemen with Charlie Haden

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back