Τι μουσική ακούτε τώρα;

Άντε να το καλοκαιριάσουμε λίγο, διότι αυτοί οι... χαμοντίστες μας έχουν τρελάνει στην πχιότητα ?

Άντε επιτέλους, εμφανίστηκε o gvour να γκρουβάρουμε λίγο, διότι μας έφαγε η πχιότητα εδώ μέσα ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Άντε επιτέλους, εμφανίστηκε o gvour να γκρουβάρουμε λίγο, διότι μας έφαγε η πχιότητα εδώ μέσα ?
Μια χαρα ειναι η πχιοτητα αλλα,ειπαμε,εμεις ειμεθα λαικης κοπης.Του πανηγυριου και της ελαφροτητος λεμε.

Για του λογου το αληθες.............

Ξεχνιουνται αυτα παλικαρι μου?Αφου ξες τα ακου εδω κι εκει.

Είχε σβηστεί τελείως από τον δικό μου "σκληρό".

Και μόλις άκουσα την αρχή, λέω "ώπα ρε".

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ Βilly Squier, ούτε που θυμάμαι από πότε έχω να ακούσω...

Ειδικά το συγκεκριμένο, που μια εποχή ήτανε "χιτάκι".

Είχε σβηστεί τελείως από τον δικό μου "σκληρό".

Και μόλις άκουσα την αρχή, λέω "ώπα ρε".

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ Βilly Squier, ούτε που θυμάμαι από πότε έχω να ακούσω...

Μα ειναι δυνατον?

Νομιζω παλικαρια χρειαζομεθα συναξη-και συνταξη βεβαιως-δια να τραγουδησομε τετοια και αλλα......

Ειδικά το συγκεκριμένο, που μια εποχή ήτανε "χιτάκι".
Αρχές 80s που είχε κάνει το "μπαμ" αυτός ο δίσκος.

Νομιζω παλικαρια χρειαζομεθα συναξη-και συνταξη βεβαιως-δια να τραγουδησομε τετοια και αλλα......
Εξαιρετική ιδέα. Απλά μην μας κρεμάσει ο... παραγωγός ?

ΥΓ: Πάω να βγάλω κούτσουρο ?

@fusiongtr

Συμφωνείς ότι θα μας κρεμάσεις ή στο να βγάλω κούτσουρο; ?

@fusiongtr

Συμφωνείς ότι θα μας κρεμάσεις ή στο να βγάλω κούτσουρο; ?

:classic_biggrin: :classic_biggrin: :classic_biggrin: :classic_biggrin:

Συμφωνώ στο ότι στα 80s είχε κάνει το "μπαμ" αυτός ο δίσκος.

Συμφωνώ στο ότι στα 80s είχε κάνει το "μπαμ" αυτός ο δίσκος.
Μόνο αυτό, κάτι άλλο δεν έχει; Του στιλ, "α, καταπληκτική ιδέα, πότε θα μαζευτούμε"; ?

Λοιπόν ο παραγωγός μας "γείωσε", ως εκ τούτου επιστρέφω στην πχιότητα ως ένδειξη διαμαρτυρίας...

Μόνο αυτό, κάτι άλλο δεν έχει; Του στιλ, "α, καταπληκτική ιδέα, πότε θα μαζευτούμε"; ?

Βρε κανονίστε το εσείς ... και .... θα αφήσω ένα μυστήριο να πλανιέται. :classic_tongue:

Δια να ετοιμαζεσθε............

Can't get you out of my mind o τιτλος.Λαικης κοπης.

cant get.mp3

Βρε κανονίστε το εσείς ... και .... θα αφήσω ένα μυστήριο να πλανιέται. :classic_tongue:

Attachments

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back