- Πόντοι
- 1,208
Εδώ συμφωνώ με το Γιάννη, και το έχω γράψει και παλιότερα. Γαλατάκι πίνει το νόιζ με τις διαφημίσεις. Στα φόρα που υπάρχει ποστ, ποστ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ποστ, ποστ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ δε θέλω να μπαίνω καθόλου κι ας γράφουν μέσα ευαγγελιστές. Είναι τόσο αποπροσανατολιστικό και τόσο πετσοσηκωτικό, χάνεται κάθε συνοχή, είναι υπερβολικό και χάλια.Επίσης, επειδή μέχρι πρότινος που είχα το τιμόνι, υπήρξαν μονο 2 σημεία εμφάνισης διαφήμισης σε κάθε σελίδα του φόρουμ, (ενα μπλοκ 300Χ250 δεξιά κι ένα 728Χ90 στο footer). Που θυμάσαι εσυ να καλύπτεται ενοχλητικά το κείμενο απο διαφήμιση άραγε;
Δεν ξέρω αν παλιότερα είχε γίνει αυτό, πάντως 5-6 χρόνια πόσα είμαι εδώ, δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ, ούτε από τεχνικό λάθος, και δόξα τω θεώ δηλαδή. Στο κινητό δε μου φαίνονται διαφημίσεις, μόνο μία στον πάτο. Δεν έχω κάνει τίποτα, από chrome αρχικές ρυθμίσεις. Οπότε δεν μου έχει τύχει ποτέ να κρύβεται περιεχόμενο. Προχθές; Αντιπροχθές; που είχε βγει ένα banner αναδιπλούμενο, μάλλον κατά λάθος, εξαφανίστηκε κι αυτό.