- Πόντοι
- 2,148
Απ τους γονεις ποτε.
Στο σχολειο ομως....η σφαλιαρα πηγαινε συννεφο
Στο σχολειο ομως....η σφαλιαρα πηγαινε συννεφο
Για να ανταλλάξουμε πληροφορίες και ΑΠΟΨΗΣ και να δούμε που συμφωνούμε ή διαφωνούμε για να περάσει ευχάριστα η ώρα και έτσι έχουμε γράψει τόσες ευχάριστες ώρες όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε γνωριστεί καλύτερα, έχουμε γίνει φίλοι, αγαπωντας ο ένας τον άλλο για προτερήματα και τα ελλατωμματα ττου και Χαχαχαχαχαχαχα ?????. ?Κάθε τόπικ στο νόιζ πάνω ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ????!!!!
Όλες οι κουράδες στο τοπ 50 του σποτιφάι μισό τραγούδι ενός αξιοπρεπούς καλλιτέχνη δε φτάνουν. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ????!!!!
Έεε ίσως φταίει σ'αυτό και λίγο ο γραπτός σου λόγος.....?μωρε όλοι συμφωνούν μ αυτό, αλλά τη βρίσκουν να την λένε στον dim
Και αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι. Και εμενα μου την έχουν πέσει αλλά εγώ αν έχω ΑΠΟΨΗΣ για ένα θέμα επιμένουν και άμα με πείσουν, γιατι όχι, να τις αλλάξω. Το θέμα για εμένα είναι να συμμετέχουμε στις συζητήσεις στο πλαίσιο της καλής πίστης. Στο κάτω κάτω στην αποψη την πέφτουν κάποιου, όχι επί προσωπικού.μωρε όλοι συμφωνούν μ αυτό, αλλά τη βρίσκουν να την λένε στον dim
Έεε ίσως φταίει σ'αυτό και λίγο ο γραπτός σου λόγος.....?
Και αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι. Και εμενα μου την έχουν πέσει αλλά εγώ αν έχω ΑΠΟΨΗΣ για ένα θέμα επιμένουν και άμα με πείσουν, γιατι όχι, να τις αλλάξω. Το θέμα για εμένα είναι να συμμετέχουμε στις συζητήσεις στο πλαίσιο της καλής πίστης. Στο κάτω κάτω στην αποψη την πέφτουν κάποιου, όχι επί προσωπικού.
Α...... Όλα κι όλα.... Την άποψη όταν την πιστεύεις την στηρίζεις και ας μην αρέσει.
Όλες οι ΑΠΟΨΗΣ χωράνε εδώ.
Πρέπει να παραδεχτείς κι εσύ ότι έχει μια πετριά να ξεκινάς θρεντς προς σχολιασμό της κατηφόρας της ποιότητας του σύγχρονου μουσικού γίγνεσθαι.μωρε όλοι συμφωνούν μ αυτό, αλλά τη βρίσκουν να την λένε στον dim
Αυτό ήταν καλό.... καλά έκανε και το άνοιξε!Μια η Μιμή με τα προσόντα της,
κι εσύ τέκνον...?Πρέπει να παραδεχτείς κι εσύ ότι έχει μια πετριά να ξεκινάς θρεντς προς σχολιασμό της κατηφόρας της ποιότητας του σύγχρονου μουσικού γίγνεσθαι.
Μια η Μιμή με τα προσόντα της, μουσικά και μη, μια το σποτιφάι, μια το εκάστοτε τοπ κάτι κάπου.
Ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσομπάνη.
Όχι, να συνεχίσεις. Εγώ μαζί σου. Απλά χρειάζεται να μη σε αποπαίρνουν/απογοητεύουν οι εκάστοτε απαντήσεις/προσωπικές βολές. Δηλαδή αφού παίρνεις το ρίσκο, ετοιμάσου και για τις συνέπειες.λοιπόν, λεω να σταματήσω να ξεκινάω
Νοτ γκουντ διςΈχω κι εγώ ξεκινήσει παλαιότερα ουκ ολίγα controversial θέματα και έφτασα, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια συμμετοχής στο φόρουμ, να μπλοκάρω άνθρωπο. Αλλά οκ, τι να κάνουμε.
Εμενα λενε κατι με πιτουρα ενα αλλο με βρακια...Στο "χωριό" μου στα Μέγαρα ξέρεις τι έλεγαν παλιά?
When you pray for rain you gotta deal with the mud too....
Χαχαχαχαχα ?
Μαντιγουοτερσ κε αιτσι φιλωουΖ?Στο "χωριό" μου στα Μέγαρα ξέρεις τι έλεγαν παλιά?
When you pray for rain you gotta deal with the mud too....
Χαχαχαχαχα ?
Ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσομπάνη.
7 λεπτά πριν, Superfunk είπε
Μαντιγουοτερσ κε αιτσι φιλωουΖ?
Δεν πρεπει κανονικά λόγω πρωσωπεικωνεδεδομενονε αλλά με αναγκάζεις να το αποκαλύπΣο
Κύριοι...ο @dimsonic ινε αυτός
έφτασα, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια συμμετοχής στο φόρουμ, να μπλοκάρω άνθρωπο.