Για μένα είναι απλά τα πράγματα.
Ωραία τα λες και μου αρέσει που χτυπάς ονόματα, ΑΛΛΑ σε έχω προλάβει σε αρκετά!
1) Πέρσι έκανα ένα 6μηνο σεμινάριο μουσικής κινηματογράφου. Είδα μεγάλους, μικρούς, οσκαρικους και μη, από την αρχή του κινηματογράφου μέχρι και σήμερα. Έμαθα πολλά, σίγουρα όχι τα πάντα όμως. Είμαι μεγάλος λάτρης του κινηματογράφου, σε φάση να βλέπω ακόμα και 2-3 ταινίες τη μέρα, όταν μπορώ. Γι αυτό και θα ήθελα να συμμετάσχω σε αυτό το είδος τέχνης.
2) Στην Ελλάδα είναι ανύπαρκτο το είδος, και γι αυτό το απειροελάχιστο που υπάρχει είναι σίγουρα βυσματικό, όπως και όλα τα υπόλοιπα εδώ...
Η πλάκα είναι ότι μόλις χτες παρέλαβα το νέο μου διαβατήριο!
3) Αυτό δε το πιασα. Εννοείς αυτά που μπορεί να αγοράσει/αποκτήσει οποιοσδήποτε για να τα βάλει στο content του? Τι θα μου προσφέρει αυτό? Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά τέτοια, και σε χαζές τιμές, ακόμα και αν πας σε τύπου fiverr, που πας σε custom made μουσική, σε εξεφτελιστικές τιμές. Δε νομίζω να μπορώ να μπω σε αυτή τη νοοτροπία...
4) Με το Νικόλα έχουμε πιει και καφέ! Τον βοήθησα για να φτιάξει το μουσικό παιχνίδι που είχε στα σχέδια του πριν κάτι μήνες. Αφιέρωσε κάποιο χρόνο για να ακούσει το album μου και να μου γράψει κάποια σχόλια γι αυτό. Μέχρι εκεί φτάσαμε βέβαια. Τον θεωρώ πολύ αξιόλογο άνθρωπο και μουσικό. Ακόμα και οι μονόλεπτες συνθέσεις του είναι ζηλευτές!
5) Τον κύριο που αναφέρεις εδώ δε τον γνωρίζω, αλλά... Θα το ήθελα!
6) Δε με ενδιαφέρει να εξελιχθώ στο επάγγελμα. Αν με ενδιέφερε θα είχα πάρει την προαγωγή και θα το έψαχνα όσο γινόταν. Αλλά ήταν ένα χόμπι που έγινε επάγγελμα εξ ανάγκης, άσχετα το αν είμαι καλός ή όχι. Προς το παρόν το κάνω καθαρά για βιοποριστικούς λόγους, μιας και δε με γεμίζει κα θο λου.
Να ρωτήσω κάτι άλλο. Γιατί όλοι πάνε Ολλανδία? Ξέρω αρκετούς Έλληνες μουσικούς που πήγαν εκεί για να κάνουν καριέρα, σαν μουσικοί. Έχει κάτι συγκεκριμένο εκεί που μου διαφεύγει?