όχι, καμία σχέση. Αυτός θα δικαστεί σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο αλλά και το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο ως εγκληματίας πολέμου.
Δεν θέλω ΠΟΥΤΙΝ
Άλλο είπα.
Είναι καταγεγραμμένο τι είπα και ισχύει σαν ευθύνη. Την έχουν την ευθύνη αυτοί που την έχουν και δεν έχει καμία σχέση αυτό που λέω με το παράδειγμα της βιασμένης, δηλαδή δεν δικαιολογώ τους βιαστές.
Είναι διαστρέβλωση αυτών που λέω το να τα λέω και να αυτά που λέω να με καθιστούν ΠΟΥΤΙΝΙΚΟ.
Όχι δεν είναι έτσι αλλά δεν θα σταματήσουμε στον ΠΟΥΤΙΝ, εξάλλου ο ΙΔΙΟΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ με δικαιώνει με αυτά που λέει, των ΑΜΥΝΟΜΕΝΩΝ.
Και η ΒΙΑΣΜΕΝΗ με τον cos_dr είναι λοιπόν. Έχει δίκιο ο cos_dr θα έλεγε η ΒΙΑΣΜΕΝΗ, δεν είπε πως καλα να παθω επειδή κουνάω τον κώλο μου, άλλο λεει, γι αυτούς που καλλιεργούν χρόνια βιαστές και τους υποθάλπουν τώρα με την απραξία τους και την υποκρισία τους αρκούμενοι σε δηλώσεις αλληλεγγύης, καταδίκης και απο πίσω τρίβουν τα χέρια τους που με έκαναν λαγό των συμφερόντων τουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ?
Αυτό είχα να πω.
Δεν αποδέχομαι το οτι αυτό που είπα σημαίνω πως θέλω τον ΠΟΥΤΙΝ.
Εγώ θα είχα επιτεθεί στον ΠΟΥΤΙΝ αν ήμουν ΔΥΣΗ.
Θα τον είχα λιώσει.
Αλλά δεν πειράζει.
Θα το πάθουν οι ΣΥΜΜΑΧΟΙ όπως το ΕΠΑΘΑΝ με τον ΧΙΤΛΕΡ και θα παρέμβουν πιο αργά ενώ θα έπρεπε να το ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ εν τη ΠΡΩΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ.
Θα τα γράψω όλα στο ΝΕΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ, αλλά γιατί να γράψω βιβλίο?
Έχω το μεγαλύτερο site μουσικής τεχνολογίας να λέω τις απόψεις μου και στο κάτω κάτω μια άποψη πάλι.
Τι είπα πάλι και είμαι του ΠΟΥΤΙΝ.
Επειδή είμαι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ? Είμαι αλλά άλλο όραμα έχω για το λαό, για τους λαούς όλης της γης.
Οχι αυτό που είδαμε από τα ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ που τα συνδέσαμε με τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ επειδή έτσι λέγαμε. Ούτε αυτός ειναι ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, αυτός που μας δείξανε τα καθεστώτα.
Τόσο όσο ούτε ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ είναι αυτο που εφαρμόζουν οι ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ που μας έχουν ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΜΕΖΕΑ με την ΑΥΤΟΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.
Οι ΑΓΟΡΕΣ δεν ΑΥΤΟΡΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ γιατί δεν το αφήνουν αυτό.
Δεν πιστεύουν στην ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Τις κουρδίζουν τις αγορές για να φτάνουν όλα στις τσέπες συγκεκριμένων ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
Και πεινάμε, πεινάμε!!!!!
Και έτσι υποφέρουν οι λαοί, τους βάζουν και πολεμάνε.
Και θα πληρώσουν γι αυτό.
Και ας μην ξεχνάνε, αν τη σκαπουλάρουν και δεν δικαστούν για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ τους ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ.
Θα ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ μια μέρα γιατί ΕΚΕΙ κανείς δεν τη ΓΛΥΤΩΝΕΙ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ?