- Πόντοι
- 8
χαχα φυσικά χαρά μου!νομίζω είναι καιρός να μας παρουσιάσεις αναλυτικά τις κιθάρες σου
Η Martin HD-28V την έχω έξω όπως βλέπεις έπαιζα μέχρι και τώρα.πού είναι οι φωτογραφίες?
θα ρωτήσω κάποιον
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και τη προσπάθεια! Δεν πειράζει!!τελικά είναι ο THR5
οπότε μάλλον δεν σε ενδιαφέρει
Χαχα από αύριο γιατί με έχει πεθάνει η δισκοκήλη μου σήμερα!! Προς το παρόν πάρε μία που έχω στο κινητό από άλλη μέρα με τις Fender (με τις ζελατίνες στο pickguard είναι ακόμα για να καταλάβεις, της strat της το έβγαλα χθες να φανταστείς) και θα σου ανεβάσω αύριο και με τη Gibson!! Την έχω αριστερά στη hard case στο έπιπλο με τις πολλές στις από πάνω φωτό. Και τέρμα αριστερά εκτός θήκης είναι η Squier.Άσε τις ακουστικές και ανέβασε τις ηλεκτρικές...!
Έτσι ακριβώς όπως τα λες Γιώργο! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη σημαντική σου καθοδήγηση (και όλων των υπόλοιπων παιδιών φυσικά!) στο κομμάτι του ενισχυτή!!Κούκλες. Να τα χαίρεσαι τα όργανα και να έχεις την υγεία σου να χαρείς αλλά τοσα!
Καλά έκανες και αναβάλλεις την αγορα λαμπατου. Άστο να ωριμάσει μέσα σου ώστε να κάνεις την κατάλληλη αγορά όταν έρθει η ώρα.
Χαχα από αύριο γιατί με έχει πεθάνει η δισκοκήλη μου σήμερα!! Προς το παρόν πάρε μία που έχω στο κινητό από άλλη μέρα με τις Fender (με τις ζελατίνες στο pickguard είναι ακόμα για να καταλάβεις, της strat της το έβγαλα χθες να φανταστείς) και θα σου ανεβάσω αύριο και με τη Gibson!! Την έχω αριστερά στη hard case στο έπιπλο με τις πολλές στις από πάνω φωτό. Και τέρμα αριστερά εκτός θήκης είναι η Squier.
Προβολή συνημμένου 30779
Εννοείς εξ εμπειρίας με τον συγκεκριμένο amp ή γενικότερα με αυτού του είδους τους ενισχυτές?Η λογική λέει yamaha (και πολύ καλά κάνεις και κανένας δεν θα σου πει τίποτα, κάθε άλλο..), αλλά μάλλον θα το μετανιώσεις μετά από μερικές μέρες και θα το έχεις "άχτι" για καιρό εάν πάρεις τον THR....
Sorry, αλλά στο γράφω αυτό εκ πείρας..
Τώρα που το θυμήθηκα και για να είμαι δίκαιος, το 5άρη άκουσα. Δεν ξέρω εάν έχεις διαφορές στον ήχο (πέρα από την ένταση) με τον μεγάλο του αδελφό, αλλά το ξαναλέω, δεν με ενθουσίασε.Άκουσα και τον Yamaha και δεν με κατενθουσίασε.