Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη σημαντική βοήθεια!!
Τελικά θα πάω με τον Yamaha καθώς ένα σημαντικό κομμάτι είναι και το θέμα χώρου. Το σπίτι είναι μικρό.
Στο δεύτερο υπνοδωμάτιο που είναι το γραφείο (δουλεύω από το σπίτι) και οι κιθάρες μου, θα φέρουμε το μωρό σε κάνα 2 μήνες (ακόμα κοιμάται στο δικό μας δωμάτιο). Κάνουμε οικονομίες για να αγοράσουμε ένα μεγάλο σπίτι σε 2 (πάνω κάτω) χρόνια πρώτα ο Θεός, να είμαστε καλά και με υγεία.
Ως τότε πραγματικά κάνοντας προσομοίωση τι θα γίνει στο δωμάτιο αν βάλω head-καμπίνα - πετάλια - καλώδια.....άρχισα να κλαίω μόνο και μόνο στη σκέψη, θα υπάρξει θέμα!
Το ήθελα και το θέλω πάρα πολύ για λαμπάτο αλλά ίσως δεν είναι η ώρα ακόμα. Θα μπουρδουκλωθούν όλα με την έλευση του μωρού στο δωμάτιο του γραφείου μου. Επίσης τα μεσημέρια όταν θα κοιμάται, θα μου είναι εξαιρετικά πιο εύκολο να παίρνω από το χεράκι τον htr30ii (4kg) χωρίς καλώδια όπως είναι και να πηγαίνω σε άλλο δωμάτιο να παίζω.
Οπότε θα κάνω τη δουλειά μου με τον Υamaha που βολεύει απίστευτα σε αυτό το κομμάτι (και γι αυτό που είναι θεωρείται top στη κατηγορία του) και με το καλό όταν έρθει η ώρα για το μεγάλο το σπίτι θα έχω ένα μικρό χώρο μόνο για γραφείο - κιθάρες - gear (ήδη συμφωνημένο με τη σύζυγο) και τότε θα πάρω κάτι πραγματικά καλό σε λάμπα που θα το ευχαριστηθώ όπως πρέπει.
Είχα μεγάλο ενθουσιασμό για τώρα καθώς συμπλήρωσα στη συλλογή μου 3 πολύ καλές ηλεκτρικές κιθάρες (
Gibson Les Paul Classic 2019, Fender Strat Player Series, Fender Tele Player Series) αλλά δεν είναι η ώρα ακόμα για τον ενισχυτή τον σωστό..
PS: Αν γνωρίζετε κάποιον που έχει και ενδιαφέρεται να πουλήσει είτε τον Yamaha THR10C είτε τον Yamaha THR30ii, με ενδιαφέρει για άμεση αγορά εφόσον η τιμή είναι σε δίκαια πλαίσια γι αυτό που πουλάει!!
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους!!