Οσο ξερουμε, χωρις να ειμαστε πιανιστες, να συγκρινουμε αν ειναι πιο δυσκολο το Fur Elise ή το Hammerklavier.Απλό συγκριτικά και με την βιντεόσκοπηση μιας βάφτισης υποθέτω εγώ.
Κόψε τότε τους καφέδες.Σορυ που πεταγομαι, αλλα αυτο το "πρόκειται για κάτι απλό" μου αναψε λαμπακια.
Δεν μίλησα για χρήματα, δεν είπα ότι δεν θα πληρωθεί, δεν ρώτησα αν ξέρει κάποιος από εσάς να κρατάει κάμερα. Ίσα ίσα το αντίθετο ρώτησα. Απλά έθεσα και ένα γενικό πλαίσιο: Δεν θέλουμε να κάνουμε καμιά υπερπαραγωγή ούτε καν βιντεοκλίπ. Μια καλή λήψη σε ένα στούντιο με επαρκή χώρο δε μου φαίνεται τραγικά πολύπλοκη φάση. Οι σημερινοί γάμοι/βαφτίσεις που βλέπεις ολόκληρες σκηνοθεσίες, drones και δεν ξέρω τί άλλο, όντως μου φαίνονται πιο κομπλικέ.να πω κάτι.
Η βάφτιση είναι κάτι που γίνεται μια φορά στη ζωή ενός ανθρώπου. Και ίσως να μην έχει τόσο ενδιαφέρον για τον ίδιο εκείνη την ώρα, έχει αργότερα ή για άλλους εκείνη την ώρα.
Συνεπώς δεν θα τσιγκουνευόμουν τα χρήματα για να πάρω τον οποιονδήποτε. Σε λογικά πλαίσια θα έψαχνα για κάποιον που να έχει εμπειρία.
το έπαθα εγώ στο γάμο μου.
Εδωσα τη μηχανή σε κάποιον που ήξερε να βγάζει γενικώς καλές φωτογραφίες, αλλά όχι σε τέτοιες εκδηλώσεις.
Το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν τραγικό.
όντως δεν είναι καθόλου απλό, χρειάζεται χώρο, πολλά επαγγελματικά χέρια κλπ. anyway, για πρόταση σου στέλνω πμ κάποιον που έχω υποψη
Ευχαριστώ πολύΕπικοινώνησε αν θες με τον ιντερνετικό ραδιοσταθμό rockvelvet. Ο ιδιοκτήτης του έχει εμπειρία σε αυτό που θες, το κάνει επαγγελματικά κάμποσα χρόνια.
Δεν θέλουμε να κάνουμε καμιά υπερπαραγωγή ούτε καν βιντεοκλίπ. Μια καλή λήψη σε ένα στούντιο με επαρκή χώρο δε μου φαίνεται τραγικά πολύπλοκη φάση.
η χρήση της λέξης απλό όπως ειπώθηκε είναι σίγουρα λάθος.
Θεωρείς ότι για μια μπάντα που ζητά επαγγελματία του χώρου, γιατί τέτοιον ζητάω, είναι τόσο πολύπλοκο; Δηλαδή τότε απλό για μια μπάντα που ζητά επαγγελματία του χωρου να τη βιντεοσκοπήσει ποιό είναι; Για να ξέρουμε τελικά για τί μιλάμε.Δεν είναι εκεί το θέμα.
Να στο πω αλλιώς.
Στήστε τρεις κάμερες σε διαφορετικές γωνίες λήψης και μετά κάντε μοντάζ.
Άλλο πράγμα όμως είναι ένα βίντεο από κάποιον που πραγματικά ξέρει τι να κάνει.
Δεν είναι τόσο απλό.
Απλά ήθελα να καταλάβει κι ο άλλος που θα διαβάσει ότι δεν χρειάζομαι καμιά τεράστια φάση, δε χρειάζεται ο άλλος να είναι καμιά εταιρεία παραγωγής. Κι αν έχει κάποια αντίστοιχη εμπειρία να πει.
Θεωρείς ότι για μια μπάντα που ζητά επαγγελματία του χώρου, γιατί τέτοιον ζητάω, είναι τόσο πολύπλοκο; Δηλαδή τότε απλό για μια μπάντα που ζητά επαγγελματία του χωρου να τη βιντεοσκοπήσει ποιό είναι; Για να ξέρουμε τελικά για τί μιλάμε.
Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Κατ αρχάς μιλάμε για βιντεοσκόπηση. Η ηχογράφηση θα γίνει σε επαγγελματικό στούντιο. Μίξη και μοντάζ ξέρουμε, αλλά για το πρώτο μπορεί και να το αναλάβει το στούντιο, ενώ το δεύτερο το συζητάμε για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Επίσης έχουμε και mastering engineer.Είχαμε κάνει και εμείς πρόσφατα ένα promo video (δυστυχώς δεν είμαι από Αθήνα για να βοηθήσω προτείνοντας κάποιον) και χρειαστήκαμε δυο άτομα, έναν που ανέλαβε το στήσιμο των καμερών και το μοντάζ και έναν που ανέλαβε το mixing και το mastering.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν δεν έχετε οι ίδιοι κάποια εμπειρία στο mixing-mastering θα χρειαστείτε μάλλον και εσείς δυο άτομα για όλο αυτό, μιας και δεν νομίζω κάποιος φωτογράφος να μπορεί να κάνει και αξιοπρεπή ήχο.
Νομίζω πάντως πως σε έναν απλό επαγγελματίας φωτογράφο (γάμοι, βαφτίσια) πρέπει να απευθυνθείτε για το θέμα των λήψεων και θα είστε μια χαρά από θέμα εικόνας.
Ναι, μα αν το είχα για κάτι πανεύκολο θα έφερνα κάποιον ερασιτέχνη φίλο με κάμερα. Το απλό είναι συγκριτικό γιατί θα μπορούσαμε όντως σαν μπάντα να θέλουμε κάτι με περισσότερη παραγωγή, λήψεις να γίνει ολόκληρο στόρυ. Κι επειδή έχω δει πού έχουν φτάσει σε επίπεδο παραγωγής σήμερα αυτοί που ασχολούνται με το αντικείμενο.Όχι βρε συ, δεν είπα ότι δεν είναι απλό να βρείτε κάποιον επαγγελματία να το κάνει (και καλά κάνετε).
Είπα ότι δεν είναι τόσο απλό σαν δουλειά να γίνει αυτό που ζητάτε όσο ίσως νομίζετε.
Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Κατ αρχάς μιλάμε για βιντεοσκόπηση. Η ηχογράφηση θα γίνει σε επαγγελματικό στούντιο. Μίξη και μοντάζ ξέρουμε, αλλά για το πρώτο μπορεί και να το αναλάβει το στούντιο, ενώ το δεύτερο το συζητάμε για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Επίσης έχουμε και mastering engineer.
Κι επειδή έχω δει πού έχουν φτάσει σε επίπεδο παραγωγής σήμερα αυτοί που ασχολούνται με το αντικείμενο.
Αυτό θέλουμε. Εννοώ ότι την ηχογράφηση θα την κάνει ο sound engineer του στούντιο.νόμιζα ότι θέλατε να κάνετε βιντεοσκόπηση αυτού που θα παίζατε λάιβ στο στούντιο.