Τι τρώτε σήμερα/τώρα?

ΠεζΜου ότι οι μπιφτεκάρες έχουν μέσα διοΖμο να έρθω εκεί τώρα με ανεμοΦτερο


Ποιος τα φτιάχνει άνευ να τον σταυρώσουμε με πυρακτωμένα καρφια;;;!;

@Αετόςνα'σαι καλα να φτιάχνεις μπιφτεκαρες ρε μάστορα!

 
Ταπεινό και τιμΓιο κοτοπουλακι,12 ώρες στο slow cooker με κρεμμύδι, ζωμό,καρότα .

Σούρωσα και το ζουμί και το έδεσα με ελάχιστο κορν φλάουρ. 

Όνειρο (ακομα και το..... στηθος τρωγεται ?)  

20210601_141336.jpg

 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ψάχνοντας να βρω τι είναι το slow cooker βρήκα αυτό.

10 Foods You Should Never Make In A Slow Cooker

  • Dairy. Adding milk, cream, cheese, sour cream, or yogurt to a slow cooker will curdle them. ...
  • Couscous. It'll only get mushy and completely unappetizing. ...
  • Rice. ...
  • Pasta. ...
  • Boneless Chicken Breast. ...
  • Raw Meat. ...
  • Extra Fat. ...
  • Delicate Vegetables.


συγκεκριμένα

Boneless Chicken Breast

When cooked for a long time, lean meats can get super tough and dry out easily. It's best to grill, roast, or sauté boneless chicken breast than to toss it in the slow cooker. If it's got a bone, go for it but remove the skin—no one wants to eat a rubbery, chewy, gelatinous mess.


Ποια η άποψης σου;

 
Ποια η άποψης σου;


Δεν τρωω στηθος γιατι απλα οτι και να κανω βγαινει ξερο,σκληρο  και αγευστο.

Στο slow cooker απλα λειωνει,κοβεται με το πηρουνι.

edit ..κατσε λεει BONELESS...οποιος αγοραζει ετοιμο  φιλετο στηθος κοτοπουλο ειναι ακΣιος της μοιρας του ?

εγω βανω ΟΛΟΚΛΗΡΟ το κοτοπουλο μεσα ,ΦΥΣΙΚΑ με τα κόκαλα που ειναι ολη η ουσια...οταν κανεις μαγειρικη...μακρας διαρκειας.

το καλυτερο ολων βεβαια ειναι το ΑΡΝΙ....ΟΛΟΚΛΗΡΟ το αρνι (σε κομματια βεβαια να χωραει μεσα) με τα κόκαλα (η φώτο είναι μετά από 24 ώρες στο slow cooker και 10 λεπτά κάτω από το γκαζογκριλ)

IMG_20210502_151419.jpg

 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για δωσε καμια πληροφορια για τον σπιτικο καβουρμα, δε γινεται να τα πετας αυτα ετσι!

 
Για δωσε καμια πληροφορια για τον σπιτικο καβουρμα, δε γινεται να τα πετας αυτα ετσι!


Δεν υπάρχει ευκολότερη συνταγή. 

Ότι κάνει ο δάσκαλος κάνω αλλά στο ,you guessed right, slow cooker :) ,γύρω στις 20 ώρες μου παίρνει. 

Επίσης δεν κάνω τέτοια τεράστια ποσότητα  μόνο αρκετή ώστε να γεμίσει ένα μεγάλο ταπερ,περίπου 2 κιλα.






 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ότι κάνει ο δάσκαλος κάνω


Δηλαδή ένα μπουκάλι τσίπουρο το σκίζεις?

Και πρωινό με κρασάκι?

Ωραίος ο παππούς.

 
Δηλαδή ένα μπουκάλι τσίπουρο το σκίζεις?


Για πλάκα. Ειδικά αν είναι κάνα παλαιωμένο από Τύρναβο....αλλά και στο απλό του συνεταιρισμου δεν θα πω όχι  :)

Αλλά, παρόλο που δεν μεθαω ποτεΣ ,δεν είναι και ότι καλύτερο για την υγεία οπότε σπάνια το κάνω. 

Στα 3 αντε 4 σταματώ  (ποτηράκια όχι μπουκάλια)

:)

 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πρώτη φορά βλέπω τον συνδυασμό. Νόστιμο φαίνεται.

Μη μας πεις πως τους μάζεψες κιόλας.

 
Πρώτη φορά βλέπω τον συνδυασμό. Νόστιμο φαίνεται.


Αν είσαι φαν των χοχλιών, ναί, είναι νόστιμο και εύκολο.

Κάνεις ότι θα έκανες για ένα κοκκινιστό πλιγούρι με εξαίρεση οτι ξεκινάς με ένα βράσιμο 5-10' σκέτους τους χαχλιούς (αφού έχουν πλυθεί/καθαριστεί σχολαστικότατα), έπειτα τσιγάρισμα σκόρδο κρεμμύδι χοχλιοί, ρίχνεις ντοματούλα για τη σάλτσα, και τέλος το πλιγούρι μέχρι να βράσει/πιεί και αλατοπιπέρισμα.

Μη μας πεις πως τους μάζεψες κιόλας.


Όχι βέβαια, η συγκομιδή έγινε στη Κρήτη απο τους δικούς μου.
Εδώ Αθήνα τι να μαζέψεις......

 
Λοιπόν, ψητές μελιτζάνες σε φέτες, ψητές πιπεριές φλωρίνης, ψητά μανιτάρια, απάκι, φέτες γαλοπούλα, edam και μπακέτα.

Άρα σάντουιτς με μπακέτα και όλα αυτά μέσα.

Με μια τεράστια χωριάτικη, τζατζίκι και κράσο.

Ποια φωτό .... δεν πρόλαβα ....

Αύριο το μενού θα είναι ίδιο, αλλά με ψητό κοτόπουλο αντί φέτες γαλοπούλα και απάκι, και μαρουλάρα που θα πάω να χτυπήσω.

 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back
Top