Έλα μωρέ, ένα λάιβ είναι... Τι μπορεί να πάει στραβά;

Όχι απλά είχε ενισχυτή καβάτζα ο ηχολήπτης, μου έφερε έναν TECH21 Trademark 60 που με εξέπληξε ευχάριστα. Δεν τον είχα δοκιμάσει εως τότε και μου άρεσε πολύ!!
Τον συγκεκριμένο τον έχω ακούσει ως pedal platform σε live όντας ακροατήριο και δεν κατάλαβα διαφορά με λάμπα. Ο κιθαρίστας ίσως καταλάβαινε στο χέρι αλλά ακουγόταν σούπερ

Αμφιθεατρο Σιβιτανιδιου σχολης πριν ....χιλια χρονια.
Παιζουμε μεσημερι, γεματο το ...μαγαζι και ο ντραμερ δεν εχει εμφανιστει. Φωνες κακο και καντε κατι, γιατι θα φαμε ξυλο.
Ασχετος καθεται στα τυμπανα για κανα ροκ εν ρολ της φωτιας για να τσουλισει λιγο ο χρονος.
Ντροπη, ντροπη,ντροπη.
Οι πιο δραματικες μου στιγμες στην μουσικη.🥶

Αμφιθεατρο Σιβιτανιδιου σχολης πριν ....χιλια χρονια.
Παιζουμε μεσημερι, γεματο το ...μαγαζι και ο ντραμερ δεν εχει εμφανιστει. Φωνες κακο και καντε κατι, γιατι θα φαμε ξυλο.
Ασχετος καθεται στα τυμπανα για κανα ροκ εν ρολ της φωτιας για να τσουλισει λιγο ο χρονος.
Ντροπη, ντροπη,ντροπη.
Οι πιο δραματικες μου στιγμες στην μουσικη.🥶
Παρόμοια φάση, λείπει ο ντράμερ πριν από συναυλια, χαμός, τον ψάχνει όλη η μπάντα. Τον πετυχαίνει ο μπασίστας σε ένα διπλανο χωράφι με μια χατζάρα να σφάζει ένα κοπάδι, αίματα παντού. Πάει και του λέει:
"Τι κάνεις εδώ τέτοια ώρα ρε βλαμμένε; Όλοι σε περιμένουμε!".
"Μα για τη συναυλία ετοιμάζομαι. Κάνω πρόβατα κομμάτια!"

Συγγνώμη 🥶

Καλά αν αρχίσω να γράφω για ευτράπελα με συνάδελφους, δεν υπάρχει τελειωμός...
Το παραπάνω μου θύμησε περιστατικό.
Παίζουμε σε γνωστό jazz club που έχει κλείσει καιρό τώρα. Είμαστε έτοιμοι ν' ανέβουμε στη σκηνή αλλά ο σαξοφωνίστας άφαντος. Λέμε θα ξεκινήσουμε λίγο καθυστερημένα με την ελπίδα να έρθει. Εκεί που είμαστε επάνω, να 'σου τον. Έρχεται, αφήνει την θήκη του σαξοφώνου επάνω στο πιάνο και με ύφος μικρού παιδιού-που έχει κάνει τη μ@λακία του, μου λέει: Έχει κλειδώσει η θήκη και δεν μπορώ να βγάλω το σαξόφωνο':mad:
Με τα πολλά, κατεβαίνω κάτω και με τη βοήθεια του μπάρμπαν βρήκα κατσαβίδι κι έσπασα την κλειδαριά!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back