- Πόντοι
- 2,368
και Καζαντζίδη
Ο οποίος όταν ο ΤομιςοΤζονς πήγαινε είχε ήδη γυρίσει 4 φορές, ναταλΑιμεκιαφτα

και Καζαντζίδη
Το να βάζεις σε σύγκριση άκυρα ονόματα δε λέει κάτι.
Κοίτα μπορώ να το κάνω κι εγώ, άλλοι έχουν τον justin bieber και τον kanye west και εμείς Μούσχουρη και Καζαντζίδη
Ο οποίος όταν ο ΤομιςοΤζονς πήγαινε είχε ήδη γυρίσει 4 φορές, ναταλΑιμεκιαφτα![]()
![]()
Έχουμε μπάτζετ που να πληρώσει καλλιτέχνη τέτοιου βεληνεκούς? Και να θέλει κιόλας να πάει γιατί με το ζόρι δε νομίζω.κάτι δεν πιάνω
Εχουμε εμείς σε εκπομπή τέτοιου βεληνεκούς καλλιτέχνες τέτοιου βεληνεκούς όπως ο TJ?
Αν αδικώ κάποιους, ζητώ συγνώμη, δεν είναι στις προθέσεις μου.Είσαι λίγο άδικος. Φέτος τα παιδιά του τελικού και ειδικά τα 2 κορίτσια ήταν πολύ καλοί. Σε αντίθεση με των προηγούμενων χρόνων.
Η δε Αλεξάνδρα δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από ξένες που κανουν διασκευές στα κομμάτια των θηρίων (που είπε).
Και με τον Σαββόπουλο που την είδα και 'κει κεντούσε (να μην γράψω άλλο ρήμα που τελειώνει με τις ίδιες συλλαβές).
ελπίζω να κάνεις πλάκα γιατί αν μιλάς σοβαρά ούτε 10χρονο δε θα έκανε αυτή τη σύγκρισηακυριές τώρα....
Πόσα εκατομύρια δίσκοι επώλησε ο μεν και πόσα ο δε?
Έχουμε μπάτζετ που να πληρώσει καλλιτέχνη τέτοιου βεληνεκούς? Και να θέλει κιόλας να πάει γιατί με το ζόρι δε νομίζω.
Είναι σωστό να συγκρίνεις ένα ελληνικό πρόγραμμα με το αντίστοιχο αμερικάνικο?
ελπίζω να κάνεις πλάκα γιατί αν μιλάς σοβαρά ούτε 10χρονο δε θα έκανε αυτή τη σύγκριση
οκΔεν είναι θέμα μπατζετ. Η Αγγλία έχει ένα τεράστιο πανέρι να διαλέξει τεράστιους καλλιτέχνες. Εμείς έχουμε αυτά που βλέπουμε.
οκ, Richie Sambora πολύ καλύτερος του Holdsworth γιατί πόσα εκατομμύρια έχει πουλήσει ο ένας και πόσα ο άλλος?Δεν πειράζει την κάνω εγώ κι ας πέρασαν 55 χρόνια από τότε.
2 ώρες πριν, irrelevant είπε
o συναγωνισμος ητο σκληρος
Ναι φυσικά, όλοι περιμένουν να ακούσουν το it's a mans world με προφορά Άνω ΚαρδιτσομαγούλαςΤο αν το ταλέντο κριθεί και προταθεί ως άξιο για διεθνή καριέρα είναι άλλο θέμα.