- Πόντοι
- 2,368
εγώ θα ακολουθήσω τη συμβουλή του Miles...
Για πε, μήπως και την ακολουθήσω και εγώ ?
εγώ θα ακολουθήσω τη συμβουλή του Miles...
Μην τον ακούς.
Θέλει να σε εκθέσει....
Ντο# μινόρε παίξε στα πρώτα δυο.
Μη σου πω και Φα#...
τα ιερογλυφικά που παραθέσατε και ψευδώς υποστηρίζετε ότι είναι ακκορντα ?
Για πε, μήπως και την ακολουθήσω και εγώ ?
Δεν βρίσκω stream να δω τομπαθαναΪκό και είπα να πω μια άποψη.Βρε συ, αυτά είναι πολύπλοκα, εγώ είπα το απλούστερο δυνατόν στην κατανόηση και εφαρμογή, αλλά αρκετά tricky στην διαχείριση.
Αμανείναι ασούμε να κάνουμε και ανάλυση .... το χάσαμε το παιγνίδι.
Δεν βρίσκω stream να δω τομπαθαναΪκό και είπα να πω μια άποψη.
Θα σιωπήσω.
Ξεκινάει η βάρδια baby sitting τώρα και δεν θα το ευχαριστηθώ.Και πολύ καλά έκανες.
Να μην σιωπήσεις, έτσι κι αλλιώς πάλι μπενάλτυ με VAR πήρε, ενώ ο Απόλλωνας μια χαρά έπαιζε μέχρι τώρα.
Αν θέλεις stream στείλε pm να σε φτιάξω κι εσένα ασούμε.
Εξ' ου και η μη ενασχόληση με το τζαμ, που θα το ήθελα πάρα πολύ.
It's not what you play, it's what you don't play that makes a difference.
Οπότε, μην παίξεις τίποτα ασούμε.
Eastwood Airline
και εννοώ ΟΛΟΙ, παίξανε με tele
Εγω, Φιλος, δεν πηρα τελε επειδη ησαν σαφεις οι οδηγιες. Πηρα τελε διοτι ειχε τις πιο παλιες χορδες, αρα και τον καλυτερον ηχον.
Ντο# μινόρε παίξε στα πρώτα δυο.
Εννοείται ότι έχεις δίκιο.
Μετά ΜΙ μινόρε και ξανά ΝΤΟ# μινόρε, μετά ΛΑ μινόρε, και μετά προαιρετικά εκεί που μπαίνουν τα αρπίσματα (που ο ΣΦ έβαλε ειδικά για τον pipityri) και ΣΙ μινόρε και ΜΙ μινόρε.
Αυτά για τον BillTrantos, που είναι τραγικός στα μιτζόρε.
Προσπάθησα να το γυρίσω σε μινόρε, αλλά ακουγόταν κι αυτό μιτζόρε. ?
ωραίος! sweet home μου θυμισε !!!Στο προηγούμενο funky backing track δεν κατάφερα να γράψω. Πολύ δύσκολο.
Σε αυτό παρολίγον να μην γράψω...
Εν τέλει, δεν έγραψα, αλλά ζωγράφισα....? (ζορίστηκα άσχημα, λέμε!)
Πρώτη φορά παίζω με τέτοια ακόρντα. Ενδιαφέρον "μάθημα".
Παίζω με tele, στον HT1R, με line out, και παίρνω το overdrive από nobels odr mini.
σε πρώτη φάση βρήκα ότι το 2ο ακόρντο της πρώτης σειράς από πάνω είναι ματζόρε και όχι μινόρε και σε δεύτερη εφόσον έχεις ήδη G τότε η άλλη συγχορδία δεν μπορεί να είναι Gb αλλά F#. Άρα:G/Gbm/E (1 BAR)
G6/Gb/E (1 BAR)
δεν μπορεί να είναι Gb αλλά F#
σε πρώτη φάση βρήκα ότι το 2ο ακόρντο της πρώτης σειράς από πάνω είναι ματζόρε και όχι μινόρε
σε πρώτη φάση βρήκα ότι το 2ο ακόρντο της πρώτης σειράς από πάνω είναι ματζόρε και όχι μινόρε και σε δεύτερη εφόσον έχεις ήδη G τότε η άλλη συγχορδία δεν μπορεί να είναι Gb αλλά F#. Άρα:
G/F#/E (1 BAR)
G6/F#/E (1 BAR)
Ηχητικά ναι αλλά εγώ άλλο πράγμα λέω. Εμείς του ωδείου έχουμε κάτι θέματα με τέτοια να ξέρεις ?Το ίδιο πράγμα δεν είναι;
Νομίζω και τις 2 major είναι, παίξε την τρίτη νότα σε κάθε συγχορδία που ακούς και θα δεις ότι είναι η Α# και όχι η A.Την 1η φορά είναι major και τη 2η minor:
Κι εγώ για D την ακούω αλλά υπέθεσα ότι παίζει κάποιο δαχτυλισμό με την D στο μπάσο χωρίς να παίζει όλες τις νότες, αλλά το άφησα να περάσει γιατί ακούω στο φινάλε την 3η της Μι ?Το Em9 δε μου κάθεται καλά. Είναι σίγουρα D.