Την γνώμη/φώτα σας πάνω σε μια σύνθεση.

γιατί γρίφους?

απλά λέω ότι οι πρώτες νότες μου έφεραν αυτό στο νού.

(αν δεν το έφεραν σε άλλους είναι επειδή δεν γνωρίζουν ή δεν έχουν αρκετά ακούσματα από το τραγούδι αυτό).

Αυτό νόμισα οτι εννοούσες και έκατσα να το παίξω στην κλίμακα που είναι και το δικό μου,αλλά δεν μου ταίριαξε πέρα απο τις συγχορδίες.

Είναι άλλη μελωδία,τουλάχιστον στα αυτία μου αλλά μπορεί και να είμαι και κουφός ?

re-do-re-do-re#-re-do-sib-re το κομμάτι που έβαλες και ρε-ρε#-ρε-ρε-ρε-ρε#-σολ το δικό μου.

όχι δεν είσαι κουφός.

η μελωδία δεν είναι ίδια.

Αλλά αν δεν έχεις (που εσύ δεν το έχεις) το άκουσμα του κομματιού, σου φαίνεται εντελώς πιό διαφορετικό.

αυτό που λέω είναι ότι κομμάτι φέρνει εκεί.

Δεν είναι κακό (πολύ), αλλά από την άλλη δεν θα στο πούν πολλοί ή κάποιοι που δεν έχουν αντίστοιχα ακούσματα.

(Υποθέτω έχεις ακούσει ότι ο McCartney ρωτούσε αρκετό καιρό τους γύρω του αν τους θύμιζε κάτι το yesterday)

Την ιστορία με τον McCartney(για πές) δεν την ξέρω και να σου πώ,οταν φτιάχνω μια μελωδία που μου θυμίζει κάτι την αφήνω στην άκρη και την επισκέπτομαι ανα διαστήματα μπας και το βρώ.

Στην συγκεκριμένη δεν είχα τέτοιο θέμα(αλλά θα μου πείς είναι πολλά τα τραγούδια που δεν ξέρω)

Θα το ξαναβάλω να παίξει το βραδάκι να δώ τι εννοείς μιας και είμαι προκατειλημμένος τώρα ?

βλέπεις?

δεν γνωρίζεις βασικά πράγματα ! :classic_laugh:

Λοιπόν ο άνθρωπος άκουσε το κομμάτι (κοινώς την άκουσε) στον ύπνο του.

Ξύπνησε το πρωί και την έγραψε σε ένα χαρτί και μετά πήρε σβάρνα όλους τους γνωστούς του μουσικούς παραγωγούς και ρωτούσε ποιό κομμάτι είναι αυτό. Όταν όλοι του είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο, τότε το ηχογράφησε.

Μιλάμε για ίσως την κορυφαία μπαλάντα...

Τελος πάντων δεν σημαίνει τίποτα, καλό ή κακό.

Συμπαθές είναι όπως είναι, εμένα μου θύμησε το παραπάνω. Και τίποτα παραπάνω.

Τελος πάντων δεν σημαίνει τίποτα, καλό ή κακό.

Συμπαθές είναι όπως είναι, εμένα μου θύμησε το παραπάνω. Και τίποτα παραπάνω.

Μερσί!

Να στο θυμίζει δεν με χαλάει,να είναι κλεψιμέικο θα με χαλάσει.

Θα το λιώσω στα ακούσματα να δώ.

Μερσί!

Να στο θυμίζει δεν με χαλάει,να είναι κλεψιμέικο θα με χαλάσει.

Θα το λιώσω στα ακούσματα να δώ.
κοίτα να δεις Νίκο.

Την συζήτηση την ίδια για το κλεψιμέικο την εξαντλήσαμε με εκείνο που φτιάξαμε μαζί.

Δεν νομίζω να χτυπήσεις μ αυτό (αν και μακάρι) 2 δις χιτς στο γιουτουμπ για να έρθει την άλλη μέρα ο χ και να σου γυρέψει τα λεφτά.

Αν και έχω διαβάσει ιστορίες που υπάρχουν και πονηροί τύποι που κατεβάζουν και "διεκδικούν" με μαγκιές κομμάτια με τον τρόπο αυτό.

κοίτα να δεις Νίκο.

Την συζήτηση την ίδια για το κλεψιμέικο την εξαντλήσαμε με εκείνο που φτιάξαμε μαζί.

Δεν νομίζω να χτυπήσεις μ αυτό (αν και μακάρι) 2 δις χιτς στο γιουτουμπ για να έρθει την άλλη μέρα ο χ και να σου γυρέψει τα λεφτά.

Αν και έχω διαβάσει ιστορίες που υπάρχουν και πονηροί τύποι που κατεβάζουν και "διεκδικούν" με μαγκιές κομμάτια με τον τρόπο αυτό.
Θα με χαλάσει να με πουν κλέφτη.

Τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε ?

Για τους πονηρούς,κάποιος απο εδω μέσα έιχε ανοίξει ένα θέμα και το συζητούσαμε πριν κάτι μήνες.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
νομίζω εγώ...

κλέφτη ποιός θα σε πει?

μεταξύ μας?

είμαστε ακίνδυνοι!

δεν ξέρω ποιούς λες γενικά....

δηλαδή βάζεις το κομμάτι και σε άλλους ?????  :classic_dry:
Βρε,να έρθει κάποιος μια μέρα και να με αποκαλέσει κλέφτη οταν ακούσει τα κομμάτια μου και δει οτι τα έχω πάρει απο αλλού ?

Κλεφταράδες του κιαρατά όλοι εδώ μέσα.
Μπα,θα είχαμε λεφτά τότε και θα τα πίναμε και συζητάγαμε στα μπάρ και οχι μέσω ιντερνέτ ?

Βρε,να έρθει κάποιος μια μέρα και να με αποκαλέσει κλέφτη οταν ακούσει τα κομμάτια μου και δει οτι τα έχω πάρει απο αλλού ?
αφού σου λεω στο youtube το κάνουν εκ συστήματος.

Εκτός αν το γύρισεις στη τζαζζζζ.

Αυτή δεν τη γουστάρει κανείς...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back