- Πόντοι
- 2,368
Οχι ρε συ..Αλεκος Κιτσακης...ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣdimsonic είπε:αυτή είναι των αδελφών Κα-τσάμπα?

Οχι ρε συ..Αλεκος Κιτσακης...ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣdimsonic είπε:αυτή είναι των αδελφών Κα-τσάμπα?
μωρέ καλά το είπες....Superfunk είπε:Οχι ρε συ..Αλεκος Κιτσακης...ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ![]()
Ρε συ αυτος ειναι ΠΑΠΠΟΥΣ σου...τι επεισοδια να χασεις? ;Ddimsonic είπε:μωρέ καλά το είπες....
έχω χάσει επεισόδια...![]()
Γι' αυτό ίσως δεν έχανες πρίμα.dimsonic είπε:(αν και τελικά ο πυκνωτής των 12 pf ουσιαστικά είναι ενα απλό treble bleed κύκλωμα)
μια χαρα ειναι τα ποτς,αστα ησυχα,αλλαξε μονο switch & output jackdimsonic είπε:250A ένας πυκνωτής 0.047 στο tone και ένας ακόμα μικρός 12 pF στο Vol....
Και;BlackCrow81 είπε:Μόλις είδα ότι ο τίτλος γράφει ηλεκτρονικά και μου θύμισε αυτούς που ρωτάνε αν παίζω "ηλεκτρονική κιθάρα" ;D
Όχι αλλά λέω να ξεκινήσω. Βρήκα αυτή εδώ https://www.mpiztoys.gr/v1/products/view/7320RayDTutto είπε:Και;
Παίζεις;
να σου πω την αμαρτία μου μόλις τώρα το είδα και εγώ... ;DBlackCrow81 είπε:Μόλις είδα ότι ο τίτλος γράφει ηλεκτρονικά και μου θύμισε αυτούς που ρωτάνε αν παίζω "ηλεκτρονική κιθάρα" ;D
Πολλά άχρηστα έξτρα, φίλος...BlackCrow81 είπε:
Μαχογκανυ πλαστικό καλό για μεταλ φίλος ;;;BlackCrow81 είπε:
Αυτός στο άβατάρ σου ο Μπομπ Μάρλεϊ είναι;Rebel_Of_South είπε:Μαχογκανυ πλαστικό καλό για μεταλ φίλος ;;;
Dimebag Darrell ο κιθαρίστας των PanteraRayDTutto είπε:Αυτός στο άβατάρ σου ο Μπομπ Μάρλεϊ είναι;
Reggae κι αυτός ε;Rebel_Of_South είπε:Dimebag Darrell ο κιθαρίστας των Pantera
heavy reggae όμωςRayDTutto είπε:Reggae κι αυτός ε;
Κουτσιουμπιλάβ κι έτσι...