- Πόντοι
- 18
δολοφονηθέντες και οι 2Rebel_Of_South είπε:στα υπόλοιπα ( ναρκωτικά, αλκοολ κλπ ) πάνω κάτω ίδια φάση
δολοφονηθέντες και οι 2Rebel_Of_South είπε:στα υπόλοιπα ( ναρκωτικά, αλκοολ κλπ ) πάνω κάτω ίδια φάση
Ναι της ΔΕΗfusiongtr είπε:Ξεκαθάρισμα λογαριασμών?
O Marley δολοφονηθείς από τη βλακεία (και τη θρησκεία) του.BlackCrow81 είπε:δολοφονηθέντες και οι 2
Δεν έχω άποψη , ο Dimebag με τα σημερινά δεδομένα θα ήταν τρομοκρατικό , το μακρινό 2004 θεωρήθηκε "ένας ψυχάκιας" που πυροβόλησε με την μπάντα On stageRayDTutto είπε:O Marley δολοφονηθείς από τη βλακεία (και τη θρησκεία) του.
Θες καλό σετάπ.dimsonic είπε:μια και ζητήθηκαν δείγματα
εδώ έχω δείγματα από την δοκιμή που κάνω τώρα.
Δεν είναι το πρόβλημα που έλεγα, απλά είναι το q filter σε συνδυασμό με τον ήχο της κιθάρας χωρίς το tone καθώς το έχω αφαιρέσει.
Στη θέση του είναι το q filter του Bill Lawrence και φυσικά όπως είπα πιό πανω υπάρχει ένα υποτυπώδες treble bleed κυκλωματάκι ήδη.
Στην αρχή καθαρά και μετά με λίγο od.
Πιστεύω να σας ανοίγει το λινκ
https://www.dropbox.com/s/4hfg55h3utsz6io/tttt.mp3?dl=0
διακρίνω μια...αυστηρότης?RayDTutto είπε:Θες καλό σετάπ.
Ταστάρεις αγρίως.
Επίσης αφού έβγαλες το tone, το clip τι το έβαλες φίλος;
(Βάλε λίγο βάθος, η σπηλιά που είσαι δεν αντηχεί αρκετά... :angel: )
Καλέ όχι, εγώ τους συμπαθώ τους τζαζίστας. Απλώς ήμουν business...dimsonic είπε:διακρίνω μια...αυστηρότης?![]()
Το ταστάρισμα το άκουσα κάποιες φορές αλλά τις περισσότερες το κατάλαβα από το πώς έσβηνε ο ήχος. Έχεις κάνει κανά φστ με overlay στα τάστα;μια και το έχω το φίλτρο είπα να πειτε καμιά γνώμη....
αύριο μπορεί να φύγει.
Τώρα για το ταστάρισμα και αγρίως.....
με προβλημάτισες.
στα καθαρά?
μήπως επειδή είναι όλο σχεδόν τσιμπητό? Χωρίς πένα είναι...
για πες κανα σημείο...
"The Q filter combined with the schematics from the sheet that Bill gives you with it form a LCR (or CLR) network. Effectively that removes impedance from the circuit, it takes away one but not all of your pickup winding's effect of having many winds. Or in other words: it takes one aspect of you coils' wind back to what it would be with less winds, but not other aspects. Adding winds adds resistance and impedance, removing some impedance without removing resistance changes the character of the pickup."dimsonic είπε:μια και το έχω το φίλτρο είπα να πειτε καμιά γνώμη....
Συμφωνώ.dimsonic είπε:Είναι μια ενδιαφέρουσα άποψη ηχητικά, αλλά σίγουρα καλό είναι να υπάρχει παράλληλα με την κλασική συνδεσμολογία.