Ε, όχι, θα απαντήσω, δεδομένου ότι οι αντιδράσεις ποικίλλουν! Έχω πολλούς φίλους μουσικούς -και στην Ελλάδα και εδώ, που είναι παντρεμένοι. Εξαρτάται από τις/τους συντρόφους τους. Άλλες/άλλοι είναι μουσικοί και αυτοί, οπότε όσο να 'ναι υπάρχει μια σύμπνοια (πρόσφατα σε οικογενειακό πάρτι ενός μπασίστα (μαμά, πεθερικά, παιδιά 8-10 ετών, κλπ) τζαμάραμε και ήταν φυσικά ωραίο. Λεπτομέρεια: Η γυναίκα του παίζει πιάνο και φλάουτο και εκείνος μπάσο, τσέλο (και πρόσφατα και φλάουτο).
Άλλο παράδειγμα: ντράμερ και κιθαρίστας, παντρεμένοι, με παιδάκια 7-9 χρονών, ο ντράμερ έχει ένα σετ στο σαλόνι (για να παίζει ο πιτσιρικάς του λέει), λίγο σαν επιπλο, λίγο για... διαπαιδαγώγηση - δεδομένου ότι τα παιδιά, η γυναίκα του, οι αδελφές της κλπ, πάντα ερχόντουσαν στα live μας. O κιθαρίστας είναι λίγο πιο ζορισμένος (πέφτει παντόφλα στο σπίτι, να πηγαίνει να παίρνει τη μικρή από το σχολείο, κανονισμένα ταξίδια στα πεθερικά που τον κάνουν να χάνει πρόβες κλπ). Ε, σας πληροφορώ ότι οι γυναίκες τους, και των δυο, όχι απλά είχαν παρασκηνιακό λόγο στο συγκρότημα, αλλά τους υπέβαλλαν, ποιαν τραγουδίστρια θα κρατούσαμε και ποια όχι...
Εννοείται ότι έφυγα από το γκρουπ μετά από αυτό.
Προσωπικά, καμία από όσες μοιράστηκαν/μοιράζονται το κρεβάτι μου δεν φαίνεται να δίνει διάρα ή να συμμερίζεται το ότι π.χ. έχω πρόβες τα Σαββατοκύριακα και πρέπει να φύγω το μεσημέρι (την πιο ωραία ώρα της σιέστας και του χουζουριού με κάποιον αν είσαι ερωτευμένος), για να επιστρέψω μέσα στη από τη βροχή στις 8-9 το βράδυ, ή να πάω να συναντηθούμε κάπου μετά την πρόβα μου. Νομίζω (με εξαίρεση τα live όπου μοστράρουν ενίοτε με περηφάνεια), ότι οι περισσότερες σύντροφοι αρέσκονται να φαίνεται στον κύκλο τους ότι αυτός ο μυστήριος με τη θήκη στην πλάτη που μπήκε στη brasserie, είναι γκόμενός τους...