- Πόντοι
- 2,148
πάντως βγαίνει από το Lucky....Αφου και στο δικό σου πάτησα Like.
εγώ πάντως τον λέω Μενέλαο....
πάντως βγαίνει από το Lucky....Αφου και στο δικό σου πάτησα Like.
Διαφωνω.Κρατάω αυτό που θεωρώ είναι το πιο σημαντικό, ακόμα και στην περίπτωση μου που μιλάμε απλά για χομπίστα-μαθητή και όχι μουσικό
Anyway αρκετά με αυτά γιατί νομίζω χαλάει το θέμα εξ' αιτίας μου.
για μένα εκτός απ αυτό πολύ σημαντικό είναι κάθε στιγμή να βρίσκει τα πράγματα εκεί που τα άφησε....συμφωνω απολυτα!!!
Καθε μουσικος..καθε καλλιτεχνης θεωρω οτι χρειαζεται ενα προσωπικο χωρο με ΠΟΡΤΑ...για να μπορει να απομονωθει.
Αλλαζει παρα πολλα στην ποιοτητα της ζωης του κ της δημιουργιας του.
Πατησα like αλλα μου εβγαλε .... "Δυστυχώς, δεν μπορείτε να κάνετε άλλα reaction για σήμερα".για μένα εκτός απ αυτό πολύ σημαντικό είναι κάθε στιγμή να βρίσκει τα πράγματα εκεί που τα άφησε....
στείλε σμσΠατησα like αλλα μου εβγαλε .... "Δυστυχώς, δεν μπορείτε να κάνετε άλλα reaction για σήμερα".
Δεν το ηξερα οτι υπαρχει οριο.
Πρεπει να κανω οικονομια στα like ?
Προτιμώ να μένω μόνος σε περίπτερο παρά να μοιραστώ τη σγέγη του προεδρικού μεγάρου με άλλον.Η υπαρξη ιδιωτικου χωρου και οχι η εμφανιση του χωρου καθεαυτου
Αυτό που ζηλεύω πραγματικά δεν είναι τα όργανα, οι ενισχυτές και ο εξοπλισμός γενικά αλλά η ύπαρξη χώρου.
Εγώ στο σπίτι όσο περνάει ο καιρός, λόγω ευτυχών αφίξεων νέων μελών, έχω όλο και λιγότερο χώρο.
Εννοείται ότι δεν συζητάμε να είναι κάτι εκτός της θήκης του. Όλα στήνονται για να παίξω το πολύ καμιά ώρα και μετά ξαναφυλάγονται στις θήκες τους, αν θέλω την επόμενη φορά να τα ξαναβρώ αρτιμελή και συναρμολογημένα.
Εδέχθην "παρατηρήσεις" άνωθεν και προχωρώ σε περιγραφή.
εμείς τη γωνία θέλαμε να δούμε βασικά....Εδέχθην "παρατηρήσεις" άνωθεν και προχωρώ σε περιγραφή.
Μπορώ μετα βεβαιότητας να σου πω πως είναι 90 μοιρών.εμείς τη γωνία θέλαμε να δούμε βασικά....
ξύλα βλέπουμε καθημερινά
σίγουρα πράματα?Μπορώ μετα βεβαιότητας να σου πω πως είναι 90 μοιρών.
ζηλεύω την άπλα...Τελείωσε πριν δυο μήνες, περίμενα 40 χρόνια, από περίπου 10 χρονών.
Κάποια πράγματα παίρνουν καιρό.
Προβολή συνημμένου 19343
Τρωτε και βραδινο και μετα μιλάς για κρισηΤρώμε βραδυνό με τις κιθάρες δίπλα :classic_biggrin:
....
πάντως έχεις τυπική καρέκλα στούντιο! (την αριστερή λέω)Τελείωσε πριν δυο μήνες, περίμενα 40 χρόνια, από περίπου 10 χρονών.
Κάποια πράγματα παίρνουν καιρό.
Προβολή συνημμένου 19343
Το όνειρο μου είναι να εχω μια μονοκατοικία και για κατοικίδια....5-6 κροκόδειλους...να μην πλησιάζει ΚΑΝΕΝΑΣ καργί***ς :classic_biggrin: