- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,813
Κούκλα είναι! Να τη χαίρεσαι!
O καναπές ειναι σταθερη αξια 10 χρόνια και τώραΠολύ ωραία, καλόπαικτη. Εμένα μου άρεσε και ο καναπές να σου πω την αλήθεια
Μια παρατήση που έχω να κάνω ενώ η κιθάρα ειναι άριστη, την περίμενα με περισσότερα γκάζια
Έχει Burstbucker 61R (neck) and 61T (bridge) humbuckersΠρώτα απ' όλα, καλώς τη δέχτηκες!
Έχω παρακολουθήσει αποσπασματικά την κουβέντα, οι μαγνήτες σου είναι αυτοί οι "καινούριοι" Burstbuckers;
Έχει Burstbucker 61R (neck) and 61T (bridge) humbuckers
Μια παρατήση που έχω να κάνω ενώ η κιθάρα ειναι άριστη, την περίμενα με περισσότερα γκάζια
Πολύ καθαροί και πριματοι μαγνήτες.Έχει Burstbucker 61R (neck) and 61T (bridge) humbuckers
Όντως είναι υπερβολικά καθαροί οι μαγνήτεςΠολύ καθαροί και πριματοι μαγνήτες.
Με τους 490 θα είχες πιο πολύ γκάζι, αλλά το ύφος της κιθάρας παραπέμπει σε πιο vintage παιξίματα, έτσι και αλλιώς.
Είναι πιο vintage-inspired μαγνήτες. Γενικώς από ό,τι διαβάζω, αρέσουν στον κόσμο. Και σίγουρα από τους 490s που έχει η δική μου η SG Standard, καλύτεροι είναι...
Τους 490 τους ξήλωσα από την SG μου και έβαλα ένα t-type set για καλύτερα καθαρά. Τωρα που βλέπω ότι δεν μπορώ να ροκαρω με αυτό, μετανιώνω που πούλησα τους 490 (τότε δεν μου αρέσει η σχετική έλλειψη definition που είχαν). Καταπληκτικό σετ.
Έβαλα ένα σετ tonerider Α4 classic και συνήλθε η κιθάρα…
Διαφωνώ στο ''καλύτεροι'', απλά είναι πιο καθαροί και πιο low output - vintage. Και η δικιά μου αυτούς έχει, αλλά πίστεψέ με δεν θα με χάλαγε καθόλου να έχει τους 490, είναι πολύ ωραίοι μαγνήτες για hard rocking.... πήξαμε πια στους vintage-style μαγνήτες...![]()