αΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ YAMAHA MODX M: .-

Λιγουρεύομαι κάποια στιγμή ένα synth-workstation σαν και αυτό.
Ερώτηση: για να φτιάξεις ολοκληρωμένα τραγούδια συν κιθάρες, μπάσο, φωνή, ηχογράφηση όλα αυτά, μπορείς να τα φτιάξεις εύκολα μίξη χωρίς PC αλλά μόνο με το synth-workstation?
Πάρε ένα K2700.
.&-

😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Να προσθεσω κατι ακομα;
και οταν εισαι στα, λιγο παραπανω πανω σου και μουσικα, αλλά φυσικα και οικονομικα, χτυπας κι ενα Astrolab, ή ένα Nord, (το τελευταιο, προσωπικη μου αποψη), αν ειναι και λιγο Νέρντουλας ο άλλος, (με τη καλη εννοια το λεω), ειναι ταμαμ!!!!!!!!!!
Λατρευω και το πληκτρολογιο, και τον ηχο της Nord!
Υγ. Κανενα απο τα προαναφερθεντα απο εμενα, Δεν Ειναι WorkStation!
ΕΚΑΙ;;;!!!!!!!!!!!!!!!!
Υγ2. Κωστα με προλαβες!!!!!!!!!! (ετσι κι αλιως εσυ ραβεις εγω κοβω σε αυτη τη κατηγορια, οπότε, καποιος απο εμας θα το εγραφε)!!!!!
Ηθελα να το γραψω για το K2700, αλλά φοβηθηκα το off topic!!!!!
αλλά ποιος μας πειραζει εμας;;;!!!!!
😂🤣😂🤣😂🤣

Last edited:

Για εμένα για το 2026 το απόλυτο home studio production bundle and more είναι τα εξής:

Yamaha MODX M6 Synthesizer/WorkstationΣυνθεσάιζερ 61 ημι-βαρυκεντρισμένων πλήκτρων (FSB) με τρεις πανίσχυρες μηχανές ήχου (AN-X, FM-X, AWM2). Διαθέτει Motion Control Synthesis, Super Knob και λειτουργεί ως ενσωματωμένο Audio Interface (10-out/4-in). € 1.406,00

Spectrasonics Omnisphere 2.5
Κορυφαίο λογισμικό Software Synthesizer (VST/AU/AAX) και ηχοθήκη. Περιλαμβάνει πάνω από 14.000 ήχους, Granular Synthesis, Audio Import και Hardware Synth Integration. 399,00

Apple Mac Mini M4 (2024)
Mini PC με τσιπ Apple M4 (10-πύρηνος CPU, 10-πύρηνος GPU, 16-πύρηνος Neural Engine). Διαμόρφωση: 16GB Ενοποιημένη Μνήμη, 256GB SSD. Ιδανικό για απαιτητικό workflow. € 679,90

PreSonus Studio One Pro 7
Επαγγελματικό λογισμικό DAW (Digital Audio Workstation). Βασικά χαρακτηριστικά: AI-Powered Stem Separation, Splice Integration, ολοκληρωμένες λειτουργίες Mastering, Live Looping και 45 Native Effects. € 150,00

ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΣΟΥ 2.634,90

και κανα ψιλό για μικρόφωνα, ηχεία, οθόνη, καλώδια κλπ. που θέλει ο καθένας

Έχεις το πιο προηγμένο compact studio της ανθρώπινης ιστορίας για να καλύψεις κάθε ανάγκη, κάθε είδος μουσική σε τιμή που δεν παίρνεις ούτε σκούτερ της προκοπής. Τίποτα, ΤΣΑΜΠΑ:p

Για εμένα για το 2026 το απόλυτο home studio production bundle and more είναι τα εξής:

Yamaha MODX M6 Synthesizer/WorkstationΣυνθεσάιζερ 61 ημι-βαρυκεντρισμένων πλήκτρων (FSB) με τρεις πανίσχυρες μηχανές ήχου (AN-X, FM-X, AWM2). Διαθέτει Motion Control Synthesis, Super Knob και λειτουργεί ως ενσωματωμένο Audio Interface (10-out/4-in). € 1.406,00

Κορυφαίο λογισμικό Software Synthesizer (VST/AU/AAX) και ηχοθήκη. Περιλαμβάνει πάνω από 14.000 ήχους, Granular Synthesis, Audio Import και Hardware Synth Integration. 399,00

Apple Mac Mini M4 (2024)
Mini PC με τσιπ Apple M4 (10-πύρηνος CPU, 10-πύρηνος GPU, 16-πύρηνος Neural Engine). Διαμόρφωση: 16GB Ενοποιημένη Μνήμη, 256GB SSD. Ιδανικό για απαιτητικό workflow. € 679,90

Επαγγελματικό λογισμικό DAW (Digital Audio Workstation). Βασικά χαρακτηριστικά: AI-Powered Stem Separation, Splice Integration, ολοκληρωμένες λειτουργίες Mastering, Live Looping και 45 Native Effects. € 150,00

ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΣΟΥ 2.634,90

Έχεις το πιο προηγμένο compact studio της ανθρώπινης ιστορίας για να καλύψεις κάθε ανάγκη, κάθε είδος μουσική σε τιμή που δεν παίρνεις ούτε σκούτερ της προκοπής. Τίποτα, ΤΣΑΜΠΑ:p

Για ένα M λιγότερο και για win11 με Cubase AI 14 pro νομίζω είναι οκ κι εγώ .

Apple Mac Mini M4 (2024)

ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΣΟΥ 2.634,90

Θα χρειαστεί κι ένα δεύτερο midi controller.Με πολλά knobs και faders.
Για τα plugins.

Θα χρειαστεί κι ένα δεύτερο midi controller.Με πολλά knobs και faders.
Για τα plugins.
Ας παίζει συνέχεια με το learn για οικονομία.😃 Εξάλλου έχει scenes, οπότε μπορούν να λειτουργούν ως. snapshots και να έχει περισσότερες pages για να κάνεις mapping αρκετές VST παραμέτρους που να τις έχεις διαθέσιμες ταυτόχρονα προχωρώντας με το κουμπί.

Περί Midi controller, έχω ένα M-Audio Keystation61 και παίζω στο FL Studio, είναι απαράδεκτο πως τα μαύρα πλήκτρα έχουν μεγαλύτερη αντίσταση.

Και ξέρει κανείς πως κανείς αυτόματο, ή χειροκίνητο αν χρειαστεί, mapping τα directional buttons και τα pitch bend & modulation wheel στο FL Studio?

Προς το παρόν αναγνωρίζει μόνο τις νότες και τις octave +/- transpose.

f29cb7ff-2641-4791-9c34-f1a97eba8668.jpg

Και ξέρει κανείς πως κανείς αυτόματο, ή χειροκίνητο αν χρειαστεί, mapping τα directional buttons και τα pitch bend & modulation wheel στο FL Studio?
Στις ρυθμίσεις του FL Studio μπορείς να κάνεις ότι mapping θέλεις αφού όμως δεις στα midi settings το Keystation να είναι επιλεγμένο ως input και να δεις αν βγαζει δύο καταχωρήσεις. Τη δεύτερη μπορεί να την ορίσεις ως controller type - mackie control universal. Αν χρειάζεται να ρυθμίσεις ports θα πρέπει να δεις το manual ή κάποιο tutorial αμα βρεις. Δε δουλεύω FL και ότι σου γράφω είναι εμπειρικό. Είναι και τι υποστηρίζει και το συγκεκριμένο M-Audio.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back