- Πόντοι
- 398
H CPU σοu λειτουργεί λοιπόν με χαμηλή πίεση τρία.
Μόνο με Anydesk αυτά λύνονται φίλε.θα το κάνω εγώ πιο μετά να δω τι γινεται
Αυτό, ηχογράφησέ το 10 φωνές ταυτόχρονα και βάλε 5-6 και βάλτα όλα να "ακούνε" από το ίδιo midi track και τράβα screenshot ή τράβηξε το βίντεο με το κινητό να φαίνεται και το task manager το CPU USAGEΠροσπαθώ τρόπο να πάρω εικόνα του επεξεργαστή την ώρα που παίζω μα δεν το έχω βρει ακόμα γμτ....
Πρέπει πρώτα να ηχογραφήσω..να το βάλω να παίξει και να τραβηξω screenshot.
Κάνω κάτι λάθος;
δεν παίζουν σωστά όμως.ε, εντάξει, 14% τραβάει. Λογικά και άλλα 2-3 να ανοίξεις τόσο θα τραβάει.
Τι δεν παίζει σωστά. Διακόπτεται ο ήχος, παραμορφώνει? Τράβα ένα βίντεο, με το αισθησιακό αυτό VST να το δούμε να φτιαχτούμε βραδιάτικα.δεν παίζουν σωστά όμως.
Αυτό ακριβώς.Αν παλι εχεις αλλα βαρια vst και το συστημα δουλευει σωστα, και το μονο που σου κανει τετοια ειναι το yamaha, τοτε ειναι θεμα του yamaha.
δεν είναι τόσο βαρύ. Το δουλεύω σχεδόν ένα χρόνο και ας έχω R9. Με αυτούς που έχει ο "ατμός" θεωρώ πως δεν έπρεπε να έχει πρόβλημα. ή ρυθμίσεις στο buffer είναι ή μπορεί κανας σκληρός του συστήματός του (αυτός που το έχει μέσα) να τα έχει παίξει.Το cpu ειναι απο οτι καταλαβα αρκετα χαμηλα.
Αυτο ομως δε σημαινει οτι η real time επεξεργασια δουλευει χωρις προβληματα.
Ειναι αλλο πραγμα η δυναμη του επεξεργαστη, και αλλο πραγμα η αξιοποιηση του cpu απο το DAW. Μια off line επεξεργασια αξιοποιει ευκολοτερα το cpu, ενω αν για καποιο λογο, οπως π.χ. πολυ μικρο buffer στην καρτα ηχου, το συστημα δεν αποκρινεται σωστα στη real time επεξεργασια, τοτε θα εχεις κοψιματα και ας ειναι χαμηλα το cpu load.
Αν παλι εχεις αλλα βαρια vst και το συστημα δουλευει σωστα, και το μονο που σου κανει τετοια ειναι το yamaha, τοτε ειναι θεμα του yamaha.