- Πόντοι
- 1,848
1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε
Έλα τώρα...
Είναι αφτοί ήχοι για να ψαρώσει το πόπολο; Εγώ ήθελα να ακούσω... ?
OK αλλά ο Ιάπωνας φίλος δεν μου έκανε κούκου με τους ήχους του.Έχει καλούς ήχους, πραγματικά, άσχετα με τις τεχνολογικές εμπεριστατωμένες συγκριτικές λεπτομέρειες με τον ανταγωνισμό, στην πράξη έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά με τα performances. Και το VST είναι τρομερό και πολύ ελαφρύ. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να έχεις το όργανο το ίδιο σε VST έκδοση όσο αφορά το sound engine.
ε, ναι αν το δεις προσωποποιημένα. Κάποιους άλλους δεν θα τους άγγιξαν του jarre και θα τους άγγιξαν αυτοί.OK αλλά ο Ιάπωνας φίλος δεν μου έκανε κούκου με τους ήχους του.
Αντίθετα, το οβίδεον που ανέβασε ο @Waterfall-K με το κομμάτι του Jarre με "γράπωσε".
Δεν είχε σκοπό να σε γραπώσει, δεν ήταν review του Montage M, κάποια πράγματα από το OS v2 έδειξε καθώς και κάποια πράγματα από την v2 της soft έκδοσης. Υπάρχουν πάρα πολλά βίντεο πλέον στο youtube για το Montage M, που σε γραπώνουν πολύ καλύτερα και αναλυτικότερα.?OK αλλά ο Ιάπωνας φίλος δεν μου έκανε κούκου με τους ήχους του.
Το ετοιμάζω μείνε ανήσυχοςΕγώ αυτό που περιμένω είναι ένα εις βάθος γραπτό review από κάποιο σοβαρό μέσο, το SOS πχ, που να βάζει κάποια πράγματα στη θέση τους και να βάζει σε τάξη όλες αυτές τις πληροφορίες που βρίσκονται διάσπαρτες σε διάφορα φόρουμς και βίντεο.
Να ξέρεις είναι πιο δυνατός από εσένα. Σε μάχη σώμα με σώμα θα χάσεις.Το ετοιμάζω μείνε ανήσυχος
Αν πάει να σηκώσει χέρι θα του ρίξω φλιτΝα ξέρεις είναι πιο δυνατός από εσένα. Σε μάχη σώμα με σώμα θα χάσεις.
φοβάμαι πως θα σε αρπάξει και θα σε πνίξει, είναι δυνατός για εσένα.Αν πάει να σηκώσει χέρι θα του ρίξω φλιτ
Μα είναι δυνατό να ήταν στο προηγούμενο και να μην έχει αυτή τη βασική λειτουργία διαθέσιμη. Να μην μπορείς να έχεις ταυτόχρονο local control?Τους ξέφυγε, θα το διορθώσουν με update.
Α καλά. Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. ?Μα είναι δυνατό να ήταν στο προηγούμενο και να μην έχει αυτή τη βασική λειτουργία διαθέσιμη. Να μην μπορείς να έχεις ταυτόχρονο local control?
Και δεν τους ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ τους υπευθύνους ακόμα?
Που πάει ο κόσμος..................?
Με τόσο χρήμα δε θα έπρεπε να συμβαίνει τίποτα. Ζητάνε που ζητάνε για την αναβαθμισμένη έκδοση ένα σκασμό λεφτά και συμβαίνει αυτό? Εις θάνατον! ?Α καλά. Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. ?
Είπαμε... συμβαίνουν. Να φανταστώ πως ήδη θα το έχουν διορθώσει;Με τόσο χρήμα δε θα έπρεπε να συμβαίνει τίποτα. Ζητάνε που ζητάνε για την αναβαθμισμένη έκδοση ένα σκασμό λεφτά και συμβαίνει αυτό? Εις θάνατον! ?
Ποια αναβαθμισμένη έκδοση?Ζητάνε που ζητάνε για την αναβαθμισμένη έκδοση ένα σκασμό λεφτά
To MONTAGE M δεν είναι μια αναβάθμιση του MONTAGE?Ποια αναβαθμισμένη έκδοση?
A, αυτό εννοείς? Λέω μπας και κυκλοφόρησε καμιά αναβαθμισμένη έκδοση του Montage M, τύπου Fantom EX, και δεν το άκουσα.To MONTAGE M δεν είναι μια αναβάθμιση του MONTAGE?
Είναι!