Κακώς ξανοίγεται έτσι. (Αν όντως το είπε/ έγραψε).Άντε ντε, πες τα επιτέλους... ?
Μαρίνα Σάττι για τις αρνητικές αντιδράσεις στο Ζάρι: Μου είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν
@Nestoras Sir, είχατε στο χωριό ρεγκετόν;
Μετά τον Πέτρο Κωστόπουλο, και η Satti βάλθηκε να μας ξεβλαχέψει...Άντε ντε, πες τα επιτέλους... ?
Μαρίνα Σάττι για τις αρνητικές αντιδράσεις στο Ζάρι: Μου είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν
Ρέγγα ναι, σαρδελίτσα ναι, α! και λακέρδα. Τ' άλλα τα νεωτεριστικά δεν τα ξέρω.Άντε ντε, πες τα επιτέλους... ?
@Nestoras Sir, είχατε στο χωριό ρεγκετόν;
Καλά , μπροστά στη Satti , ο Κωστόπουλος είναι ιερέας της διανόησης ?Μετά τον Πέτρο Κωστόπουλο, και η Satti βάλθηκε να μας ξεβλαχέψει...
Καλά , μπροστά στη Satti , ο Κωστόπουλος είναι ιερέας της διανόησης
Αν την σουλούπωνε σε εμφάνιση.....ναι , γιατί όχιΟ οποίος θα την είχε κάνει (μάλλον πολλές φορές) εξώφυλλο, αν βέβαια δεν είχε χάσει κάθε εκδοτική δραστηριότητα όταν έχασαν οι κυβερνητικοί του φίλοι οριστικά την εξουσία και συνεπώς τις "πλάτες" του.
Αν την σουλούπωνε σε εμφάνιση.....ναι , γιατί όχι
Ο ιερέας τελείωσε εδώ και χρόνια.Από την εμφάνιση της Σάττι εξαρτάτο η επαγγελματική πορεία του ιερέα; Καθότι, εξώφυλλο είχε κάνει και "χειρότερες".
Το "διανόηση" ήταν προφανώς ειρωνικό για τον Κωστόπουλο.αλλά όχι και "διανόηση".
η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος
Δεν ξέρω, ούτε με πολυενδιαφέρει.Βρέθηκαν στοιχεία τελικά, επ' αυτού;
(σοβαρά ρωτάω, δεν ειρωνεύομαι).