Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
υπομονή... πόσα σύμφωνα να έχουν μείνει πχια!...?

tus.jpg

Οποιος καταλαβε τι εννοει στο τελευταιο βιντεο ο τυπος στο τικτοκ μια επεξηγηση παρακαλω και για μας που δε μας κοβει και τοσο ?

Κριμα να μην μπορεις να......ραπαρεις;;; Τι εννοει ο ποιητης;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Επίσης τό ότι η ρέγγα πάει και με τον τόννο δεν το ήξερα.

Αυτοί που μιλάγανε για ρεγκετόν από την αρχή ήταν υπέρ του κομματιού... ποιος θα κατηγορούσε το κομμάτι ότι είναι ρεγκετόν? Αυτοί που δεν τους άρεσε καραγκιοζιλίκι λέγανε ότι είναι, καμία σχέση με ρεγκετόν... Αλλά η κοπέλα από ότι φαίνεται δεν έχει ανάγκη κανένα, πίσω στα χωριά σας αμφότεροι

Μετά τον Πέτρο Κωστόπουλο, και η Satti βάλθηκε να μας ξεβλαχέψει...
Καλά , μπροστά στη Satti , ο Κωστόπουλος είναι ιερέας της διανόησης ?

Καλά , μπροστά στη Satti , ο Κωστόπουλος είναι ιερέας της διανόησης

Ο οποίος θα την είχε κάνει (μάλλον πολλές φορές) εξώφυλλο, αν βέβαια δεν είχε χάσει κάθε εκδοτική δραστηριότητα όταν έχασαν οι κυβερνητικοί του φίλοι οριστικά την εξουσία και συνεπώς τις "πλάτες" του.

Ο οποίος θα την είχε κάνει (μάλλον πολλές φορές) εξώφυλλο, αν βέβαια δεν είχε χάσει κάθε εκδοτική δραστηριότητα όταν έχασαν οι κυβερνητικοί του φίλοι οριστικά την εξουσία και συνεπώς τις "πλάτες" του.
Αν την σουλούπωνε σε εμφάνιση.....ναι , γιατί όχι

Αν την σουλούπωνε σε εμφάνιση.....ναι , γιατί όχι

Από την εμφάνιση της Σάττι εξαρτάτο η επαγγελματική πορεία του ιερέα; Καθότι, εξώφυλλο είχε κάνει και "χειρότερες".

Από την εμφάνιση της Σάττι εξαρτάτο η επαγγελματική πορεία του ιερέα; Καθότι, εξώφυλλο είχε κάνει και "χειρότερες".
Ο ιερέας τελείωσε εδώ και χρόνια.

Και εκείνες τις "χειρότερες" (αν και δεν ξέρω σε ποιες αναφέρεσαι) προφανέστατα  τις σουλούπωνε

Είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω, ότι ουδέποτε καταγράφηκε πιο πνιγμένος στην υποχρέωση να μπακαπάρει (με άρθρα και φωτορεπορτάζ της πλάκας) τη δεδομένη δημοσιότητα που είχαν κάποιοι, από τον συγκεκριμένο εκδότη. Θα ήταν "υπάλληλος" της Σάττι και της κάθε εταιρείας της κάθε Σάττι, αν δεν είχε (ευτυχώς) τελειώσει.

Μπορείς βέβαια να του αποδίδεις κάποια πανουργία (με "πλάτες" όμως), αλλά όχι και "διανόηση".

Ήμαρτον δηλαδή.

Απ' την άλλη, ο Καταρράκτης έγραφε χθες ότι μπορεί και να τα λέει σωστά ο Αντρέας Μικρούτσικος (ο οποίος επίσης πήγε στη Eurovision), οπότε... ξέρω 'γω....

αλλά όχι και "διανόηση".
Το "διανόηση" ήταν προφανώς ειρωνικό για τον Κωστόπουλο.

Τέλος,

Εμένα οι "πλάτες" του Κωστόπουλου και η διαπλοκή του με την τότε εξουσία δεν με ενοχλούσαν , όπως δεν με ενοχλεί και η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος τώρα .....για τη Satti.

η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος

Βρέθηκαν στοιχεία τελικά, επ' αυτού;

(σοβαρά ρωτάω, δεν ειρωνεύομαι).

Υ.Γ. Πρόσεχε ρε τρελέ με τον αυτόματο ορθογρφ... :) :) προχθές ήθελες να γράψεις ότι η άλλη διαγωνίστηκε και έγραψες "διαγνώστηκε" :) :) :))

• Haha
Reactions: LK
Βρέθηκαν στοιχεία τελικά, επ' αυτού;

(σοβαρά ρωτάω, δεν ειρωνεύομαι).
Δεν ξέρω, ούτε με πολυενδιαφέρει.

Δεν ξέρω πως να τον βγάλω από το κινητό...?

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back