Το μουσικό γούστο ως κριτήριο ποιότητας χαρακτήρα.

Ποιός είναι αυτός?

Πνευματικος και αΦτος....ειχε να σταΒρωσει γκομενα 34 χρονια.

ο ΜΗ-πνευματικος Γκενσμπουργκ τριβοντουστασανε με την ΜπριζιτεΜπαρντο στα λουμπεν καμπαρε κι αΦτουνος τον εμαλαζε με μανια ακουγοντας οπερα ? 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πνευματικος και αΦτος....ειχε να σταΒρωσει γκομενα 34 χρονια.
Το να "σταυρώσεις γκόμενα" είναι υπερτιμημένο.

Η απόλυτη πνευματικότητα είναι όταν ΔΕΝ σε ενδιαφέρουν αι γυναίκαι.

Και ω του θαύματος ....τότε έρχονται όλες. ?

Το να "σταυρώσεις γκόμενα" είναι υπερτιμημένο.

Άμα είσαι όμορφος έρχονται οι γυναίκες.

Ένας φίλος που έχω αγράμματος ο κακομοίρης με φιλότιμο, αλλά πανέμορφος είχε ξεσκιστεί.

Και εγώ επειδή είμαι ψηλός και όμορφος δεν είχα πρόβλημα ποτέ. Αν μη τι άλλο.

Αυτοί που τους ενδιαφέρουν οι γυναίκες και είναι άσχημοι, θα βρουν με άλλα μέσα, αλλά ποτέ δεν θα καταλάβουν πως είναι να πας με μια γυναίκα που σε θέλει γιατί είσαι όμορφος και θέλει να σε κρύψει από όλους σε ένα υπόγειο και να πετάξει κιόλας τα κλειδιά .

....πας με μια γυναίκα που σε θέλει γιατί είσαι όμορφος .
Και εδώ έχομεν σφάλμα.

Δεν μας ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ γιατί μας θέλει μια γυναίκα. ?

Και εδώ έχομεν σφάλμα.

Δεν μας ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ γιατί μας θέλει μια γυναίκα. ?
Ναι, κατανοητό, εγώ αναφέρομαι επί του τεχνικού του θέματος.?

Όπως στο συγκεκριμένο νήμα.Πολλοί περισσότεροι θα συμφωνούσαν μαζί μου και θα έλεγαν "ναι,το 99% αυτών που συχνάζουν στα μπουζούκια δεν είναι ένα ποιοτικό δείγμα νεοέλληνα".

...Δεν το κάνουν όμως γιατί δεν είναι politically correct.

Δεν έχεις δίκιο, από μένα τουλάχιστον μακριά η κορρεκτίλα που τη σιχαίνομαι. Απόψεις εκφράζουμε.

Δεν υπάρχει πραγματικότητα,αδερφέ μου.Υπάρχει η γνώμη σου,η γνώμη μου και η γνώμη των άλλων.

Σημασία έχει μόνο η διαδικασία για να φτάσεις εκεί.

Εδώ συμφωνούμε. Η πραγματικότητα φιλτράρεται μέσα από τα αισθητήρια όργανα, την αντίληψη, τα βιώματα, την κληρονομικότητα μας και είναι διαφορετική για τον καθένα μας. Άρα έχουμε όλοι δικαίωμα στην άποψη ?

Κοίτα μην αρχίσουν να έρχονται...όλοι, και βρεθείς προ εκπλήξεων...?

Κάποιοι σίγουρα το έχουν σκεφτεί.Παραπάνω από μία φορά.Ανάμεσα τους κι εγώ.

Βρίσκω με κάθε αφορμή παραδείγματα.Τα δικά μας έχουν να κάνουν με τη μπουζουκοκουλτούρα προφανώς.

Και μην παρεξηγηθώ.Δεν αναφέρομαι σε καλά ή κακά παιδιά.Γνωρίζω τελειωμένους σκυλάδες που είναι ένα κομμάτι μάλαμα σαν χαρακτήρες... Κανείς όμως δεν είναι αυτό που λέμε ψαγμένος τύπος.Με εσωτερικούς προβληματισμούς, ανησυχίες, επίκτητη μόρφωση και πάει λέγοντας.

Το βλέπω βαριά ή κάπως έτσι είναι το πράγμα;
Για μενα δεν παιζει ρολο το μουσικο  γουστο του στην ποιοτητα του χαρακτηρα.

Δεν σκεφτομαι οπως καποιοι παλια που μαθαιναν οτι ειμαι ροκας και συμπέραιναν οτι ειμαι αλητης ναρκομανης και μελλοντικος εγκληματιας.

Σε αυτούς συμφωνούμε. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος ο δίσκος τα κορμιά και τα μαχαίρια που θεωρείται λαϊκός είναι ότι πιο ποιοτικό έχω ακούσει από την ελληνική δισκογραφία διαχρονικά μιλάω για την μουσική του δίσκου, τα αληθινά όργανα, η απουσία μπουζουκιού, η ενορχήστρωση

Από στίχους, σε κάποια κομμάτια δίνει την εντύπωση ότι γράφτηκαν μερικά λογάκια να έχει κάτι να λέει η Ελευθερία, γενικά δεν με ενθουσιάζουν αλλά τα αντέχω λόγο της υπόλοιπης δουλειάς που έχει γίνει.

Τι γνώμη έχετε για αυτό το δίσκο εσείς?
Πολυ καλος δισκος, (βεβαια υπαρχουν και καλυτεροι πχ Ανθρώπων Έργα, Δι' Ευχών κλπ)
Ετυχε να παιξω λαιβ κομματια του δισκου με την Ελευθερια. Πολυ τεχνικα και ιδιαιτερα κομματια μερικα απο αυτα.
Το παραπονο η ξενητια, το παιζαμε τελειως διαφορετικα απο το δισκο και νομιζω πολυ καλυτερα ενορχηστρωμενο (για λαιβ τουλαχιστον - κλειναμε με αυτο και γινοταν χαμος).
Ψαξε για λαιβ βιντεο.

Πολυ καλος δισκος, (βεβαια υπαρχουν και καλυτεροι πχ Ανθρώπων Έργα, Δι' Ευχών κλπ)

Ετυχε να παιξω λαιβ κομματια του δισκου με την Ελευθερια. Πολυ τεχνικα και ιδιαιτερα κομματια μερικα απο αυτα.
Το παραπονο η ξενητια, το παιζαμε τελειως διαφορετικα απο το δισκο και νομιζω πολυ καλυτερα ενορχηστρωμενο (για λαιβ τουλαχιστον - κλειναμε με αυτο και γινοταν χαμος).
Ψαξε για λαιβ βιντεο.
Το έχω ακούσει live, είναι χαρισματική η Ελευθερία, είσαι τυχερός που έπαιξες μαζί της

Ωραία και χρήσιμη συζήτηση.

Σε ό,τι με αφορά, θεωρώ πως είναι σχεδόν αδύνατο απο ένα και μόνο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας κάποιου να τον κατηγοριοποιήσεις - και μάλιστα με απόλυτο τρόπο.

Ας το θέσω έτσι, θα επηρεάσει το ενδιαφέρον μου να τον γνωρίσω βαθύτερα  ή να συζητήσω μαζί του, πχ αν παρακολουθεί με πάθος Κοκλώνη και ακούει στο αμάξι Πανταζή, η διάθεση μου για πλησίασμα, αν δεν εκμηδενιστεί, θα ατονήσει στον ύψιστο βαθμό.

ΥΓ. Κατανοώ τον βομβαρδισμό απαντήσεων απο τον @Superfunk, είναι θέμα που το κατέχει και καλά κάνει, όμως τούβλα του τύπου "η Στανιση αν ειχε γεννηθει στην Αμερικη θα ηταν η Ετα Τζειμς" καλό θα είναι να αποφεύγονται.

Σε ό,τι με αφορά, θεωρώ πως είναι σχεδόν αδύνατο απο ένα και μόνο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας κάποιου να τον κατηγοριοποιήσεις - και μάλιστα με απόλυτο τρόπο.

Δεν είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητας κάποιου το τι ακολουθεί,οπτικά ή ακουστικά.

Είναι επακόλουθο.

Νομίζω υπάρχει ουσιώδης διαφορά.

όμως τούβλα του τύπου "η Στανιση αν ειχε γεννηθει στην Αμερικη θα ηταν η Ετα Τζειμς" καλό θα είναι να αποφεύγονται.
Γιατί?

Και οι δύο μπλουζ τραγουδάνε.

Απλά η μία τραγουδά ελληνικά χρησιμοποιώντας ανατολίτικες κλίμακες και η άλλη αγγλικά χρησιμοποιώντας δυτικές.

Σιγά τη διαφορά.

Και αν δεν σου αρέσει η Στανίση βάλε την Πίτσα η την Ρίτα στη θέση της που είναι πιο βαρύ πυροβολικό.

Γιατί?

Έλα, πες και το κλασικό "τα ρεμπέτικα είναι τα Ελληνικά blues" για να κλείσουμε το θρεντ και να πάμε να δούμε το Ράδιο Αρβύλα.  image.gif

Δεν είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητας κάποιου το τι ακολουθεί,οπτικά ή ακουστικά.

Είναι επακόλουθο.

Νομίζω υπάρχει ουσιώδης διαφορά.
Σωστά, "διαβάζεται" όμως και ανάποδα, μπορεί και να διαμορφωθεί κάποιο χαρακτηριστικό εξαιτίας αυτής της ενασχόλησης.

Γιατί?

Ακόμα και αν το δεχτούμε αυτό, η αντιστοίχιση κατα τη γνώμη μου πάσχει. Να μου έλεγες την Μπέλλου ξερω γω, να σιωπήσω.

Ακόμα και αν το δεχτούμε αυτό, η αντιστοίχιση κατα τη γνώμη μου πάσχει. Να μου έλεγες την Μπέλλου ξερω γω, να σιωπήσω.

Μπα....η Μπελλου ειναι ρεμπετισα, παιζει σε αλλη παλαιοτερη πιστα.

Τα βρισκουμε στην Ριτα?

παρε κανα  πνευματικο καλυτερα.

κΣερεις απο αυτους τους καληνυχτακηδες που ακουνε μονο κΣενα ?

Ρε παιδιά, ελληνικό  blues δεν είναι οι Blues Wire? Τι σχέση έχει η Στανίση.

Άλλο η έβδομη νότα να είναι μείζονα και άλλο ελάσσονα. ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back