• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Το μουσικό γούστο ως κριτήριο ποιότητας χαρακτήρα.

Βλέποντας το γεωγραφικά, παρατηρώ ότι οι Σκανδιναβοί είναι μεταλλάδες ενώ οι λαοί του Ισημερινού όχι, παίζει raggae κλπ. Το παθαίνετε κ εσείς;

Εννοείται ότι το περιβάλλον (ηχητικό, κοινωνικό, μετεωρολογικό, οικονομικό, πολιτικό κλπ) επηρεάζει την παραγωγή έργου (άρα και μουσικού έργου) καθώς και τα γούστα μας, και θα ήταν δείγμα σκληρής αναισθησίας το να μην συμβαίνει. Οι άνθρωποι είμαστε σε διαρκή διαλεκτική με όλα τα παραπάνω καθώς και πολλά άλλα, αυτό εξασφαλίζει την απαραίτητη (για τη λειτουργία του οικοσυστήματος) ποικιλία, διαφορετικά θα κάναμε όλοι τα ίδια, και θα πιστεύαμε όλοι τα ίδια.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είναι 7η στα στοιχήματα με 36 προς 1 

Πιθανότητα νίκης περίπου 3%
Η αγωνία (μου) κορυφώνεται... image.gif

Η αγωνία (μου) κορυφώνεται...Προβολή συνημμένου 44122
Moυ φαίνεται δε γουστάρεις πολύ γιατί η satti μοστράρει στα Videos της το Komplete και γράφει με Native Instruments. Είναι VSTou?

Άμα έπαιζε με MONTAGE, νερό θα έπινες στο όνομά της συμμετοχής της?

Moυ φαίνεται δε γουστάρεις πολύ γιατί η satti μοστράρει στα Videos της το Komplete και γράφει με Native Instruments. Είναι VSTou?
Σοβαρά?? Δεν το είχα προσέξει. Καλά που μου το είπες, ακόμα ένας σοβαρός λόγος -μην πω ο σοβαρότερος-  να μην την συμπαθώ...?

Έχει τύχει πολλές φορές να μιλήσω με μουσικούς αλλά και τραγουδιστές για αυτό το θέμα.

Η μουσική δεν χωράει σε καλούπια και ετικέτες "αυτός είναι ροκάς, ΠΡΕΠΕΙ λοιπόν να μισεί τα σκυλάδικα" (δώσε στον ροκά 3-4 μπύρες και όχι μόνο θα τα ακούσει, θα τα χορέψει κιόλας να σπάσει πλάκα) ή "αυτός είναι έντεχνος κουλτουριάρη, ΠΡΕΠΕΙ να απεχθάνεται ό,τι δεν έχει βαθυστόχαστο νόημα" (αν χωρίσει να δεις για πότε θα ακούσει καψούρικα του Καρρά).

Η μουσική δεν έχει "πρέπει''.

Η μουσική υπερβαίνει τα στρατόπεδα και τις παρατάξεις.

Όσοι πορώνονται με ένα είδος και όλα τα άλλα (μερικά χιλιάδες μόνο) τα θεωρούν "κατώτερα" και "ανάξια" , δεν έχουν ιδέα από την δύναμη και την απόλυτη ελευθερία της μουσικής και ας είναι καταξιωμένοι.

Trending...

Νέα θέματα

Back