ratman είπε:παιδιά θέλω να τ συνδέσω στο πσ κ δεν μπορώ, είναι ενός φίλου μου και τ ψάχνω λίγο... δεν έχω cd τ χρειάζεται ? κ αν ναι από που μπορώ να τ κατεβάσω ? ενώ τ βάζω στο πσ κ μ λέει πως συνδέετε και μετά δεν κάνει τπτ ???
RayDTutto είπε:Λυπούμαστε αλλά τo customer support του Noiz λειτουργεί 9.00 με 17.00, μόνο τις καθημερινές.
αυτό δεν τ πολυκατάλαβα ??? !! .... την κυριακή είναι όλοι σπίτι όσοι έχουν δουλειά και έχουν τ εβδομαδιαίο ριλαχ(Γράφεις διακεκομμένα ελληνικά και θες και απάντηση μέσα σε μια ώρα Κυριακή πρωί; Σοβαρέψου)
Απλά επειδή ήταν χθες Σάββατο και οι περισσότεροι είχαν έξοδο, μπορεί σήμερα να ξεκουράζονται μέχρι αργά.ratman είπε:αυτό δεν τ πολυκατάλαβα ??? !! .... την κυριακή είναι όλοι σπίτι όσοι έχουν δουλειά και έχουν τ εβδομαδιαίο ριλαχ![]()
όταν λέτε διακεκομμένα τη εννοείτε ρε παιδιά !!!! δεν καταλαβαίνω !!!!ΠΑΟΚιτο είπε:Ναι αλλά χθες βγήκαν και ακόμα δε στρώθηκαν μπροστά στον υπολογιστή.
Δώσε χρόνο στον λαό.
Που γράφεις τ κ μ λέτε. Είναι σπαστικό και αν το σκεφτείς γλυτώνεις 1 γράμμα, έλεοςratman είπε:όταν λέτε διακεκομμένα τη εννοείτε ρε παιδιά !!!! δεν καταλαβαίνω !!!!
Αυτές τις κομμένες λέξεις εννοούμε.ratman είπε:παιδιά θέλω να τ συνδέσω στο πσ κ δεν μπορώ, είναι ενός φίλου μου και τ ψάχνω λίγο... δεν έχω cd τ χρειάζεται ? κ αν ναι από που μπορώ να τ κατεβάσω ? ενώ τ βάζω στο πσ κ μ λέει πως συνδέετε και μετά δεν κάνει τπτ ???
ΠΑΟΚιτο είπε:Που γράφεις τ κ μ λέτε.
Είναι σπαστικό και αν το σκεφτείς γλυτώνεις 1 γράμμα, έλεος
ratlehead είπε:http://www.zoom.co.jp/products/g71ut/software/
Στο συγκεκριμενο λινκ εχει κατα βαση οτι χρειαζεται για να τη συνδεσεις.
Επισης αν θυμαμαι καλα στο cd εδινε μαζι και το cubase στην lite εκδοση του.
Αλλα φανταζομαι για να θες να την συνδεσεις θα εχει καποιου ειδους DAW o υπολογιστης σου.
Επισης στην ιδια σελιδα στα downloads εχει και το manual οπου θα σε διαφωτισει ελπιζω.
Αν θυμαμαι καλα για ηχογραφηση με ενα usb καλωδιο καθαρισες, αλλα για αλλαγες στα patch γινεται μονο μεσω του midi. Εγω χρησιμοποιουσα ενα καλωδιο midi-to-usb. Ελπιζω να σε βοηθησα αν και δεν εχω καταλαβει ακριβως το προβλημα σου.
ratlehead είπε:Τότε δεν φταίει η zoom για το οτι δεν μπορεις να ηχογραφησεις.
Στο νετ υπαρχουν ολες οι πληροφοριες που χρειαζεσαι για να αρχισεις στο google.
Καλυτερα μαλλον να αρχιζες ενα θεμα για το τι χρειαζεσαι για μια υποτυπωδη ηχογραφηση καθως και διαφορα freeware προγραμματα.
Αν και στο forum εχει συζητηθει παρα πολλες φορες αντιστοιχο θεμα. Αρκει ενα ψαξιμο για να βρεις αντιστοιχο θεμα.
http://www.noiz.gr/index.php?topic=160830.0
Μπορεις να ξεκινησεις απο δω παραδειγματος χαριν.
Τωρα για να σου απαντησω και στην ερωτηση εγω οταν αγορασα την G7.1 στα 15 μου την συνεδεα με usb και ηχογραφουσα με την ηχογραφηση των windows, οπου το αποτελεσμα ηταν τουλαχιστον αστειο. Βεβαια για να μην ξεχνας τις ιδεες σου ειναι μια λειτουργικη μεθοδος, οσο μπακαλιστικο και αν ειναι.
το κατέβασα αλλά δεν ξέρω τη πρέπει να κάνω τώρα? σας έπρηξα .....geodimitri είπε:Μπορείς να κατεβάσεις το Audacity για DAW - που είναι δωρεάν - και να ξεκινήσεις τις ηχογραφήσεις.
ευχαριστώ πολύ το κοιτάζω τώρα ελπίζω να βγάλω άκρη !!!!geodimitri είπε:Τη σελίδα της Zoom που παρέθεσε παραπάνω ο Ratlehead την τσέκαρες;
Έχει τον driver της πεταλιέρας. Αν δεν τον εγκαταστήσεις δεν μπορεί ο υπολογιστής να την αναγνωρίσει.
Επίσης, από τη στιγμή που η πεταλιέρα συνδέεται μέσω USB στον υπολογιστή δεν χρειάζεσαι εξωτερική κάρτα ήχου.