- Πόντοι
- 38
Φαντάζομαι ότι το μπάσο δεν πρέπει κατά τη γνώμη σου να παίζει με αξίες μικρότερες του τέταρτου έτσι? Άντε όγδοο στα πολύ HI!!! :-X Θα συμφωνήσω με τον Νέστορα... Και στα 3 ποστ του!!
Nestoras είπε:
Offtopic: Sf ποιο γυαλί είναι αυτό που φοράς στο κλιπάκι? Classy & vintage ;D
LK είπε:Δε με λες λεβέντη ;D; Το «Θα σε αγγίξω», παίζει να δω πουθενά το βιδεον που είναι ωραίον ή με την καμία; 8)
Το video το έχεις;
Εμ γιατί νομίζεις ότι ψάχνει το βίντεο ο άλλος? ;D ;D ;DTι κορίτσαρος είναι αυτός του βίντεο;
AMERICAN OPTICAL του 1969.... ;D ;D (ηταν του πατερα μου και τα εχω μια ζωη.... ;D)Suede είπε:Sf ποιο γυαλί είναι αυτό που φοράς στο κλιπάκι? Classy & vintage
αχ,μη ξυνεις πληγες.... :'( ;DΑλήθεια είχατε σκεφτεί ποτέ να βγάλετε έναν δίσκο με άλλο guest σε κάθε τραγούδι; Αν είχε 10-12 τραγούδια "Καφάσηδες" θα τα έσπαγε πολύ χοντρά...
Aν για κάτι είμαι υπερήφανος, είναι για το αυτί μου.Superfunk είπε:...παντως δεν ακουω καποια ομοιοτητα ετσι κι αλλοιως...,παντως καποτε το ειχε παρουσιασει το αλμπουμ στην εκπομπη του και μαλλον δεν ακουσε και αυτος... ;D
και της γυναικας σου και του παιδιου σου......γι'αυτο τους επιστρατευσεςNestoras είπε:Aν για κάτι είμαι υπερήφανος είναι για το αυτί μου.![]()
Θα ερθεις μαρτυρας στο δικαστηριο?? ;DNestoras είπε:Ο Superfunk είναι ένας απ' τους άλλους 2. ;D
Aν για κάτι είμαι υπερήφανος, είναι για το αυτί μου.![]()
Aν μου δώσεις εκείνη τη SB Strat CS 69 που έχεις, πολύ ευχαρίστως. 8)Superfunk είπε:Θα ερθεις μαρτυρας στο δικαστηριο?? ;D
...θα ομολογήσω ότι θές!!! ;D ;DNestoras είπε:Aν μου δώσεις εκείνη τη SB Strat CS 69 που έχεις, πολύ ευχαρίστως. 8)...
Να την ειχα κι ολας καλα θα'τανε (θα την πουλαγα και θα επαιρνα σε κανα 3μηνο κανα διαμερισμα στο Κολωνακι ή καμμια πολυκατοικια στην Αγ.Παρασκευη....)..αλλουνου ητανε...Aν μου δώσεις εκείνη τη SB Strat CS 69 που έχεις, πολύ ευχαρίστως
Ποιος εγραψε το Satisfaction?Ε? ΠΟΙΟΣ? ;D...θα ομολογήσω ότι θές!!!
να έχω τη βοήθεια του κοινού?...Superfunk είπε:Ποιος εγραψε το Satisfaction?Ε? ΠΟΙΟΣ? ;D
Verse:E-Dm-(εναλλαγη με Dsus4 στο ιδιο μετρο) -Am -(εναλλαγη με C6 στο ιδιο μετρο) CH: D-G(x2)-Am (εναλλαγη με D6 στο ιδιο μετρο) -Em(x4)messalion είπε:τα ακορντα θα μου τα στειλεις ή θα πρεπει να σου φιλησω το χερι σαν αλλος πατερ φεντέριος ?