Aμα σου πω οτι δεν με ξετρελαιναν ποτε οι μεταλλικα...? :lol:Kill 'em all - (τι ποιων ρε;;;;; )Τhrash
Τι περιμένετε να διαβάσετε; Δεν έχετε τον εν λόγω δίσκο;;; ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΔΙΣΚΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!
Aμα σου πω οτι δεν με ξετρελαιναν ποτε οι μεταλλικα...? :lol:Kill 'em all - (τι ποιων ρε;;;;; )Τhrash
Τι περιμένετε να διαβάσετε; Δεν έχετε τον εν λόγω δίσκο;;; ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΔΙΣΚΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!![]()
Nαι-ναι, ειμαι του αλλου σογιου! :lol: :lol: :lol:Aμα σου πω οτι δεν με ξετρελαιναν ποτε οι μεταλλικα...? :lol:Kill 'em all - (τι ποιων ρε;;;;; )Τhrash
Τι περιμένετε να διαβάσετε; Δεν έχετε τον εν λόγω δίσκο;;; ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΔΙΣΚΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!![]()
Τι???με τους άλλους είσαι????τους Maidenαίους????? :lol: :lol: :lol:
Oσο υπαρχουν οι Slayer, δεν με απασχολει ποιος *εφηυρε* το thrash, αλλα ποιος το παιξε καλυτερα :wink: .Εγώ μπορεί να είμαι maidenικός αλλά μου έμαθαν να σέβομαι κάποιες στοιχειώδεις (τουλάχιστον) αξίες.....¶λλωστε ποιοι εφηύραν τον όρο thrash metal;;;Έτσι λοιπόν κάποια μεγαθήρια τα σεβόμαστε νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων...
Προλαβαίνεις πριν κλείσουν τα δισκάδικα....Τρέχα!
καλά κρασά άκου Haunted σα δε ντρεπόμαστε λέω γωαλλά τι να περιμένεις απ τον forensick :lol:
ρε ακούστε κλασικά πράγματα να γουστάρετε
Autopsy
Dark Angel
Death Angel
Dismember
DRI
Exhorder
Exhumed
Helstar
Hirax
Living Death
S.O.D.
M.O.D.
Municipal Waste
Napalm Death
Overkill
Onslaught
Nuclear Assault
Necrodeath
Pestilence
Possessed
Razor
Repulsion
Rumble Militia
Sabbat
Sarcofago
Suicidal Tendencies
Tankard
Testament
Vio-Lence
ωχ κάποιος το παράχεσε
ok sorry πωρώθηκα
άντε αρκετή επιμόρφωση έπεσε σήμερα :lol:
Ουωχ αυτοί είναι: http://www.myspace.com/agallochΑν κολλήσεις κάπου στείλε πμ.