otto## είπε:
Μιλάω με Μποναμάσα εδώ? Μιλάω με Ρίτσι Μπλακμορ? Τι δική σου άποψη γράψε, δικό σου βίωμα, όχι τι είπε ο Σατριάνι.
Κι εγώ δεν ανάφερα Σατριάνι ούτε Ρίτσι. Να διαβάζεις προσεκτικότερα (αφού αρχίσαμε τις προστακτικές - εκτός αν θες να επανέλθεις στην ευπρέπεια και στο netiquette)
Κι επειδή δεν μπορείς να πεις τον πόνο σου στους διάσημους αγαπημένους μας κιθαρίστες που χρησιμοποιούν όργανα - διαστημόπλοια, θα την πληρώσουμε εμείς ο άμαχος πληθυσμός;
Σοβαρέψου. (ουπς, κι άλλη προστακτική)
Επί της ουσίας γράφεις παραπάνω:
// Τώρα αυτό που λες ότι οι μεγαλύτεροι κιθαρίστες παίζουν με custom shop δε μου φαίνεται ότι στέκει. Ότι μπορεί να παίζουν με custom custom κιθάρες ναι, αλλά ότι πήρε τηλέφωνο ο clapton τη fender για να παραγγείλει custom shop δε νομίζω.//
Εντάξει, αφού το νομίζεις, έτσι θα είναι. Ποιος να διαφωνήσει
// Επίσης άκυρο αυτο που λες για Stagg και ΗΒ. Μηδενισμός στα όρια του τρόλινγκ. Δηλαδή ή custom shop ή καυσόξυλο. Απορώ με μερικούς πως σκέφτεστε.//
Κι εγώ το ίδιο. Απόδειξη ότι έχω ακριβώς αυτές τις δύο κιθάρες και καθόλου δεν θέλησα να τις μειώσω. Απλά μου κάνει εντύπωση που ελάχιστοι από τους αγαπημένους μου κιθαρίστες παίζουν με τέτοιες, αλλά πρτιμάνε κάτι tailor-made στα μέτρα τους καστομιές.
Μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται γιατί δεν σε διαβάζουν στο Νοίζ.
Γι' αυτό λέω, αν εσένα δεν σου κάνει διαφορά, είναι προφανώς επειδή δεν κάνει διαφορά στη μουσική που θές να παίξεις/παίζεις. Για αυτούς που ακούμε όμως, φαίνεται ότι κάνει.
Σόρι αν αισθάνεσαι ότι αυτό σε μειώνει, δεν έχει προσβλητική χροιά. Απλώς όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται λένε.