- Πόντοι
- 398
Εγώ πάλι βλέπω όλους να προσπαθούν για το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λες - να προσπαθούν δηλαδή να πείσουν , σε ένα thread για vintage όργανα, ότι τα vintage όργανα ή ο "αρχικός τρόπος" αν θες, να κάνεις ορισμένα πράγματα, είναι όχι απλά ξεπερασμένος, αλλά και υποδεέστερος της ποστ μοντερν κιθάρας τους που πετάει σπίθες και ραπανάκια. (νταξ' εσύ είσαι ο πιο μετριοπαθής (με το "δεν είναι περισσότερο πιθανό να έχει καλύτερο ήχο" το σώζεις).Superfunk είπε:Ειναι απολυτα πιθανο καποια vintage κιθαρα να εχει φανταστικο ηχο κανεις δεν αντιλεγει σε αυτο,δεν ειναι ομως ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ πιθανο να εχει φανταστικο ηχο απο μια κιθαρα που κατασκευαστηκε το 2015..
Απο την αλλη ΞΑΝΑ-λεω οτι αν καποιος οντως πιστευει οτι τα vintage οργανα ειναι "καλυτερα" δεν υπαρχει απολυτως κανενας λογος να προσπαθησεις να τον πεισεις για το αντιθετο...live & let live
+100
Προσωπικά, έχω βάλει ένα tremolo block από strat του 92 στην καημένη Squier μου, και ο ήχος άλλαξε (δεν λέω "βελτιώθηκε" για να μη θυμώσουν τα πλαστικά αυτιά του φόρουμ) άρδην.
Γνώμες από τα custom shop και τους λούθιερ είναι απορριπτέες εδώ, δηλαδή, για να καταλάβω και είναι αποδεκτές οι τρολιές των επιστημόνων τoυ μοδελλινγ και του youtube;
Το thread επαναλαμβάνω, λέγεται "Γιατί vintage εξοπλισμός;" Δεν λέγεται "ΌΧΙ στον vintage εξοπλισμό". Ως αναγνώστης που δεν έχω τίπτοα vintage ο καημένος, περίμενα να διαβάσω γνώμες σαν κι αυτό το αρθράκι της παλαίωσης που σας λίνκαρα. Ή για συγκροτήματα που αναπαράγουν τέτοιον ήχο (έχει ακούσει κανείς σας neo-garage?) Οφείλω να σας πω όμως ότι το ξεσκίσατε το ζήτημα. Εϋγε!