Γιατι οι γυναίκες κιθαρίστριες δεν έχουν ..

gvour είπε:

Σκάνδαλο! Πάνω από το 7ο τάστο δεν ανέβηκε η ανάφτρα!

Ντροπή ρε παιδιά!

Καλές γιορτές!

ΥΓ.

Σύμπλεγμα κατωτερότητας και μόνο αυτό δημιουργεί τους κάθε είδους απεχθείς, γελοίους έως και επικίνδυνους Ελληνάρες, - μερικοί από τους οποίους εξελίσσονται στα σύγχρονα τέρατα -, με εκφράσεις επιθετικότητας προς κάθε τι διαφορετικό και ψευδαισθήσεις μεγαλείου βασισμένες στην απόλυτη και θλιβερή άγνοια.

fusiongtr είπε:
Που 'σαι ρε Παράγκα να δεις τι γίνεται.

Έφυγες εσύ κι εδώ γ@$%^%$μαστε.
Καλό είναι αυτό φίλοους λαίμαι, μη γυμνάζεις μόνο το καρπό, γύμνασε και κανά άλλο όργανο  ;D ;D ;D

Πάω να μαζέψω κανά μούρο πεσμένο να γυμνάσω καρπό λαίμαι

samy paraga είπε:
Πάω να μαζέψω κανά μούρο πεσμένο να γυμνάσω καρπό λαίμαι
Αφεντικο,ευχομαι η γυμναστικη να αποδωσει καρπους! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
μη γυμνάζεις μόνο το καρπό, γύμνασε και κανά άλλο όργανο 
Δεν γυμνάζω πια τον καρπό φίλοους, όσο για το άλλο όργανο, το έχω ταράξει στο κατούρημα από τις μπύρες λαίμαι.

super_chump είπε:
Και εγω σε αγαπαω ρε μωρο.
  Πέρα από την "πλακίτσα", μόνο γι αυτό chump έπρεπε, κατά την γνώμη μου, να φύγετε "κύριε" να πάτε αλλού >:(  ότι πιο φαλλοκρατικό-σωβινιστικό διάβασα στο Νοιζ, 5 χρόνια τώρα.

Και προς αποφυγη παρεξηγησεως,αν και νομιζω ηταν σαφες,ειπα "κοριτσακι"

για την κοπελιτσα του βιντ που εβαλα διοτι ειναι 16 χρονων,κοριτσακι τη λες.

gvour είπε:
Και προς αποφυγη παρεξηγησεως,αν και νομιζω ηταν σαφες,ειπα "κοριτσακι"

για την κοπελιτσα του βιντ που εβαλα διοτι ειναι 16 χρονων,κοριτσακι τη λες.
  Εσένα δεν σε παρεξηγούμε, άσε που ξέρουμε που μένεις........ ;) :-*

Ουάο, μόλις διάβασα ότι η αγαπημένη μου Σέρβα, έχει μια ελληνικής καταγωγής στα κίμπορντς... (αν και όχι με το παρακάτω line-up_).

Ana Popovic (Serbia) and Band (Holland); Ronald Jacob Jonker (bass, vocals), Stephane Avellaneda (drums), Michele Papadia (keyboard, piano)

Popović and her four-piece band are booked all over the globe, playing major blues / jazz and rock festivals. She has shared a stage with B.B. King, Buddy Guy, Solomon Burke, Jonny Lang, Sonny Landreth, Ronnie Earl, Koko Taylor and Robert Cray.

Όμορφη δεν τη λες, άσχημη δεν είναι, ποιος νοιάζεται όμως, όταν έχεις τέτοια μπάντα και όταν στην κιθάρα σπέρνει... (προσωπικά πιο πολύ του στυλ μου είναι ο ... μπασίστας της λολ)

http://youtu.be/BPu_zKj8Gjk

Tamtam είπε:
Ουάο, μόλις διάβασα ότι η αγαπημένη μου Σέρβα, έχει μια ελληνικής καταγωγής στα κίμπορντς... (αν και όχι με το παρακάτω line-up_).

Ana Popovic (Serbia) and Band (Holland); Ronald Jacob Jonker (bass, vocals), Stephane Avellaneda (drums), Michele Papadia (keyboard, piano)

Popović and her four-piece band are booked all over the globe, playing major blues / jazz and rock festivals. She has shared a stage with B.B. King, Buddy Guy, Solomon Burke, Jonny Lang, Sonny Landreth, Ronnie Earl, Koko Taylor and Robert Cray.

Όμορφη δεν τη λες, άσχημη δεν είναι, ποιος νοιάζεται όμως, όταν έχεις τέτοια μπάντα και όταν στην κιθάρα σπέρνει... (προσωπικά πιο πολύ του στυλ μου είναι ο ... μπασίστας της λολ)

http://youtu.be/BPu_zKj8Gjk

Στο 0.28 νόμιζα τον χτύπησε το ρεύμα χαχαχαχαχ :)

Να ποστάρω και γω ενα οβίδεο

[flash=200,200]

Κατα τ'αλλα, do not feed the trolls - αλλιώς μη διαμαρτύρεστε :)

Πάντως, Tamtam, μέσα από όλο αυτό μου βγήκε και κάτι καλό, έμαθα την Ana Popovic :o :o :o

Στο 0.28 νόμιζα τον χτύπησε το ρεύμα χαχαχαχαχ

Ελα ρεε... έχει πολλά κουνούπια - αν δεις σε όλο το κομμάτι τους γυροφέρνουν!

HEART ρε φίλε, τι μου θύμισες. Έχω βινύλια λαίμαι!

Πάρε και ένα πιο πρόσφατο να γουστάρουμε (ο Robert πάντως δάκρυσε) Η Ann και η Nancy (Wilson) έχουν πολλά κιλά  :o :o για να παίξουν το ακόλουθο με τον γιό του Bonham μπροστά στους Led Zep...

Tamtam είπε:
Στο 0.28 νόμιζα τον χτύπησε το ρεύμα χαχαχαχαχ

Ελα ρεε... έχει πολλά κουνούπια - αν δεις σε όλο το κομμάτι τους γυροφέρνουν!

HEART ρε φίλε, τι μου θύμισες. Έχω βινύλια λαίμαι!

Πάρε και ένα πιο πρόσφατο να γουστάρουμε (ο Robert πάντως δάκρυσε) Η Ann και η Nancy (Wilson) έχουν πολλά κιλά για να παίξουν το ακόλουθο με τον γιό του Bonham μπροστά στους δυο Led Zep...

Δε ξέρω, γυναίκες σαν την Nancy Wilson, με την παρουσία τους και την μουσικότητα τους, ειναι σκετος έρωτας.

Το χω δει το tribute, συγκινητικό.. 30 χρόνια μετά παραμένουν το ίδιο αιθέριες, δύσκολα το συναντας αυτό :)

MAKEUP ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛ;;;; ΕΝΤΕΚΑΠΟΝΤΕΣ;;;;

Κι εδώ η ατάλαντη(τουλάχιστον) Bonnie Raitt φλερτάρει φέρνοντας σε δύσκολη θέση η ξιπασμένη,τον SRV.

cigaret13 είπε:
Πάντως, Tamtam, μέσα από όλο αυτό μου βγήκε και κάτι καλό, έμαθα την Ana Popovic :o :o :o
Για δες κι αυτή ρε Φώτη και πες μου!

Σε ένα εντελώς άλλο context, συνιστώ σε όλους όσους αγαπούν τη μουσική και τις ιστορίες πίσω απ' αυτή, να δουν αυτό το ντοκιμαντέρ. "20 Feet Το Stardom".

Αφορά τις backing vocalists που ήθελαν και κάποιες που από επιλογή δεν έγιναν ποτέ διάσημες, δεν βγήκαν μπροστά. Μιλάμε για τύπισσες όπως η Μέρι Κλέιτον που την ξύπνησαν μες τη νύχτα , έγκυο, να τραγουδήσει τα τρομερά φωνητικά που ακούμε 50 χρόνια μετά στο Gimme Shelter των Rolling Stones... Mιλάμε για τύπισσες σαν τη Λίζα Φίσερ ... Aυτή δεν είχαν και στη συναυλία τους στην Αθήνα που ο Τζάγκερ είχε πέσει στα 4 και της έγλυφε το δάχτυλα των ποδιών επί σκηνής;

Δείτε αυτό το βίντεο αν δεν το έχετε δει ...

http://youtu.be/slu1QLBncPU

Χάλια, Στράτο, χάλια. Λεπτός καρπός, μικρά δάχτυλα, fender με μονοπήνιους, χάλια σου λέω..... ;D ;D ;D  Θεούλης η μικρή..... :o

fusiongtr είπε:
Για δες κι αυτή ρε Φώτη και πες μου!

Πω ρε φίλε ΑΥΤΗΝ έψαχνα από το απόγευμα!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
9
Εμφανίσεις
1K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back