+1000vasilisgeo72 είπε:Τι μαλακιες εχω διαβασει σε αυτο το θέμα.Υπαρχει και το Fb αφήστε το noiz εδω είναι για μουσικους και μουσικόφιλους και τετοιες αποψείς ειναι για παιδακια που ψαχνουν ...μπινελικια![]()
ελεος μην το συνεχίζεται .Το μόνο καλό τα βίντεο που ποσταρανε τα παιδια.Κυριοι εσεις που νομιζεται οτι είστε γεννημενοι κιθαρίστες αφήστε τις παπαριες και παίξτε..ουτε 10χρόνα δεν λενε τετοιες βλακίες...
δεν εγραψα τετοιο πραγμα, το 90% των ροκ συγκροτηματων που ακουω για καποιο λογο εχουν γυναικεια φωνητικα… αλλα δεν επρεπε να γραψω ‘’λεσβια’’ γιατι παρεξηγηθηκε… επρεπε να πω δεν ταιριαζει στο γυναικειο φυλο αυτος ο ρολος κατα τη γνωμη μου πανταTamtam είπε:, θα της έλεγες να μην ασχοληθεί με την ηλεκτρική γιατί θα μοιάζει με λεσβία, έτσι;
Παρτηνblue monk είπε:εγω παντως τη γυναικα τη θελω τραγουδιαρα και την μπιρα κρυα
οτι κανουν τα σερνικα, τα κανουν για να γυρισει να κοιταξει η θηλυκια.....εννοω ολα ομως,..
vasilisgeo72 είπε:Εαν αυτή δεν βγάζει τσαμπουκα τοτε βγαλτε τον εσεις... και ανεβάστε το να το δούμε ...ο λόγιας πέθανε
Lord of the TrollsKanimothrios είπε:[move] ;D Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική ;D[/move]
![]()