Γιατι οι γυναίκες κιθαρίστριες δεν έχουν ..

καταλαβαινω γιατι το κανει, εχει να κανει με το φεμινιστικο κινημα, απλα δεν της παει… αυτο λεω

Αντίδια καταλαβαίνεις. Η τέχνη δεν έχει "γιατί".

Οι γονείς μου μου έλεγαν να μην γίνω ροκάς γιατί θα γίνω αλήτης και ναρκομανής. Εσύ το πήγες ένα βημα παραπίσω στο Μεσαίωνα. Αν είχες κόρη δηλαδή, και ήθελε να παίξει κιθάρα, θα της έλεγες να μην ασχοληθεί με την ηλεκτρική γιατί θα μοιάζει με λεσβία, έτσι;

Τι μαλακιες εχω διαβασει σε αυτο το θέμα.Υπαρχει και το Fb αφήστε το noiz εδω είναι για μουσικους και μουσικόφιλους και τετοιες αποψείς ειναι για παιδακια που ψαχνουν ...μπινελικια :( :(ελεος μην το συνεχίζεται .Το μόνο καλό τα βίντεο που ποσταρανε τα παιδια.Κυριοι εσεις που νομιζεται οτι είστε γεννημενοι κιθαρίστες αφήστε τις παπαριες και παίξτε..ουτε 10χρόνα δεν λενε τετοιες βλακίες...

vasilisgeo72 είπε:
Τι μαλακιες εχω διαβασει σε αυτο το θέμα.Υπαρχει και το Fb αφήστε το noiz εδω είναι για μουσικους και μουσικόφιλους και τετοιες αποψείς ειναι για παιδακια που ψαχνουν ...μπινελικια :( :(ελεος μην το συνεχίζεται .Το μόνο καλό τα βίντεο που ποσταρανε τα παιδια.Κυριοι εσεις που νομιζεται οτι είστε γεννημενοι κιθαρίστες αφήστε τις παπαριες και παίξτε..ουτε 10χρόνα δεν λενε τετοιες βλακίες...
+1000

Tamtam είπε:
, θα της έλεγες να μην ασχοληθεί με την ηλεκτρική γιατί θα μοιάζει με λεσβία, έτσι;
δεν εγραψα τετοιο πραγμα, το 90% των ροκ συγκροτηματων που ακουω για καποιο λογο εχουν γυναικεια φωνητικα…  αλλα δεν επρεπε να γραψω ‘’λεσβια’’ γιατι παρεξηγηθηκε…  επρεπε να πω δεν ταιριαζει στο γυναικειο φυλο αυτος ο ρολος κατα τη γνωμη μου παντα

μη τα κανετε ολα τοσο δραματικα μορεεεεεεεεεεεεε

Εαν αυτή δεν βγάζει τσαμπουκα τοτε βγαλτε τον εσεις... και ανεβάστε το να το δούμε ...ο λόγιας πέθανε

Δεν ταιριάζει η κιθάρα; Τι ακριβώς "δεν ταιριάζει" στην Sheryl Crow; Ή στη Lita Ford; Ή σε όλες αυτές που ποστάραμε; (δε συνεχίζω)

Αν είσαι όμορφη, σου λένε ότι εξαργυρώνεις την ομορφιά σου για να δειχθείς ως μουσικός.

Αν είσαι πιο raw (pardon my french)  σου λένε ότι μοιάζεις με λεσβία.

Τελικά αξίζουν τίποτα αυτές οι γυναίκες ή είναι μόνο για να σας κάνουν παιδιά και κανα φαγητό το μεσημέρι;

Αν συνεχίσεις λίγο ακόμη, μπορώ να σου βρω και τι ψηφίζεις.

εγω παντως τη γυναικα τη θελω τραγουδιαρα και την μπιρα κρυα

οτι κανουν τα σερνικα, τα κανουν για να γυρισει να κοιταξει η θηλυκια.....εννοω ολα ομως,.;).

Καληνυχτα κι από εμένα Βασίλη.

Είμαι εδώ και χρόνια ερωτευμενος με αυτό το κορίτσι, έχω όλα της τα άλμπουμ και την γνωρισα και στην Ιταλία, αλλά δυστυχώς δεν βγαίνει με άντρες.

Ειναι από τις άλλες που όπως θα έλεγε και ο μπλου μονκ και όπως μπορούμε να δούμε και όλοι δεν έχουν θηλυκότητα επειδή παίζουν κιθάρα ή επειδή είναι lesbian ή επειδή δεν τους ταιριάζει η κιθάρα αν δεν είναι... μπερδεύτηκα.

Ξυπνήστε οέο

http://youtu.be/AwkyDyyFrIc

vasilisgeo72 είπε:
Εαν αυτή δεν βγάζει τσαμπουκα τοτε βγαλτε τον εσεις... και ανεβάστε το να το δούμε ...ο λόγιας πέθανε

Είναι απορίας άξιο πώς μπορεί κάποιος (ή κάποιΑ) να βγάλει (και με επιτυχία) ΑΥΤΟ το σόλο χωρίς ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ σύσπαση προσώπου, ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ έκφραση συναισθήματος, Τ Ι Π Ο Τ Ε, Μ Η Δ Ε Ν, N A D A, N I C H T,  Ν U L L

gdevelek μάλλον επειδή δεν το νιώθει.

Ή ίσως, για τον ίδιο λόγο που εξαφανίστηκε από το youtube.

Διαλέγεις και παίρνεις.

Είναι απορίας άξιο πώς μπορεί κάποιος (ή κάποιΑ) να βγάλει (και με επιτυχία) ΑΥΤΟ το σόλο χωρίς ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ σύσπαση προσώπου, ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ έκφραση συναισθήματος, Τ Ι Π Ο Τ Ε, Μ Η Δ Ε Ν, N A D A, N I C H T,  Ν U L L

Συμφωνώ...καμια εκφραση.. όμως στα φτωχα μου αυτιά μου φτάνει το συναίσθημα

Πάρτε άλλη μια ανέκφραστη, χωρίς φήλινγκ δηλαδή όπως θα το ήθελε ο gdevelek - ενδεχομένως με συσπάσεις προσώπου κλπ. (μην τα ξαναλέμε).

Αντιλαμβάνεστε πόσο γελοία είναι όλα αυτά με τα οποια ασχολείστε μερικοί έτσι;

Όταν δεν σας φτάνει ούτε αυτό που ακούτε και βλέπετε για να παραδεχτείτε την αξία κάποιου, και ψάχνετε μεμπτά στο ... τίποτα (ότι δεν κάνει μορφασμούς σαν τον BB King ας πούμε; Σαν τον Edge;) απλά μαρτυράτε την προκατάληψη που σας χαρακτηρίζει.

Και αυτό σας κάνει μάλλον να είστε θλιβεροί και λίγο μικρόψυχοι.

εγω πάντως, οπουδήποτε κι αν έβλεπα αυτές τις περφόρμανσις θα έμενα μέχρι το τέλος του σόου. Κι ας μην παίζανε βλέφαρο οι κυρίες, δεν θα έμενα για τα ωραία τους μάτια, αλλά για τη μουσική - ίσως εκεί να βρίσκεται και ολη η διαφορά μας.

[move] ;D Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική ;D[/move]

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Υ.Γ. Τα screenshots προέρχονται από έτερο "ανοιχτό" forum,όπου ο τρώω μούρα παίζω sepultura έστειλε 2-3 mods στο τρελοκομείο ;D

Kanimothrios είπε:
[move] ;D Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική ;D[/move]

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Υ.Γ. Τα screenshots προέρχονται από έτερο "ανοιχτό" forum,όπου ο τρώω μούρα παίζω sepultura έστειλε 2-3 mods στο τρελοκομείο ;D
Lord of the Trolls

Πάω να πλύνω τα χέρια μου. Χρειάστηκε να σκάψω πολύ βαθιά στο θρεντ για να καταλάβω το ποστ του κανιμώθριου. Ήξερα ότι πέφτει το κάρμα, δεν ήξερα ότι πάει και μείον!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
9
Εμφανίσεις
1K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back