- Πόντοι
- 48
έτσι όπως πάνε τα πράγματα, κατά παχύ έντερο μεριά, μας κόβω 8)audiokostas είπε:Σε ποιο σημείο;
έτσι όπως πάνε τα πράγματα, κατά παχύ έντερο μεριά, μας κόβω 8)audiokostas είπε:Σε ποιο σημείο;
Η φιλοσοφια δεν θεραπευει αρρωστιες ? LOLtheoctapus είπε:Μα αυτό δεν λέμε τόσα πόστς τώρα, αν τα μαθηματικά έχουν φυσική υπόσταση
Την φιλοσοφία την εκτιμώ όσο λίγα πράγματα σ' αυτόν τον κόσμο, για να μην παρεξηγηθώ. Αλλά όπως όλα έχουν συγκεκριμένη θέση έτσι κι αυτή. Να στο πω διαφορετικά. O Jordan ήταν ο μεγαλύτερος μπασκετμπολιστας όλων των εποχών αλλά αν έπαιζε ποδόσφαιρο με τον Μαραντόνα π.χ. δεν θα ήξερε που να κρυφτεί (φαντάζομαι). Για ποδοσφαιριστής λοιπόν δεν κάνει. Έτσι και η φιλοσοφία όσο σημαντική και να είναι, όσο πλουραλισμό και να έχει να παρουσιάσει δεν θα μπορέσει ποτέ π.χ. να θεραπεύσει μια αρρώστια ή να φτιάξει μια βάση στον Άρη. That simple.
Οπότε δεν ξέρω αν τα μαθηματικά είναι μέρος του κόσμου, αν κάποιος το αποδείξει πειραματικά θα ξαναγράψω εδώ το πόστ τομή "Είμαι μ@λ@κ@ς" ;D. Ως τότε δεν μπορώ να το δεχτώ σαν γεγονός (σημειωτέων ότι κανένας επιστήμονας δεν το έχει δεχτεί σαν γεγονός, απολύτως κανένας, γιατί πολύ απλά δεν έχει αποδειχτεί ποτέ. Όλα είναι μια συζήτηση.)
Πάνο, ειλικρινά δεν ξέρεις πόσο κρατιέμαι αλλά βλέπεις θα μας πούν και παράξενους.
Εμένα μου βγάζει χημφία. Τι κάνω λάθος Δάσκαλε;panoslydios είπε:Η αλχημεια=χημεια+φιλοσοφια.
Θα μπορούσες να μας κατονομάσεις κάποιους από τους μεγάλους αλχημιστές του παρελθόντος (ή και του παρόντος, αν κάποιος ασχολείται με την αλχημεία, σήμερα), καθώς και τα επιτεύγματα αυτών;panoslydios είπε:Nα σου φερω για παραδειγμα και μια απο τις πιο αρχαιες επιστημες.
Η αλχημεια=χημεια+φιλοσοφια.
mustafank είπε:Θα μπορούσες να μας κατονομάσεις κάποιους από τους μεγάλους αλχημιστές του παρελθόντος (ή και του παρόντος, αν κάποιος ασχολείται με την αλχημεία, σήμερα), καθώς και τα επιτεύγματα αυτών;
Παιζεις blues με jackson και emg.audiokostas είπε:Εμένα μου βγάζει χημφία. Τι κάνω λάθος Δάσκαλε;
http://en.wikipedia.org/wiki/Paracelsusmustafank είπε:Θα μπορούσες να μας κατονομάσεις κάποιους από τους μεγάλους αλχημιστές του παρελθόντος (ή και του παρόντος, αν κάποιος ασχολείται με την αλχημεία, σήμερα), καθώς και τα επιτεύγματα αυτών;
Blues = παρελθόν και παρόν και πιθανόν και μέλλονpanoslydios είπε:Παιζεις blues με jackson και emg.
Θα σου λεγα τι να το κάνεις το LOL άλλα έχε χάρη. Τόσος κοσμάκης έχασε την ζωή του γιατί πίστευε "θεραπευτές" αλλά αυτό το ξεχνάμε. Μάλλον κάτι δεν έκαναν καλά, έτσι δεν είναι;panoslydios είπε:LOL
Οι μεγαλυτεροι θεραπευτες εχουν βαθυ φιλοσοφικο υποβαθρο,που αν τους ελλειπε
αμφιβαλλω αν θα ονομαζονταν θεραπευτες.
Παλι μιλας μιμητικα.theoctapus είπε:Θα σου λεγα τι να το κάνεις το LOL άλλα έχε χάρη. Τόσος κοσμάκης έχασε την ζωή του γιατί πίστευε "θεραπευτές" αλλά αυτό το ξεχνάμε. Μάλλον κάτι δεν έκαναν καλά, έτσι δεν είναι;
Σωστό...απλά τότες πεθαίνανε στα...30 ενώ σήμερα πάει ο γέρος 85-90...και δε λέει να φύγει και καταρρέει το ασφαλιστικό!!! 8)panoslydios είπε:Γι αυτο οι ''επιστημονες'' δεν ξερουν ουτε τα βασικα, και παμε 1000 χρονια πισω απο αποψη υγειας.
Γέροντα πρόσεχε τα τσάκρα σου μη σκιστούν . Κάνε μεντιτέισον και ξέχνα το Στουρνάρα .Όχι δεν έχεις πισίνα ,έχεις υδατοδεξαμενή ;Dmarathon είπε:Σωστό...απλά τότες πεθαίνανε στα...30 ενώ σήμερα πάει ο γέρος 85-90...και δε λέει να φύγει και καταρρέει το ασφαλιστικό!!! 8)
Ναι αλλά πεθαίνανε ευτυχισμένοι ξέροντας την Αλήθεια. Τώρα κυνηγάμε τα υλικά αγαθά, έχουμε ξεχάσει την ουσία της ζωής. Βέβαια τρεχούμενο νερό, ηλεκτρικό και χέστρα με καζανάκι τα θέλω να σου πω την αλήθεια, συγνώμη.marathon είπε:Σωστό...απλά τότες πεθαίνανε στα...30 ενώ σήμερα πάει ο γέρος 85-90...και δε λέει να φύγει και καταρρέει το ασφαλιστικό!!! 8)
H προσπαθεια σου να δημιουργησεις ιεραρχια σε πραγματα οπου δεν μπορει να υπαρξει(οπως η μουσικη σαν θεραπευτικα κυματα) δειχνουν οτι πρεπει να αλλαξειςaudiokostas είπε:Blues = παρελθόν και παρόν και πιθανόν και μέλλον
ΕMG = Ναι, προς το παρόν, στο 32" το Custom
Jackson = Το κρυφοκοίταξες μάλλον στο μέλλον. Εγώ από κει μόλις γύρισα δεν το δα αλλά δεν ξαναγυρνάω γιατί πήγε 5 και βαριέμαι.
Δάσκαλε, με έχεις τόσο άνετα που ρίχνω κέρμα στο παγκάρι της Εκκλησίας σου και γονυπετής υποκλίνομαι.
Δεν θα μπω σε σοβαρή κουβέντα αλλά, αν δεν μας δουλεύεις ψιλό γαζί, τα έχεις πάρα πολύ μπερδεμένα.Ρομαντικά μεν, χαμός στο ίσωμα δε.
Και ειδικά οι μεσαιωνικοί αλχημιστές ψάχναν να κάνουνε τα σίδερα χρυσάφι.
Του το έχω πει κι εγώ ,αλλά δεν με ακούει,να φανταστείς ακόμη φοράει τραγιάσκα και κυκλοφορεί με τρύπια εξάτμιση .panoslydios είπε:H προσπαθεια σου να δημιουργησεις ιεραρχια σε πραγματα οπου δεν μπορει να υπαρξει(οπως η μουσικη σαν θεραπευτικα κυματα) δειχνουν οτι πρεπει να αλλαξεις
εντελως τον τροπο μεσα απο τον οποιο βλεπεις τη μουσικη.
Φίλος...θα σου υπενθυμίσω ότι στην ηλικία του panoslydios ήμην γκουρού και ντεβαντίπ!!!samy paraga είπε:Γέροντα πρόσεχε τα τσάκρα σου μη σκιστούν . Κάνε μεντιτέισον και ξέχνα το Στουρνάρα .Όχι δεν έχεις πισίνα ,έχεις υδατοδεξαμενή ;D
Αυτο το νημα,επιβεβαιωσε την ενδομυχη αποψη που ειχα για τους ''μουσικους''theoctapus είπε:Άσ' το Πάνο, κάποια στιγμή δυστυχώς θα φας τα μούτρα σου και τότε θα 'ναι αργα. Σου εύχομαι ειλικρινά να μην σου γυρίσει η τύχη. Καλή καρδιά.
Ναι αλλά πεθαίνανε ευτυχισμένοι ξέροντας την Αλήθεια. Τώρα κυνηγάμε τα υλικά αγαθά, έχουμε ξεχάσει την ουσία της ζωής. Βέβαια τρεχούμενο νερό, ηλεκτρικό και χέστρα με καζανάκι τα θέλω να σου πω την αλήθεια, συγνώμη.
Μη κάνεις καμμία πλάκα και συ και φύγεις όπως ο Κυρ Στέφανος και σε ψάχνουμε στα ΚΑΠΗ με τα κάλαντα....panoslydios είπε:Να ναι καλα η μικρη πλειοψηφια ,που με κανει να συνεχιζω να πιστευω στη Μουσικη
και στον ανθρωπινο χαρακτηρα.
Αυτό είναι μεγάλη Αλήθεια.panoslydios είπε:H προσπαθεια σου να δημιουργησεις ιεραρχια σε πραγματα οπου δεν μπορει να υπαρξει(οπως η μουσικη σαν θεραπευτικα κυματα) δειχνουν οτι πρεπει να αλλαξεις
εντελως τον τροπο μεσα απο τον οποιο βλεπεις τη μουσικη.
Εμείς εδώ έχουμε τον Superfunk...δες τη υπογραφή του ;Dpanoslydios είπε:Οι ανθρωποι ψαχνουν ,guru,