- Πόντοι
- 2,368
Έλα τώρα που δεν κΣερεις τι γράφει ο Περισσός..Αν γράφει ο Περισσός τα ίδια με εμένα
Σε τα μας; ?
Έλα τώρα που δεν κΣερεις τι γράφει ο Περισσός..Αν γράφει ο Περισσός τα ίδια με εμένα
Τα ίδια λέτε και σας διαψεύδουν μια ζωή οι εξελίξεις.Corrected.
Έγραψα μία λέξη, και απαντάς με μία σελίδα;Επιτέλους ΤΕΛΟΣ
Όλοι τα ξέρουν.Έλα τώρα που δεν κΣερεις τι γράφει ο Περισσός..
Σε τα μας; ?
Γράφω γρήγορα, όσο γρήγορα αραδιάζω νότες πατώντας τα πλήκτρα των SYNTHESIZER και των ΠΙΑΝΩΝ που υποτάσσονται στο μεγαλείο μου ακόμα και να έχω να παίξω μήνες.Έγραψα μία λέξη, και απαντάς με μία σελίδα;
Είμαι πολύ καλύτερος απ'΄ότι νόμιζα.
?
Ναι, αλλά αυτό το "αραδιάζω", φαίνεται.Γράφω γρήγορα, όσο γρήγορα αραδιάζω νότες πατώντας τα πλήκτρα των SYNTHESIZER και των ΠΙΑΝΩΝ που υποτάσσονται στο μεγαλείο μου ακόμα και να έχω να παίξω μήνες.
Οι λαοί αποφάσισαν.
Γύρισαν την πλάτη στις ΑΓΟΡΕΣ.
Άσε φίλοους, σου έχω καλύτερο: Εγώ θα πάρω το McCulloch να πάω να ρίξω κάνα-δυο Tilia platyphyllos, ο SF θα σκάψει να βγάλει μετάλλευμα για τις χορδές/κλειδιά/καβαλάρη (είδες, τον έχωσα στο σκάψιμο), εσύ θα... απαλλοτριώσεις τα χρώματα/νίτρα (είδες, σε έβαλα σε... επαναστατικό πόστο), θα μαζέψουμε τα υλικά και θα φτιάξουμε κούτσουρον σχεδόν τσάμπα.Μόνο έτσι θα πάψουν να ακριβαίνουν τα μουσικά όργανα
Κάτι μου λέει ότι αυτοί που τον ψηφίζουνε αυτόν, τον ψηφίζουνε γιατί ρωτάς τον ΑΛΛΟΝ "Ακρίβυνε η τυρόπιτα; Ναι ή όχι;" Και σου λέει "αν συνυπολογίσουμε τα κόστη ενέργειας, και τις εξελίξεις στη Σρι Λανκα, η τυρόπιτα έχει διορθώσει, αλλά ένας καλά τοποθετημένος επενδυτής δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα τυροπιτάσσετς του."Ναι ρε φίλε, ακρίβυνε η τυρόπιτα, δε μένει παρά να ψηφίσω εσένα που μας το είπες ?.
Δόξα τω θεώ όμως, το εκλογικό σύστημα επιτρέπει και στον τελευταίο αμορφωτο παρία να πει απλά "μαρές" "δεμαρές", χωρίς να έχει πάει στον πρινστον, και η γνώμη του μετράει εξίσου στην καταμέτρηση.
Υπάρχει και ένα πιο "προσγειωμένο στα δικά μας" πλαίσιο εξήγησης για τη σχετική αύξηση της τιμής της τυρόπιτας, όπου με τον όρο τυρόπιτα εννοώ το προϊόν που ενσωματώνει χαμηλή τεχνογνωσία, μερικώς εισαγόμενες πρώτες ύλες και το οποίο είναι τοπικής κατανάλωσης. Η τυρόπιτα σε αυτό το context είναι κατά βάση υπηρεσία.Κάτι μου λέει ότι αυτοί που τον ψηφίζουνε αυτόν, τον ψηφίζουνε γιατί ρωτάς τον ΑΛΛΟΝ "Ακρίβυνε η τυρόπιτα; Ναι ή όχι;" Και σου λέει "αν συνυπολογίσουμε τα κόστη ενέργειας, και τις εξελίξεις στη Σρι Λανκα, η τυρόπιτα έχει διορθώσει, αλλά ένας καλά τοποθετημένος επενδυτής δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα τυροπιτάσσετς του."
Εγώ από τις 8 σελίδες νήμα αυτό κρατάω. Ρε Κβαντική; Πώς το κάνεις αυτό ρε φίλε; Είσαι το νέο μου ίνδαλμα.στα 45 μου είμαι οικονομικά ανεξάρτητος και δεν χρειάζονται να εργάζομαι πάνω από 5-10 ώρες την εβδομάδα.
Ότι ακούς να λένε οι παπαγάλοι των πολιτικών στην τηλεόραση κάνεις ακριβώς το αντίθετο. Τώρα ας πούμε λένε ότι οι τράπεζες είναι θωρακισμένες οπότε ετοιμάσου για κατάρρευση. Αν κάνεις κάποιου είδους επενδύσεις θα πρέπει να κινηθείς ανάλογα. Το ίδιο και τα ακίνητα.Σε λίγο θα πάνε άπατα.Εγώ από τις 8 σελίδες νήμα αυτό κρατάω. Ρε Κβαντική; Πώς το κάνεις αυτό ρε φίλε; Είσαι το νέο μου ίνδαλμα.
Εγώ χθες μετά από 10 ώρες δουλειάς (μέσα σε μια μέρα μόνο αυτές) γυρίζω κομμάτια στο σπίτι μη βλέποντας μπροστά μου από την κούραση και μου στέλνει ένας από το smart noiz ειρωνικο μήνυμα ότι πουλαω ακριβά το πετάλι. Εεεεε ρε να μην έχει λειτουργία αυτόματης σφαλιάρας το φόρουμ...
Άτοκα δάνεια μοιράζουν στους κάτω των 40! Τρέξτε!Ότι ακούς να λένε οι παπαγάλοι των πολιτικών στην τηλεόραση κάνεις ακριβώς το αντίθετο. Τώρα ας πούμε λένε ότι οι τράπεζες είναι θωρακισμένες οπότε ετοιμάσου για κατάρρευση. Αν κάνεις κάποιου είδους επενδύσεις θα πρέπει να κινηθείς ανάλογα. Το ίδιο και τα ακίνητα.Σε λίγο θα πάνε άπατα.
Και φυσικά βρίσκεις τρόπο να φοροδιαφευγεις όσο τον δυνατόν περισσότερο είναι βασική υποχρέωση απέναντι στον εαυτό τον κόπο σου και την οικογένειά σου.
Επειδή κινούμαι ακριβώς σε αυτόν τον χώρο σε πληροφορώ ότι ελάχιστοι θα το πάρουν για ακίνητα χρεπια υπερκοστολογημενα εξαιτίας αυτού του προγράμματος τα οποία σε 6-12 μήνες θα έχουν την μισή αξία.Άτοκα δάνεια μοιράζουν στους κάτω των 40! Τρέξτε!