Γιατί ακριβαίνουν τα μουσικά όργανα?

Τα σουβλάκια κ τα σάντουιτς. 


Ούτε για πλάκα.

Την Αθήνα στα σουβλάκια δεν την έχει κανείς.

Στη Θεσσαλονίκη που έχει τρομερό φαγητό κατά τα άλλα σουβλάκι της προκοπής δεν έχω φάει.

Καταρχάς είναι τεράστια και τίγκα στην πατατητη τηγανα κάτι που επιφέρει αποκλεισμό από τον ημιτελικό.

Το σωστό σουβλάκι πρέπει να μπορεί να φαγωθεί σε δύο άντε το πολύ τρεις μπουκιες και έχει μέσα κρέας, κρεμμύδι, μαϊντανό,ντομάτα και καυτερο πιπέρι.ΤΙΠΟΤΑ άλλο.

 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ούτε για πλάκα.

Την Αθήνα στα σουβλάκια δεν την έχει κανείς.

Στη Θεσσαλονίκη που έχει τρομερό φαγητό κατά τα άλλα σουβλάκι της προκοπής δεν έχω φάει.

Καταρχάς είναι τεράστια και τίγκα στην πατατητη τηγανα κάτι που επιφέρει αποκλεισμό από τον ημιτελικό.

Το σωστό σουβλάκι πρέπει να μπορεί να φαγωθεί σε δύο άντε το πολύ τρεις μπουκιες και έχει μέσα κρέας, κρεμμύδι, μαϊντανό,ντομάτα και καυτερο πιπέρι.ΤΙΠΟΤΑ άλλο.
Και η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη έχουν ωραία σουβλάκια.

 Και στην Κατερίνη έχει και σε πολλά άλλα μέρη.

 Διαφωνώ εν μέρει με κάποια από αυτά που διάβασα?

 
 Παιδια σορυ που θα σας απογοητευσω, αλλα η Κρητη χοροπηδαει πανω στα πτωματα και της Αθηνας και της Θεσσαλονικης τραγουδωντας Κουμπαγια οσο αφορα το σουβλακι. Και δεν ειναι θεμα συνταγης, ψιλομουφα το κανουν απο αποψη στησιματος, απλα ειναι τοσο ανωτερα ποιοτικα τα υλικα που βαζουν μεσα που ουτε στους γκουρμε καραγκιοζομπερντεδες δεν τα βρισκεις στην Αθηνα.

 Και δεν ειμαι Κρητικος, για να μη νομιζετε οτι εχω τη δικη τους πετρια πως τα σκατα της Κρητης μυριζουν δεντρολιβανο.

 
Για να απαντήσω στο θέμα.

Δεν ξέρω γιατί ακριβαίνουν τα σουβλάκια.

Μπορεί να βάζουνε μέσα τσιπς.

Μάλλον τα σουβλάκια θα είναι και μουσικά όργανα εκτός των άλλων.

Πώς λέμε δηλαδή "θα παίξω δύο πιτόγυρα με διπλή το βράδυ".

 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για να απαντήσω στο θέμα.

Δεν ξέρω γιατί ακριβαίνουν τα σουβλάκια.

Μπορεί να βάζουνε μέσα τσιπς.

Μάλλον τα σουβλάκια θα είναι και μουσικά όργανα εκτός των άλλων.

Πώς λέμε δηλαδή "θα παίξω δύο πιτόγυρα με διπλή το βράδυ".
Θες να πεις πως κάποιοι βγαίνουν εκτός θέματος? 

 Το σουβλάκι (τυλιχτο) μετά τις εκλογές θα πάει στα 5 ευρώ και η βενζίνη στα 

2.15

 Καλύτερα πάρτε ένα μουσικό όργανο, ένα korg και ας πήγε 150 ευρώ παραπάνω. Σε σχέση με το φαΐ και τα καύσιμα, το korg θεωρείται ακόμα προσιτό προϊόν και δεν είναι και νοθευμένο, κακοσυντηρημενο και μαγειρεμένο στα χιλιοτηγανισμενα λάδια??? 

 
 Δεν ξέρω γιατί ακριβαίνουν τα σουβλάκια.

Μπορεί να βάζουνε μέσα τσιπς.
Δεν ξέρω για τα σουβλάκια, στο φαγητό πάντως στον στρατό τα παλαιά χρόνια κάτι έβαζαν...

 Δεν μπορεί για 18 μέρες (μέχρι την ορκωμοσία και την 4ήμερη άδεια της) 19χρονα παλικάρια και να μην μας κάνει καθόλου κούκου, ούτε για δείγμα....

 
 Καλύτερα πάρτε ένα μουσικό όργανο, ένα korg και ας πήγε 150 ευρώ παραπάνω.


Ναι, και όταν θα μας κόβει λόρδα, θα δαγκάνουμε τα hammer action πλήκτρα του.

 
Ναι, και όταν θα μας κόβει λόρδα, θα δαγκάνουμε τα hammer action πλήκτρα του.
40 μέρες αντέχεις χωρίς φαΐ. Χωρίς μουσική πόσο αντέχεις? 

 
 40 μερες; Αμα πεινασω ουτε 40 λεπτα δεν αντεχω ρε φιλε,  τι 40 μερες, στο διωρο πανω το εχω βαλει το Korg στο φουρνο και φτιαχνω σαλατα με midi καλωδια και sample cds

 
 40 μερες; Αμα πεινασω ουτε 40 λεπτα δεν αντεχω ρε φιλε,  τι 40 μερες, στο διωρο πανω το εχω βαλει το Korg στο φουρνο και φτιαχνω σαλατα με midi καλωδια και sample cds
Άρχισε να συνηθίζεις τον οργανισμό σου να τρώει λίγο.

 Θα σου χρειαστεί γιατί έρχεται μεγαλύτερη ακρίβεια. 

 Όσο πιο νωρίς αρχίσεις την εξάσκηση, τόσο ομαλότερα θα προσαρμοστείς στα νέα οικονομικά δεδομένα που επιφυλάσσει η αγορά για το λαό?.

 
 Ε, αν χρειαστεί θα παρω μαθηματα απο τιποτα αριστερους "αγωνιστες" που κανουν 70 μερες απεργια πεινας, η τιποτα παπαδες που απο την πολυ νηστεια ειναι σα μπαλες απο μηχανημα κατεδαφισης, γενικα υπαρχουν λυσεις, don't worry.

 
 40 μερες; Αμα πεινασω ουτε 40 λεπτα δεν αντεχω ρε φιλε,  τι 40 μερες,
 Εγώ επειδή κάνω τρία χρόνια τώρα διαλειμματική διατροφή αντέχω χωρίς φαγητό άνετα δύο ημέρες( το κάνω μια φορά το μήνα αυτό για να καθαρίζει ο οργανισμός), ειδικά μετά τις πρώτες 30 ώρες δεν πεινάς καθόλου αφού δεν παίζει καθόλου ζάχαρο και η ινσουλίνη είναι τζάμι.

In fact μετά την διήμερη νηστεία πρέπει να πιέσω τον εαυτό μου για να αρχίσει να τρώει ξανά.

Εκτός κι αν φάω ζάχαρη  οπότε μοιραία πεινάω σχεδόν αμέσως.

Καθημερινά βέβαια τρώω και πίνω υγρά με θερμίδες μόνο μεταξυ 5μμ και 9μμ.

Οπότε γραμμένο τον έχω τον πληθωρισμό,ζω και με αέρα κοπανιστο.

 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
@Superfunk αν ψαχνεις το παραδοσιακο σουβλακι κ μενεις κοντα στο κεντρο σε καταλαβαινω κ συμφωνω.

Ας το αλλαξω λοιπον. Στον γυρο μας πατανε κατω. Ειδικα στο μεσο ορο. Εχω κ εγω 2-3 γυραδικα που μ'αρεσουν αλλα να μπω στο αμαξι για 40 λεπτα με μια ωρα για να παρω γυρο δε παιζει (μενω Ελληνορωσων οποτε ειμαι στα ορια πολης-χωριου που θα ελεγες κ εσυ). 

Στα σαντουιτς με γυρο κ... αλοιφες εμεις δεν κατεβαζουμε ομαδα καν

Το ιδιο κ στις μπουγατσες (που οσες τοπ εχω φαει Αθηνα ειναι Θεσσαλονικεις που κατεβηκαν)

Κ αυτο για εμενα ισχυει σε ολη τη βορεια Ελλαδα

Παντως η κατασταση στην Αθηνα εχει χειροτερευσει δραματικα απο το 2010 κ μετα με τα μνημονια κ ειναι το θεμα ακριβως οπως το λεει ο @manosx. Υλικα, πρωτες υλες οχι συνταγες. Εδω ακομα κ ο μπουλουκος στην αγορα εριξε τα υλικα του κ επεσε μετα απο τοσες δεκαετειες που ηταν το απολυτο δεκαρι για καποιον που θελει συνδυασμο γυρο-τουμπανο τζατζικι (συγκεκριμενα).

 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Στον γυρο μας πατανε κατω. Ειδικα στο μεσο ορο. 
Ο μέσος όρος στην Αθήνα είναι καταψυκτρα από Γερμανία.

Αλλά εγώ δεν θεωρώ τον γύρο χοιρινό σουβλάκι αναφοράς.

Σουβλακι είναι πρώτα από όλα το ντονέρ,μετά το κεμπάπ,μετά το μπιφτέκι πάντα με ποσοστό αρνίσιου κρέατος και ειδικά λίπους και τέλος το χοιρινό καλαμάκι.

Αν και έχουμε εδώ κοντά , Παγκράτι μενω, δύο γυραδικα με γΚαραντι χειροποίητο φρέσκο χοιρινό γύρο που σκίζουν... αλλά όπως σου είπα αν δεν έχει μέσα αρνί το σουβλάκι ούτε που ασχολούμαι προσωπικά.

Τωρα αν θες να φας ΣΟΒΑΡΟ σουβλάκι πάρε το αεροπλάνο και πήγαινε Τεχεράνη στην κεντρική αγορά...θα ξεχάσεις το όνομα σου λΑιμε ?

 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ο μέσος όρος στην Αθήνα είναι καταψυκτρα από Γερμανία.

Αλλά εγώ δεν θεωρώ τον γύρο χοιρινό σουβλάκι αναφοράς.

Σουβλακι είναι πρώτα από όλα το ντονέρ,μετά το κεμπάπ,μετά το μπιφτέκι πάντα με ποσοστό αρνίσιου κρέατος και ειδικά λίπους και τέλος το χοιρινό καλαμάκι.

Αν και έχουμε εδώ κοντά , Παγκράτι μενω, δύο γυραδικα με γΚαραντι χειροποίητο φρέσκο χοιρινό γύρο που σκίζουν... αλλά όπως σου είπα αν δεν έχει μέσα αρνί το σουβλάκι ούτε που ασχολούμαι προσωπικά.

Τωρα αν θες να φας ΣΟΒΑΡΟ σουβλάκι πάρε το αεροπλάνο και πήγαινε Τεχεράνη στην κεντρική αγορά...θα ξεχάσεις το όνομα σου λΑιμε ?
Προφανως εχουμε αλλο πραγμα στο μυαλο μας. Τα ντονερ κλπ δε μ'αγγιζουν καθολου. Η αρνιλα στο κρεας επισης δε μ'αρεσει καθολου. Οσες φορες εχω φαει στο εξωτερικο αραβο-τουρκικα πιο πολυ μου αρεσαν οι σαλτσες τους παρα τα κρεατα τους. Οποτε γυρος, καλαμακι(σουβλακι για τα παιδια απο πανω για να καταλαβαινομαστε?) κ μια φορα στο τοσο για κεμπαμπ θα πεταχτω Τεχερανη. Εδω για γυρο κ καλαμακι πρεπει ν'αλλαξω πλεον περιοχη για να βρω χειροποιητα

 
Τωρα αν θες να φας ΣΟΒΑΡΟ σουβλάκι πάρε το αεροπλάνο και πήγαινε Τεχεράνη στην κεντρική αγορά...θα ξεχάσεις το όνομα σου λΑιμε ?
Η αλήθεια είναι ότι μόνο αυτό πετυχαίνουν, κάτι αρνίσια κεμπάπ. 

Άσχετο, μια φορά μου έφεραν καμήλα κεμπάπ και έχει γεύση αρνί. Από τότε τις καμήλες τις βλέπω σαν μεγάλα αρνιά με μακρύ λαιμό. 

Γενικώς δύσκολα τα πράγματα στο Ιράν, έχει πράγματα να δεις αλλά μετά από λίγες μέρες και 60 κεμπαπ αρχίζεις να σκέφτεσαι πότε θα φύγεις.  

 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back
Top