Γιατί ακριβαίνουν τα μουσικά όργανα?

Ρε φίλε σαν TDK C-120 από στοκ του 1976 από τον Περισσο γράφεις. ? 
Αν γράφει ο Περισσός τα ίδια με εμένα τότε ίσως αυτό πρέπει να καθορίσει και την ψήφο μας και όχι το ΣΥΜΦΕΡΟΝ των ΑΓΟΡΩΝ όπως αυτό ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ απο τα ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

Δηλαδή "ή αυτός ή το απόλυτο χάος, η πείνα, η καταστροφή, η απώλεια περιουσίας ή εδαφών"

Το θέμα είναι πως άμα το λένε αυτό, βάζουν και ΑΥΤΟΝ μέσα?

χαχαχαχχχαχαχαχα?

Corrected.
Τα ίδια λέτε και σας διαψεύδουν μια ζωή οι εξελίξεις.

Σας τα έλεγα και ακόμα τα ζείτε και αμετανόητοι ? προσπαθείτε να εξηγήσετε και να δικαιολογήσετε ένα σύστημα που έπαιζε μόνο του και έχασε από τον ίδιο του τον εαυτό.

χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχ

Ρίξτε τον εγωισμό σας και πείτε.

Έτσι είναι.

Οι λαοί αποφάσισαν.

Γύρισαν την πλάτη στις ΑΓΟΡΕΣ.

Γελάνε μαζί τους, η απέχθεια και η αποστροφή, η κατηγορία, η καταγγελία πλέον δεσπόζει σε όλα τα ιντερνετικά φόρουμ, σε όλα τα σχόλια, ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΩΣ,. ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

Τα χρηματοδοτούμενα από τις ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ και με συγχρηματοδότηση των ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ και τη ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ του ανθυγιεινού των ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΘΕΑΜΑΤΑ, δεν είναι αρκετά πια, είναι μάλιστα ΑΔΙΑΦΟΡΑ και δεν καθορίζουν τίποτα. Δεν καθορίζουν ούτε τη σκέψη, ούτε την ψήφο, ούτε τη συμπεριφορά.

ΧΑΣΑΤΕ.

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΑ.

Εγώ δεν έχω να πω τίποτε άλλο, εξάλλου χρόνια τα έλεγα και έλεγα που θα πάνε όλα αυτά.

Και ο καλύτερος φαίνεται πάντα όχι στη ΘΕΩΡΙΑ αλλά στην ΠΡΑΞΗ και το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Αντίο λοιπόν στην προηγούμενη δεκαετία, έρχεται η ΑΛΛΑΓΗ, η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. ?

Τέρμα οι διακρίσεις, η λαϊκή εκμετάλλευση και η συσσώρευση πλούτου, τέρμα η ΗΓΕΜΟΝΙΑ του ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, τέρμα η ΕΠΕΛΑΣΗ των FUNDS που πλέον είναι οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ της υπόθεσης.

Επιτέλους ΤΕΛΟΣ.

χαχαχαχαχαχχαχαχα?

Έλα τώρα που δεν κΣερεις τι γράφει ο Περισσός..

Σε τα μας; ?
Όλοι τα ξέρουν.

Δεν τα κρύβει, έχει ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ και άλλα MEDIA και ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ   και τα διαδίδει. ?

Οι άλλοι δεν ξέρουν τι να κάνουν και κάθε μέρα προσαρμόζουν τις εξαγγελίες για τα προγράμματά τους ανάλογα με τις ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Έγραψα μία λέξη, και απαντάς με μία σελίδα;

Είμαι πολύ καλύτερος απ'΄ότι νόμιζα.

?
Γράφω γρήγορα, όσο γρήγορα αραδιάζω νότες πατώντας τα πλήκτρα των SYNTHESIZER και των ΠΙΑΝΩΝ που υποτάσσονται στο μεγαλείο μου ακόμα και να έχω να παίξω μήνες.

Είμαι ο WESLEY CRUSHER του NOIZ

e4873aa9a05cc5ed839561d121516766.jpg
xaxaxaxaxaxaxax

Γράφω γρήγορα, όσο γρήγορα αραδιάζω νότες πατώντας τα πλήκτρα των SYNTHESIZER και των ΠΙΑΝΩΝ που υποτάσσονται στο μεγαλείο μου ακόμα και να έχω να παίξω μήνες.
Ναι, αλλά αυτό το "αραδιάζω", φαίνεται.

Δεν θα το πάω στη μουσική (θα ήταν κτύπημα κάτω από τη μέση), αλλά για την πολιτική, το αντιλαμβάνεσαι ότι η φλυαρία δεν είναι μέσο που θα οδηγήσει κάπου. Αλλά, το ερώτημα είναι, έχεις άλλο μέσο;

Προτείνω να γυρίσεις στη μουσική.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 Το προβλημα του Περισσου, του Μαρξ και ολων αυτων, ειναι οτι δεν εχουν λυση για τα προβληματα. Ο κοσμος θελει λυσεις, τα προβληματα τα ξερει καλυτερα απο αυτους που φορανε ρολεξ, ειτε ειναι ρολεξ περισσου ειτε ρολεξ νουδου.

Αλλοτε ο περισσος πασαρε λυση μαρξ, η λυση μαρξ ομως σκονταψε και θα σκονταφτει παντα στον Αριστοτελη

" ἥκιστα γὰρ ἐπιμελείας τυγχάνει τὸ πλείστων κοινόν· τῶν γὰρ ἰδίων μάλιστα φροντίζουσιν, τῶν δὲ κοινῶν ἧττον, ἢ ὅσον ἑκάστῳ ἐπιβάλλει· πρὸς γὰρ τοῖς ἄλλοις ὡς ἑτέρου φροντίζοντος ὀλιγωροῦσι μᾶλλον "

και ετσι εμεινε μονος ο αμερικανος να κανει οτι θελει, ο κινεζος που δεν ειναι κοροιδο ειπε μαυρη γατα ασπρη γατα και κανει παιχνιδι, και οι μονοι που εμειναν στην αποτυχημενη φιλοσοφια ειναι... ο περισσος και κατι βοθροι της λατινικης αμερικης.

Ας ακουσουμε τωρα megadeth, αρκετα, το νοημα ειναι στο στιχο if there's a new way, I 'll be the first in line, BUT IT BETTER WORK THIS TIME?

Οι λαοί αποφάσισαν.

Γύρισαν την πλάτη στις ΑΓΟΡΕΣ.

Να παρακαλάς να μη γυρίσουν και οι αγορές την πλάτη στους λαΓους γιατί τους βλέπω ΣΤΙΦΑΔΟ .

Και μετά δεν τους σώζει ούτε η επανάσταση ούτε τα ΤΣΑΜΙΚΑ στις πλατείες....

Μόνο έτσι θα πάψουν να ακριβαίνουν τα μουσικά όργανα
Άσε φίλοους, σου έχω καλύτερο: Εγώ θα πάρω το McCulloch να πάω να ρίξω κάνα-δυο Tilia platyphyllos, ο SF θα σκάψει να βγάλει μετάλλευμα για τις χορδές/κλειδιά/καβαλάρη (είδες, τον έχωσα στο σκάψιμο), εσύ θα... απαλλοτριώσεις τα χρώματα/νίτρα (είδες, σε έβαλα σε... επαναστατικό πόστο), θα μαζέψουμε τα υλικά και θα φτιάξουμε κούτσουρον σχεδόν τσάμπα.

Νομίζω ότι πρέπει να πάει στα λυμένα ? 

Ναι ρε φίλε, ακρίβυνε η τυρόπιτα, δε μένει παρά να ψηφίσω εσένα που μας το είπες ?. 
Κάτι μου λέει ότι αυτοί που τον ψηφίζουνε αυτόν, τον ψηφίζουνε γιατί ρωτάς τον ΑΛΛΟΝ "Ακρίβυνε η τυρόπιτα; Ναι ή όχι;" Και σου λέει "αν συνυπολογίσουμε τα κόστη ενέργειας, και τις εξελίξεις στη Σρι Λανκα, η τυρόπιτα έχει διορθώσει, αλλά ένας καλά τοποθετημένος επενδυτής δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα τυροπιτάσσετς του."

Οπότε ΚΑΙ σε προσβάλλει, γιατί σου λέει δικό σου το πρόβλημα καθαρά αν σε στενεύει μια τυρόπιτα, ΚΑΙ αποφεύγει να παραδεχτεί ένα ΓΕΓΟΝΟΣ.

Γενικά, αυτοί που ψηφίζουμε (βάζω κι εμένα μέσα, όχι απαραίτητα τον αναγνώστη) είμαστε στο 95% ζώα. Δεν είμαστε αυτοί οι φωτισμενοι άνθρωποι που θα έπρεπαν και θα άξιζαν στο οικονομικό σύστημα, όπως αυτό θα μας φαντασιωνόταν. Δόξα τω θεώ όμως, το εκλογικό σύστημα επιτρέπει και στον τελευταίο αμορφωτο παρία να πει απλά "μαρές" "δεμαρές", χωρίς να έχει πάει στον πρινστον, και η γνώμη του μετράει εξίσου στην καταμέτρηση.

Γιατί κάποτε έλεγαν οι πολιτικοί, καλύτερα να πάρω 1 από 20.000.000 χλεμπονιάρηδες, να τους δώσω κι από μισό πίσω, και να με αγαπάνε κιόλας, παρά 20.000.000 από έναν ΚΥΡΙΟ, να του δώσω 10.000.000 που γι αυτόν είναι ψιλά και να με κρατάει μετά από τα #ρχ1δ3#.

Εγώ έτσι το βλέπω, στους κύκλους που κινούμαι. (Ακούω και ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ θλιβερότερα, και καθόλου νηφάλια, αλλά τέλος πάντων. Δηλαδή αυτά που λέει ο κος και τα θεωρείτε τρολλιές και χαβαλέ, μπροστά σε αυτά που ακούω εγώ από ανθρώπους καθημερινούς, λαϊκούς, και μου σηκώνεται η πέτσα, είναι ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ νηφάλιου πολιτικού λόγου, ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ. Το λέω για να υπάρχει.)

Δόξα τω θεώ όμως, το εκλογικό σύστημα επιτρέπει και στον τελευταίο αμορφωτο παρία να πει απλά "μαρές" "δεμαρές", χωρίς να έχει πάει στον πρινστον, και η γνώμη του μετράει εξίσου στην καταμέτρηση.

αφτο όντως ινε πρόβλημα.

Ψηφιστε με και υποΣχεμε να το διορθώσω άμεσα 

Δεν ειναι προβλημα να ψηφιζουν ολοι. Πρεπει να υπαρχει μια minimum συναινεση. Ειναι μελος της κοινωνιας; Πρεπει να ψηφιζει. Προσφερει κατι στην κοινωνια; Πρεπει να αμοιβεται τοσο ωστε να μπορει να συντηρει τον εαυτο του και να συνεχιζει να προσφερει.

Αυτα ετσι πρεπει να ειναι, χωρις συζητηση. Δεν ειναι η ψηφος το προβλημα.

Το προβλημα ειναι οτι για να συνεχισει να λειτουργει η οικονομια χρειαζεται αναπτυξη. Αυτο ειναι προβλημα. Αναπτυξη ισον θετικη αναδραση, συνταγη καταστροφης, πυραμιδα και αεροπλανακι.

Ενας πεπερασμενος πλανητης δε σηκωνει τετοια πραγματα. Ειναι θαυμα οτι φτασαμε ως εδω, αλλα η γνωμη μου ειναι οτι ολη αυτη η επιταχυνση θα σκασει σα βομβα, ειτε οικολογικη βομβα, ειτε πολεμικη βομβα, ειτε οτιδηποτε, θα ειναι το πιο μεγαλειωδες εργο του ανθρωπου να καταφερει μια διαρκης αναπτυξη, αλλα ακομα και η ιδια η ζωη, το πιο πετυχημενο ισως παρομοιο παραδειγμα, ειχε στιγμες μεγαλων αφανισμων, τα ιδια τα αστρα φτανουν στο σημειο που εκρηγνυνται, δε νομιζω οτι θα τα καταφερουμε τελικα.

Λοιπόν επειδή το θέμα πήρε πολιτικές διαστάσεις ? και λόγω του ότι τυγχάνει να βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και το forum μας δεν πρέπει να παρασύρεται, εγώ δεν θα συνεχίσω τον χαβαλέ χαχαχαχχαχαχ?

Εξ άλλου δεν έχω σκοπό να αγοράσω μουσικό όργανο σύντομα, έχω αυτά που χρειάζομαι και τα σκεπάζω να μην χαλάσουν? δεν ξαναμιλάω για το θέμα.

Θα διαβάζω απλά  ΑΠΟΨΗΣ. ?

Να έχουμε μια υπέροχη Κυριακή και πάω να βάλω τον γιό μου να ΔΙΑΒΑΣΕΙ γιατί ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ και θα τον ΣΦΑΞΩ, δεν πάει άλλο χαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχ?

O Βill που άνοιξε το θέμα εχει δίκιο για την αδικαιολόγητη ή δικαιολογημένη ή αύξηση του συγκεκριμένου μοντέλου Korg PA700 (πρωτοκυκλοφόρησε το 2017).

Η αύξηση της τιμής είναι τόσο υπερβολική που δεν δικαιολογείται μόνο από την αύξηση του πληθωρισμού.

Σημειωτέον ότι το (σχετικά πάντα) αντίστοιχο σε κατηγορία/τιμή/λειτουργίες μοντέλο της Υamaha, το PSX 700 (πρωτοκυκλοφόρησε το 2019) από 1.100,00 ευρώ Έχει αυξηθεί στα 1.200,00 ευρώ το οποίο θα μπορούσε να δικαιολογηθεί από την αύξηση του πληθωρισμού ενώ υπό άλλες συνθήκες λογικά θα είχε "πέσει" στα 1.050,00 ευρώ.

Δυο ενδεχόμενα ίσως είναι:

α) H παραγωγή των Korg PA 700 δεν μπορεί να καλύψει την ζήτηση και αυτό οδηγεί σε αύξηση της τιμής του προϊόντος.

β) Το κόστος παραγωγής του Korg PA 700 όντως έχει αυξηθεί πολύ,

ενώ το Yamaha ίσως να βρίσκεται σε stock στις αποθήκες και για το λόγο αυτό δε "χωρεί" περαιτέρω αύξηση της τιμής του.

Εν πάσει περιπτώσει, το ότι η τιμή του αυξήθηκε τόσο πολύ σημαίνει ότι ο καταναλωτής/αγοραστής είναι διατεθειμένος, έστω και στην παρούσα φάση, να δώσει αυτά τα χρήματα για την απόκτηση του συγκεκριμένου προϊόντος.

Μην με κανετε quote, αλλα εχει ακουστει οτι η korg χαροπαλευει. Μπορει να ειναι και αυτο.

Κάτι μου λέει ότι αυτοί που τον ψηφίζουνε αυτόν, τον ψηφίζουνε γιατί ρωτάς τον ΑΛΛΟΝ "Ακρίβυνε η τυρόπιτα; Ναι ή όχι;" Και σου λέει "αν συνυπολογίσουμε τα κόστη ενέργειας, και τις εξελίξεις στη Σρι Λανκα, η τυρόπιτα έχει διορθώσει, αλλά ένας καλά τοποθετημένος επενδυτής δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα τυροπιτάσσετς του."
Υπάρχει και ένα πιο "προσγειωμένο στα δικά μας" πλαίσιο εξήγησης για τη σχετική αύξηση της τιμής της τυρόπιτας, όπου με τον όρο τυρόπιτα εννοώ το προϊόν που ενσωματώνει χαμηλή τεχνογνωσία,  μερικώς εισαγόμενες πρώτες ύλες και το οποίο είναι τοπικής κατανάλωσης. Η τυρόπιτα σε αυτό το context είναι κατά βάση υπηρεσία. 

Φταίει λοιπόν και το γεγονός ότι όλοι γύρω από την τυρόπιτα (παραγωγοί - πωλητές - καταναλωτές) έχουν πλέον κινητό, ερκοντίσιο και τουαλέτα (μέσα στο σπίτι), ότι πλέον (κάποιος κάπου) ελέγχει τις πρώτες ύλες και δεν κυκλοφορεί παράνομο συντηρητικό (με ό,τι συνέπειες έχει αυτό στο κόστος) και ένα σωρό άλλα τέτοια στοιχεία της τοπικής αλυσίδας. 

Πρώτα απ' όλα όμως φταίει το γεγονός ότι μια ολόκληρη οικονομία έχει χτιστεί γύρω από "τυρόπιτες" όπου το κέρδος του τυροπιτά θα γίνει φρεντοτσίνος με γάλα αμυγδάλου και μαύρη ζάχαρη σε ποτήρι με φούσκα και 3 χάρτινα καλαμάκια. Τα ίδια λεφτά γυρίζουν άσκοπα (και το κράτος όπου προλάβει παίρνει το μερτικό του). 

Οι πολιτικοί λένε ξύλινα πράγματα για εξωστρέφεια και επενδύσεις. Δεν είναι τόσο απλό. Βγες στην Αθήνα να προσλάβεις ηλεκτρονικό, τορναδόρο, ηλεκτροσυγκολλητή. Ή υπεύθυνο παραγωγής να ξέρει βελτιστοποιεί τη δουλειά με βάση τη ροή των παραγγελιών και τις παραδόσεις των προμηθειών, να βγάζει βάρδιες κλπ. 

Βρες υπεύθυνο marketing να ξέρει να στείλει mail με τη σωστή προσφώνηση στους σωστούς παραλήπτες. Η ανεπάρκεια είναι διάχυτη στη χώρα. 

(Μόνο για software βρίσκεις ανθρώπους να ξέρουν τι τους γίνεται)

Ασχετο, τις προάλλες ήμουν στην Αμερική σε ένα εργοστάσιο που πουλάει προϊόντα τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο. Τα ντόνατς (οι αντίστοιχες τυρόπιτες δηλαδή) είναι τζάμπα. Και οι καφέδες και τα μπισκότα. Πάει ένας χοντρός (που ξέρει να διαλέγει δηλαδή) και φορτώνει μια κούτα προμήθειες για όλους κάθε πρωι.

στα 45 μου είμαι οικονομικά ανεξάρτητος και δεν χρειάζονται να εργάζομαι πάνω από 5-10 ώρες την εβδομάδα. 
Εγώ από τις 8 σελίδες νήμα αυτό κρατάω. Ρε Κβαντική; Πώς το κάνεις αυτό ρε φίλε; Είσαι το νέο μου ίνδαλμα. 

Εγώ χθες μετά από 10 ώρες δουλειάς (μέσα σε μια μέρα μόνο αυτές) γυρίζω κομμάτια στο σπίτι μη βλέποντας μπροστά μου από την κούραση και μου στέλνει ένας από το smart noiz ειρωνικο μήνυμα ότι πουλαω ακριβά το πετάλι. Εεεεε ρε να μην έχει λειτουργία αυτόματης σφαλιάρας το φόρουμ...

Και κάπου εδώ αξιότιμα μέλη, φίλοι πουρουπουπούδες και λοιποί κανάγιες, θα ήθελα να θίξω ότι μιλάμε για το γιατί ακριβαίνουν τα μουσικά όργανα, όταν το μουσικό θέμα που (απ' ότι βλέπω εις το Twitter και όχι μόνο) έχει καθηλώσει το πανελλήνιο είναι το τεσσάρι μας στην Κύπρο ?

Έγινε τέτοιο πράγμα και εμείς ομιλούμε για τιμές και πληθωρισμούς; Φωτιά θα πέσει να μας κάψει!!!

end.jpg

Εγώ από τις 8 σελίδες νήμα αυτό κρατάω. Ρε Κβαντική; Πώς το κάνεις αυτό ρε φίλε; Είσαι το νέο μου ίνδαλμα. 

Εγώ χθες μετά από 10 ώρες δουλειάς (μέσα σε μια μέρα μόνο αυτές) γυρίζω κομμάτια στο σπίτι μη βλέποντας μπροστά μου από την κούραση και μου στέλνει ένας από το smart noiz ειρωνικο μήνυμα ότι πουλαω ακριβά το πετάλι. Εεεεε ρε να μην έχει λειτουργία αυτόματης σφαλιάρας το φόρουμ...
Ότι ακούς να λένε οι παπαγάλοι των πολιτικών στην τηλεόραση κάνεις ακριβώς το αντίθετο. Τώρα ας πούμε λένε ότι οι τράπεζες είναι θωρακισμένες οπότε ετοιμάσου για κατάρρευση. Αν κάνεις κάποιου είδους επενδύσεις θα πρέπει να κινηθείς ανάλογα. Το ίδιο και τα ακίνητα.Σε λίγο θα πάνε άπατα. 

Και φυσικά βρίσκεις τρόπο να φοροδιαφευγεις όσο τον δυνατόν περισσότερο είναι βασική υποχρέωση απέναντι στον εαυτό τον κόπο σου και την οικογένειά  σου.

Ότι ακούς να λένε οι παπαγάλοι των πολιτικών στην τηλεόραση κάνεις ακριβώς το αντίθετο. Τώρα ας πούμε λένε ότι οι τράπεζες είναι θωρακισμένες οπότε ετοιμάσου για κατάρρευση. Αν κάνεις κάποιου είδους επενδύσεις θα πρέπει να κινηθείς ανάλογα. Το ίδιο και τα ακίνητα.Σε λίγο θα πάνε άπατα. 

Και φυσικά βρίσκεις τρόπο να φοροδιαφευγεις όσο τον δυνατόν περισσότερο είναι βασική υποχρέωση απέναντι στον εαυτό τον κόπο σου και την οικογένειά  σου.
Άτοκα δάνεια μοιράζουν στους κάτω των 40! Τρέξτε!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back