• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΘΑΣ ΑΚΗΣ ΤΟΥΡΚΟΓΙΩΡΓΗΣ & BLUES WIRE

ez

Performance Guru
Πόντοι
1,038
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 & ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΘΑΣ

ΑΚΗΣ ΤΟΥΡΚΟΓΙΩΡΓΗΣ & THE BLUE AIRWAYS

Feat SOCRATES

& Classic Rock and Blues Guitar Heroes

With The Legendary

BLUES WIRΕ

kyt.jpg

Αυτό ήθελα να το δω αλλά δυστυχώς δε με βολεύουν οι ημερομηνίες.Ευελπιστώ ότι στο μέλλον θα επαναληφθεί  :)

Για μένα ήταν ένα πολύ πλούσιο σε συναισθήματα κι εμπειρίες διήμερο, το απόλαυσα με την ψυχή μου. Παρ'ότι υπήρξαν κάποια προβλήματα, δεν στάθηκαν ικανά να μειώσουν τη χαρά μου. Πέρα απο τις ευχαριστίες μου σε όλους -κοινό και μουσικούς- όσοι βρέθηκαν στο Κύτταρο, θέλω να ποστάρω ένα βίντεο που αποτέλεσε για μένα ίσως την πιό ιδιαίτερη στιγμή επι πάλκου τις δύο βραδιές. Επιπροσθέτως, για να γνωρίσετε -'οσοι δεν τον ξέρετε - τον Δημήτρη Λάππα, έναν απο τους κορυφαίους κιθαρίστες σήμερα στην Ελλάδα, ο οποίος κινείται με άνεση σε πολλά στυλ παιξίματος, κυρίως όμως σε παραδοσιακού/ανατολίτικου χαρακτήρα δρόμους.

Μεγάλη μου χαρά και τιμή που ανέβηκε μαζί μας να αυτοσχεδιάσει σ'ένα δικό μου κομμάτι, και μάλιστα με την άταστη κιθάρα του.

Μην μας το κανεις αυτο Ηλία...

Το έχουμε ήδη μετανιώσει που δεν ήρθαμε

Μην το κανεις χειρότερο

...

Ωραιο το βίντεο... Χαρά μας που το χαρήκατε και που το μοιράζεστε

Οτι ποθείς, εύχομαι

Δεν τα καταφερα τελικα να ερθω, αλλα ηρθαν 3 μαθητες μου και μου μετεφεραν τα καθεκαστα.  ;D

Dinosp είπε:
Μην μας το κανεις αυτο Ηλία...

Το έχουμε ήδη μετανιώσει που δεν ήρθαμε

Μην το κανεις χειρότερο

...

Ωραιο το βίντεο... Χαρά μας που το χαρήκατε και που το μοιράζεστε

Οτι ποθείς, εύχομαι
thnx.jpg

Ουάοοο, ομολογώ ότι δεν γνώριζα τον κ. Λάππα και τον βρήκα εντυπωσιακό, αλλά και ιδιαίτερα εκφραστικό. Πανέξυπνο fusion το παίξιμο του.

Συγχαρητήρια δε στους εξάχορδους, που έδωσαν χώρο και στον τετράχορδο  ;) ;D

Φοβερος μουσικος ο Μητσος. Και γαμ@ τα παιδια εντωμεταξυ. Τον γνωριζω, εχουμε δουλεψει μαζι. Επαιζε μπουζουκι εκει βεβαια (πολυ γλυκια πενια λαιμε) και δεν τον απολαυσα και στην αταστη κιθαρα. Εχει μεινει αρκετο καιρο και Τουρκια και εχει μαθει πραγματα εκει.

Spyros Delta είπε:
Επαιζε μπουζουκι στη δουλεια βεβαια και δεν τον απολαυσα και στην αταστη κιθαρα. Εχει μεινει αρκετο καιρο και Τουρκια και εχει μαθει πραγματα εκει.
Έτσι εξηγείται. Φαίνεται πως το χει σε υπερθετικό βαθμό.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back